This version of the page http://www.ideabank.ua/uk/about/report_fraud/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-06. The original page over time could change.
Повідомлення про шахрайство на сайті Банку Idea Bank | ПАТ «Ідея Банк»

Повідомлення про шахрайство

Шановний Клієнте !

Ідея Банк у своїй роботі завжди керується принципами чесного та відкритого ведення бізнесу, які не акцептують жодних проявів обману, шахрайства та зловживання ні з боку клієнтів, ні з боку працівників Банку чи будь-яких інших осіб.

Ми будемо раді, якщо Ви допоможете нам у впровадженні цих принципів у щоденну роботу та повідомите про відомі Вам будь-які випадки порушень, свідком чи учасником яких вам довелось опинитись.

У Банку створені відповідні канали зв’язку, які дають змогу офіційно або анонімно повідомити про факти відомих вам порушень чи шахрайських дій. 

На Ваш вибір, можете скористатись одним із наступних способів:
  1. Написати лист на адресу Головного офісу : 79008, м. Львів, вул. Валова 11;
  2. Написати електронне повідомлення на скриньку: ;
  3. Зателефонувати за номером : 0 800 50 20 30;
  4. Ви можете залишити повідомлення заповнивши нижченаведені поля:
Ви можете надіслати нам повідомлення, заповнивши наступну форму:
Для об’єктивнішої та швидшої перевірки просимо Вас зазначати якомога більше конкретних фактів, що мають відношення до події, про яку Ви повідомляєте. Якщо Ви бажаєте отримати відповідь про результати розгляду Вашого звернення, будь ласка, вкажіть про це в тексті повідомлення

Надаю ПАТ «Ідея Банк» (далі – «Банк») згоду на обробку* моїх персональних даних, наведених у цій анкеті/формі, з метою пропонування та/або надання мені (або клієнту Банку, від імені якого я дію) послуг Банком, у т.ч. шляхом здійснення прямих контактів зі мною за допомогою засобів зв’язку, а також розгляду питання, зазначеного в даній анкеті/формі.

* Термін «обробка персональних даних» визначається Законом України «Про захист персональних даних» та означає будь-яку дію або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням відомостей про фізичну особу (Клієнта).