This version of the page http://te.20minut.ua/Novyny-Chortkova/Chortkiv (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-26. The original page over time could change.
Новини Тернополя - 20 хвилин | Чортків

Чортків

10-річного хлопчика, якого врятували на річці у Чорткові, уже перевели з реанімації

Дві подруги примудрились влаштувати безкоштовний шопінг у Бучачі та Чорткові

Шопінг вирішили влаштувати дві товаришки з Бучацького району. Дарма, що грошей на покупки у них не було. Молодиці примудрялися...

У Чорткові – проблеми з водою

Заборону на подачу води з водозабору “Білокамінна” до мережі Чорткова видала санслужба. Адже у воді виявили надмір хімічних...

Brutto відіграє концерт у Чорткові

Сергій Міхалок та гурт Brutto продовжують тур "Партизан рок". На черзі - концерт у Чорткові у клубі Park Club 13 травня....

В Чорткові влаштують "Різдвяну казку"

Благодійний ярмарок, смачну кухню та розваги для діток обіцяють організатори дійства, яке відбудеться 9 січня в Чорткові.

У Чорткові в чоловіка знайшли 300 грам маку

Транспортні правоохоронці на вокзалі у Чорткові виявили чоловіка, який при собі зберігав щойно зібраний мак.

Злодії декілька місяців обкрадали одне і те ж господарство

На Чортківщині молодики протягом кількох місяців обкрадали одне і те ж аграрне господарство. За підрахунками власника, крадії завдали збитків на понад 10000 гривень.

У Чорткові самооборона хоче покарати винних у знищені стрільбища

Штаб самооборони Чорткова хоче подати судовий позов на відповідальних осіб, чия бездіяльність призвела до практично руйнування об’єкта військової інфраструктури – стрільбища.

"СуперМаркетинг" по-чортківськи

Насправді, ніхто нікого не зобов'язує - купувати продукти в тому чи іншому супермаркеті. Як задалеко зайшли технології обману покупців у Чорткові і не тільки - можна тільки здогадуватися. І напевне ситуація, в якій опинився автор - лише крапля в морі суцільної брехні з полиць магазинів, оберненої в напрямку кишень покупців.

У Чорткові чоловік намагався пограбувати магазин

На пульт централізованого спостереження Державної служби охорони поступив сигнал «Тривога» із продуктового магазину, що знаходиться у Чорткові.

Чортківський майдан добивається зниження цін на бензин

Чортківські активісти окрім гучних заяв та багатолюдних акцій взяли на озброєння інші методи. Люди змушують власників АЗС знизити ціни на бензин.

На Тернопільщині водій Mercedesа збив двох дітей

Прокуратура Тернопільщини контролює розслідування ДТП, у якій травмували двох неповнолітніх пішоходів.

Наркомани зірвали прапор України

Український стяг з будівлі лікарні зняли 8 травня у Чорткові місцеві жителі.

Розшукують злодія, який викрав гаманець із Mercedesа

Міліціонери розшукують підозрюваного у вчиненні крадіжки гаманця з автомобіля марки Mercedes Sprinter. Крадіжка сталася 8 квітня близько 16.00 на вулиці Шевченка, 1 у Чорткові.

У Чорткові голову районної адміністрації обирають люди

Чортківці голосують у соц-мережах за кандидатів на посаду голови районної адміністрації.

Свіжий випуск
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up