This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-nasalik/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-08. The original page over time could change.
Насалик — новини України та світу - Укрінформ

Насалик

6 жовтня

Насалик: Ми розвіяли міфи Росії про ненадійність України як транзитера газу

Україна розвіяла міф Росії про ненадійність України, як країни-транзитера газу.

Насалик не бачить передумов для "блекаутів" в опалювальний сезон

В Україні немає жодних підстав для віялових відключень чи "блекаутів" під час цьогорічного опалювального сезону.

4 жовтня

Насалик - про вугілля ОРДЛО у Польщі: Це не зовсім по-партнерськи

Польська влада повинна рішуче відреагувати на появу інформації у польських ЗМІ про постачання вугілля антрацитної групи з окупованого Донбасу до Польщі.

2 жовтня

Ціну на газ для населення Кабмін обіцяє не збільшувати

Кабінет Міністрів України не бачить підстав для збільшення ціни на газ для населення і економічного підгрунтя для перегляду розрахунків немає.

28 вересня

Насалик про Меморандум CESEC: Рівень енергетичної безпеки в Європі посилюватиметься

Міністр енергетики Ігор Насалик у Бухаресті взяв участь у підписанні Меморандуму про взаєморозуміння щодо розвитку ринку електроенергії, енергоефективності та відновлюваної енергетики.

21 вересня

Насалик: Принципи прозорості сприятимуть інвестуванню у видобувні галузі

Україна зацікавлена у впровадженні Ініціативи прозорості видобувних галузей та відкритті інформації відповідно до вимог ЕІТІ, адже це сприятиме входженню компаній на вітчизняний ринок.

Насалик доручив з’ясувати, чому Нафтогаз не передав активи Магістральним газопроводам

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик доручив терміново розслідувати причини невиконання НАК "Нафтогаз України" плану дій з передачі активів до ПАТ "Магістральні газопроводи України".

7 вересня

Нафтогаз оголосив відкриті торги на право оцінити свої активи

НАК «Нафтогаз України» запрошує компанії взяти участь у відкритих торгах на закупівлю послуг з визначення справедливої та ринкової вартості (оцінки) активів Нафтогазу та підприємств групи.

6 вересня

Нафтогаз фактично саботує процес реструктуризації - Насалик

НАК "Нафтогаз України" фактично саботує виконання заходів з реструктуризації компанії, яка здійснюється з метою відокремлення діяльності з транспортування природного газу та передбачена зобов'язаннями української сторони перед Секретаріатом Енергетичного Співтовариства.

Міненерго: Газового вугілля вистачить на опалювальний сезон

У Міненерго констатують про зменшення використання дефіцитного вугілля марки антрацит практично на 3,5 млн тонн. Натомість відбувається заміщення на газове вугілля.

Заборгованість перед енергетиками понад 8 мільярдів - Насалик

Борг перед енергетиками становить 8,3 млрд грн, в основному це заборгованість за воду та водопостачання.

31 серпня

Ринок автогазу не належить до сфери відповідальності Міненерго - Насалик

Ведення господарських відносин та регулювання ринку скрапленого газу не належить до сфери відповідальності Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

23 серпня

Насалик оскаржив арешт своєї квартири

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик подав апеляційну скаргу на рішення Печерського райсуду у справі про стягнення заборгованості.

Уряд збільшив статутний капітал "Магістральних газопроводів України"

Кабінет міністрів збільшив статутний капітал ПАТ "Магістральні газопроводи України" шляхом передачі підприємству нежитлової будівлі у Києві за адресою вул. Гонти, 3А.

18 серпня

Міненерго знову домовляється з "Юзгаз Бі.Ві" щодо розробки Юзівської площі

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик доручив опрацювати проекти договору про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться в межах ділянки Юзівська, на користь нідерландської "Юзгаз Бі.Ві".

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.

© 2015-2017 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-