This version of the page http://www.atbmarket.com/career/growth/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-11. The original page over time could change.
Підйом разом з лідером! - сеть АТБ-маркет
Національна мережа продуктових магазинів
  • ukr
  • rus
  • eng
гаряча лінія АТБ 0-800-500-415
CALL BACK

Підйом разом з лідером!

Кар'єрні сходи без стелі!

«АТБ» – це гарантія кар'єрного зростання для найкращих! Компанія гарантує кар'єрне зростання своїм кращим співробітникам. Щоб дати можливість розвиватися та професійно зростати, в компанії розроблена періодична система оцінки. За позитивних результатів щорічної комплексної оцінки Вам гарантована наступна сходинка в кар'єрі!

Принципи кар'єрного росту в мережі «АТБ» засновані на чітких критеріях:

 • прозорість – ясна і зрозуміла кожному співробітнику система оцінки та схема кар'єрного зростання;

 • об'єктивність – враховуються результати оцінки і стаж роботи в компанії;

 • хронологічність – при рівних професійних якостях співробітник з більшим стажем роботи має більше можливостей для подальшого професійного зростання.

Процес кар'єрного росту в компанії простий: керуючі магазинами спільно з менеджерами з персоналу та районними керуючими оцінюють результати роботи та приймають рішення про зарахування кращих співробітників до кадрового резерву. Співробітники, зараховані до кадрового резерву, зможуть зайняти більш високу посаду. Таким співробітникам компанія пропонує подальше безкоштовне навчання.

Для кожної з посад кар'єрних сходів розроблені навчальні програми. Співробітники стажуються безпосередньо на робочому місці під керівництвом наставників або проходять навчання в корпоративному навчальному центрі. За результатами навчання приймається рішення про призначення на нову посаду.

Враховуючи динаміку розвитку мережі, для активних, цілеспрямованих і працездатних співробітників можливості кар'єрного зростання не обмежені!

Піднімайся з нами!