This version of the page http://te.20minut.ua/Novyny-Berezhan/Berezhany (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-26. The original page over time could change.
Новини Тернополя - 20 хвилин | Бережани

Бережани

Погляд на армію зсередини: "зрада" і "перемога" від демобілізованого Володимира Якиміва

photo_camera
Як виглядають Бережани з найвищої точки у центрі: дивіться 3D-панораму

Віртуальну мандрівку центром Бережан тепер можна зробити завдяки ентузіастам, які створили 3D-панораму містечка.

play_circle_filled
У Бережанах відкрили виставку стрілецьких світлин

Унікальну фотовиставку стрілецьких світлин "Героям Лисоні – Вдячна Батьківщина!" відкрили 24 червня у Бережанах. Експонуватимуть...

Воду у Краснопущі перевірять, коли будуть скарги від місцевих жителів

Річка Золота Липа може бути потенційним носієм інфекційних захворювань, оскільки, існує ймовірність потрапляння стоків з...

Тернопільських бійців направлять служити у виправну колонію

Бережанську виправну колонію планують передати в розпорядження 44-ї артилерійської бригади для розташування там військової...

До Бережан кличуть на бароковий концерт

Концерт "Відлуння бароко" влаштують у Костелі монастиря бернадинів у Бережанах у неділю, 11 жовтня. Початок - о 14.00.

На фестивалі #Koza_Play_01 тернополяни побували в Раю

Танцювали під живу музику та діджейські сети, слухали виступи письменників та просто ніжилися на сонечку в Бережанському замку гості фестивалю #Koza_Play_01 в неділю, 31 травня. Ділимось фотографіями!

Запрошує Фестиваль у Бережанському замку

В останній день весни, 31 травня, туристична ініціатива koza_play запрошує гостей у Бережанський замок. Програма буде різноплановою та насиченою.

Армія зсередини: перший досвід бережанського добровольця

«Ця війна – не наша, українська армія небоєздатна, а солдати в ній – лише гарматне м’ясо», - не секрет, що чимало українців і нині дотримуються такої позиції. Одні її активно озвучують, інші просто намагаються відмежуватися від того факту, що вже рік на Сході України тривають бойові дії.

Пріоритетні питання самоврядування щодо розвитку сільських територій

У вівторок, 30.09.2014 року на базі ВП НУБІП України "Бережанський агротехнічний інститут"відбувся круглий стіл на тему "Пріоритетні питання самоврядування щодо розвитку сільських територій".

play_circle_filled 250-річчя вірменської церкви відсвяткували у Бережанах

Вірменська церква у Бережанах, яка не діяла з 1945 року, більше не стоїть пусткою. Храм, якому загрожувало руйнування, ремонтують спільними зусиллями української та вірменської громад. Надалі він буде у спільному користуванні.

photo_camera Бережани мають своє метро і запасне вікно в Європу

Бережанське метро – одне з найдавніших у Європі: про нього тут мріють ще з 1893 року. Широко відомий за межами державних кордонів і Бережанський металургійний комбінат - провідне підприємство галузі. Саме в Бережанах Петро I облаштував запасне вікно в Європу. А обласному центру відтак залишається називатися хіба що «Тернопіль, поблизу Бережан».

Бережани запрошують на "Європейську Тарасову ніч в музеї". Програма

"Європейська Тарасова ніч в музеї" відбудеться 17-18 травня в Бережанах. Акція приурочена 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка.

У Бережанах чоловік стріляв з вікна по м’ячу, яким грались діти

В даний момент на місці працюють правоохоронці

У Бережанах 6-річна дитина зачинилася сама в квартирі

Малолітня дитина випадково зачинилася в квартирі у Бережанах на вулиці Січових Стрільців у середу, 19 березня, близько 21.50. Ситуація ускладнилась тим, що на кухні була увімкнена газова плита.

Свіжий випуск
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up