This version of the page http://te.20minut.ua/analitika-i-publicistika (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-07. The original page over time could change.
Розслідування - 20 хвилин Тернопіль

Розслідування

Кого "нагріють" котельні на торфі

"Податок: 96 грн за метр парковки на день", - каже податківець. Насправді 96 копійок

Змінити тариф на послуги паркування з 4 до 6 гривень за годину, - таке рішення прийняв виконачий комітет Тернопільської міської...

Землю біля літака отримала прокуратура. Там хочуть багатоповерхівку

Для початку будови бракує будівельних дозволів, але земля уже передана в постійне користування під житлову й громадську забудову....

«За 25 років Господь тричі давав нам можливість збудувати нормальну державу» — Микола Лазарович

Єдине, чого не вистачає для подолання корупції, — це бажання керівництва держави, переконує професор Микола Лазарович. Історія,...

Власники заперечували, що самі реконструювали «шпаківні» у будинки

Неодноразово виїжджали із перевіркою, фіксували порушення на території Касперівського заказника та передавали матеріали у...

Фірташ і наближені поселились в “Росинці”

Поселенці у заказнику — чиновники, бізнесмени, політики, наближені до влади у свій час люди. Усі вони володіють будинками, однак не мають права на землю. Дехто безрезультатно поки що намагається боротись за землю під будинками у суді.

Вигоду на “Росинці” сподівалися отримати чиновники різного калібру

Поселитись у Касперівському заказнику для ряду “фізичних осіб” вдалось завдяки діям  влади у 90-2000-х роках, кажуть фахівці. Аби простіше стало вирішувати земельні питання, влада одним рішенням змінила межі Касперовець — приєднали землі під ТОВ “Росинка” до села.

Чи залишиться прокуратурі земля біля літака, вирішить суд

Визнати незаконними рішення Тернопільської міської ради, якими в 2013 році прокуратурі області надали в постійне користування 35 сотих зеленої зони біля літака - вимагає в суді заступник голови Громадської спілки «Рада бізнесу Тернопілля».

Прибудинкові території - з молотка

Про намір міської влади продати земельні ділянки (чи право оренди на них), які знаходяться біля житлових будинків і є зеленими зонами, повідомив голова депутатської земельної комісії міської ради Андрій Шкула на своїй сторінці в "Фейсбуці".

Учасник АТО із Тернополя: “Я державі допоміг, а вона мені — ні”

На відсутність допомоги у пошуках житла і роботи з боку чиновників скаржиться учасник АТО Віталій Макаров із Тернополя. Чоловік 13 місяців відслужив у зоні конфлікту на сході України.

photo_camera play_circle_filled Чи зручний Тернопіль для людини в інвалідному візку. Експеримент "20 хвилин"

Незручним і навіть небезпечним для здоров'я стає Тернопіль, якщо ти – не пішохід або водій, а пересуваєшся на інвалідному візку. Виявляється, що кожен перехід і сходинка – проблема. Але тернополяни охоче допомагають

Робота у Польщі:‭ ‬за і проти. Тернополяни діляться досвідом

Більш ніж удвічі збільшили кількість запитів на роботу для тернополян польські підприємці.‭ ‬Тернопільські фахівці кажуть,‭ ‬що основна причина зацікавленості нашими працівниками у тому,‭ ‬що поляки частіше виїжджають до Західної Європи.

Чи почне Тернопіль та область заробляти на туристах

- Тернопільщина збирається заманювати туристів замками, фестивалями та природними туристичними родзинками. - Тернопіль, окрім фестивалів, ще й спортивними змаганнями. Однак ані область, ані місто великих грошей у розвиток не вкладають. Утім, кажуть, що туристів таки більшає.          

Скільки законів уже написали нардепи від Тернопільщини

Уже 34 законопроекти, які стали чинними, створили народні депутати від Тернопільської області. Усього упарламенті наш регіон представляють восьмеро політиків.

На місці туалету у парку будують колективний офіс

Будова у парку не дуже помітна, бо «прикривають»  її дерева та пагорб. Але робітники вже вимуровують стіни, то ж в людей виникає питання: «Що ж будують у парковій зоні?»

Свіжий випуск

№ 40 від 6 жовтня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook