This version of the page http://www.nibulon.com/news/novini-ksv.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-16. The original page over time could change.
Новини КСВ
Укр Eng
Укр Eng
Новини КСВ
«НІБУЛОН» спортивний
12 жовтня 2017
7 жовтня відбулися перші змагання з міні-футболу серед підрозділів ТОВ СП «НІБУЛОН», які проходили на базі спорттовариства «Динамо».
Прочитали: [527]
«НІБУЛОН» визнано переможцем рейтингу репутації та фінансової надійності
6 червня 2017
До рейтингу, опублікованого у травневому номері журналу Landlord, увійшли 25 українських аграрних та харчових компаній.
Прочитали: [2397]
«НИБУЛОН» показывает пример социальной ответственности и партнерства с областными властями в Запорожье
10 квітня 2017
В светлый праздник Благовещения жители села Беленькое, что в часе езды от Запорожья, получили от лидера аграрного рынка Украины сельхозпредприятия «НИБУЛОН» долгожданный подарок.
Прочитали: [3214]
Перший зимовий іспит складено
15 грудня 2016
Цієї зими «НІБУЛОН» традиційно долучився до кампанії з прибирання миколаївських вулиць від наслідків снігових заметілей.
Прочитали: [1114]
Збереження та відтворення природних ресурсів – запорука успішного та ефективного бізнесу
7 листопада 2016
Як раціонально використовувати природні ресурси? Як їх зберегти та відновити? Саме ці питання з кожним роком все гостріше і гостріше постають перед кожним з нас. Адже людство в гонитві за комфортом здебільшого використовує природні ресурси, замість відновлювати та берегти їх.
Прочитали: [1415]
Останній дзвоник пролунав у підшефних школах компанії «НІБУЛОН»
27 травня 2016
27 травня у школах України пролунав останній дзвоник. Традиційно це свято з учнями та вчителями відзначила і компанія «НІБУЛОН».
Прочитали: [1284]
Щасливе дитинство з компанією «НІБУЛОН»
14 квітня 2016
Справжнє свято влаштував «НІБУЛОН» для дітей Снігурівщини. Представники компанії відвідали навчальні заклади району, подарували вихованцям і вчителям приємні та корисні подарунки, а також провели для дітей день відкритих дверей на власному підприємстві.
Прочитали: [1598]
«НІБУЛОН» закликає всіх підтримати ініціативу безпечної утилізації батарейок
28 березня 2016
Світовий прогрес не стоїть на місці і разом з цим у сучасному світі актуальності набирає питання екологічної доцільності і захисту навколишнього середовища від техногенних факторів. Адже більшість людей навіть не замислюється над тим, якої шкоди може завдати звичайна буденна річ. Така, як наприклад, маленька батарейка.
Прочитали: [1365]
«Європейські партнери не зрозуміли б нас, якби ми сказали, що не працюємо через сніг», – «НІБУЛОН» закликає боротися зі стихією, а не сидіти вдома (ОНОВЛЕНО 28.01.2016)
20 січня 2016
Непогода стала черговим «бойовим хрещенням» нового міського та обласного керівництва та чергової перевіркою старих комунальних служб.
Прочитали: [2416]
«НІБУЛОН» будує Україну разом з громадою
11 січня 2016
Успішна компанія має працювати на користь суспільству. Адже лише у здоровому суспільстві можливими є розвиток та процвітання бізнес-діяльності. Цю аксіому компанія «НІБУЛОН» засвоїла ще на початку своєї історії і сьогодні лідер аграрного ринку України неухильно дотримується принципів соціальної відповідальності.
Прочитали: [2182]
«НІБУЛОН» передав унікальне діагностичне обладнання Миколаївській обласній лікарні
8 жовтня 2015
05 жовтня 2015 року компанія «НІБУЛОН» презентувала Миколаївській обласній лікарні діагностичне обладнання японського виробництва. З фахівцями гастроцентру лікарні зустрілося керівництво компанії «НІБУЛОН» на чолі з генеральним директором, Героєм України Олексієм Вадатурським.
Прочитали: [2077]
За новими навчальними звершеннями − разом з «НІБУЛОНом»!
1 вересня 2015
1 вересня – свято, на яке ми всі чекаємо з хвилюванням і радістю, свято, згадка про яке крізь роки зігріває наші серця і дає надію на майбутнє.
Прочитали: [1837]
Вгору