This version of the page http://te.20minut.ua/Avto (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-11. The original page over time could change.
Авто - 20 хвилин Тернопіль

Авто

Увага, водії! Не забудьте увімкнути ближнє світло фар

Тернополяни вже можуть отримати водійські посвідчення нового зразка, а також міжнародні документи

Наразі кардинальних змін в отриманні водійських посвідчень не очікують. Поки що і в країни ЄС українці продовжують їздити...

Отримання та заміна водійського посвідчення: де, як і за скільки? (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)

Як отримати водійське посвідчення? Які зміни чекають на тернополян цього року? Які автошколи в Тернополі мають гарну репутацію...

У Тернополі буде фестиваль ретро автомобілів «Золота підкова»

Міжнародний фестиваль ретро автомобілів «Золота підкова» відбудеться 29 вересня-1 жовтня на Театральному майдані Тернополя.

Opel Vectra влетів у фургон Volkswagen LT. Постраждалих немає

Аварія трапилася на вул. 15 Квітня 28 серпня. Очевидці події розповідають, що у фургон Volkswagen LT влетів Opel Vectra.

Через спеку обмежили рух вантажівок

Заборона на рух транспорту у спекотні дні  діє з початку літа. Обмеження розповсюджується на великогабаритний транспорт у денну пору доби, коли температура перевищує +28, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Аварія на об'їзній. Небайдужі люди рятували одного водія, інший лишив машину і втік

Аварія сталася на вулиці Степана Будного 4 серпня близько 13:45. Зіткнулися два мікроавтобуси - Volkswagen і Mercedes. Водій одного з автомобілів, що потрапив у ДТП втік з місця події. Водія іншого авто забрала швидка з численними травмами і порізами лівої руки.

Тернополяни просять обладнати перехрестя зеленими стрілками

Тернополянини написав петицію у "Єдина система місцевих петицій". Автор Савчук Іван прсить у Тернополі обладнати світлофори зеленими стрілками.

До уваги власників сільгосптехніки

Зареєструвати, перереєструвати чи зняти з обліку с/г техніку можна буде з 10 липня

У Тернополі новий оператор паркування

У червні на засіданні виконавчого комітету затвердили протокол засідання конкурсного комітету, відповідно до якого другим оператором паркування у Тернополі став підприємець Степан Липка.

Не пред'явив посвідчення водія - штраф 5100 гривень

Збільшити штраф у 10 разів за водіння без прав, хочуть нардепи. Крім того, депутати ВРУ пропонують збільшити до шести місяців термін тимчасового вилучення прав та термін накладення адміністративного стягнення у справах, що розглядає суд.  

Біля шостого магазину аварія з участю таксі

"Хюндай” та "Шевроле” не змогли роз’їхатись 8 травня біля  шостого магазину. Автомобілі зазнали незначних пошкоджень.  

У неділю біля Тернополя буде багато диму та шуму: ганятимуть водії екстремали

Відкриття сезону з "Любительського Драг рейсінгу" відбудеться у неділю, 30 квітня. Організатори запрошують усіх тернополян.

Що необхідно знати власникам мототранспорту аби не потрапити в халепу

П’ять ДТП за участю мотоциклістів, скутерів та мопедів було зафіксовано поліцейськими, минулого року у місті. Необхідно дотримуватися правил дорожнього руху, аби уникнути таких ситуації, кажуть правоохоронці.

Нові зміни у законі "Про дорожній рух"

Нардепи внесли зміни у правила проїзду на кругових перехрестях. Водії, які знаходяться на кільці, матимуть перевагу в русі. Місцеві фахівці запевняють, що це правило давно вже діє у місті.

Свіжий випуск

№ 40 від 6 жовтня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up