This version of the page http://knukim.edu.ua/novunu/vikladach-roku-knukim/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-04. The original page over time could change.
«Викладач року КНУКіМ»
  • Факультет
    кіно і телебачення
  • Факультет
    готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
  • Факультет
    дизайну і реклами
  • Факультет
    журналістики і міжнародних відносин
  • Факультет
    музичного мистецтва
  • Факультет
    хореографічного мистецтва
  • Факультет
    економіки, права та інформаційних технологій
  • Факультет
    режисури і шоу-бізнесу
  • Факультет
    культурології
  • Факультет
    дистанційного навчання
  • Кафедра
    індустрії моди
  • Кафедра філософії
  • Кафедра іноземної філології
  • Наукова
    бібліотека
  • Спортивний клуб
  • Департамент міжнародного співробітництва

«Викладач року КНУКіМ»

Дата: 31.05.2013 | Рубрика: Новини

Студентський парламент провів Інтернет-голосування за найкращих викладачів Київського національного університету культури і мистецтв. Кожен студент віддав голос улюбленому викладачеві, визначивши переможця Загальноуніверситетського рейтингу «Викладач року КНУКіМ».

Претендентами на перемогу були: Володимир Якович Михайльов – викладач Кафедри теорії та історії мистецтв,  Михайло Михайлович Барнич – викладач Інституту кіно і телебачення,  Микола Миколайович  Дубина – завідувач Кафедри української мови та літератури,  Ірина Янівна Конюкова – викладач Кафедри соціально-гуманітарних дисциплін,  Людмила Василівна Кузнєцова –  викладач Факультету культурології,   Денис Сергійович Ліфінцев – викладач Факультету менеджменту і економіки,   Олена Іванівна Маложон – викладач Юридичного факультету,  Володимир Іванович Пилипів – викладач Факультету культурології, Валентина Дмитрівна Яремченко – викладач Факультету культурології.

За підсумками конкурсу найбільшу кількість балів набрав Володимир Іванович Пилипів.

Улюбленому викладачеві студенти вирішили презентувати подарунок – квитки на футбольний матч.

Після оголошення результатів нам вдалося поспілкуватися із «Викладачем року КНУКіМ».

– Володимире Івановичу, розкажіть будь ласка про початок своєї кар’єри, і пригадайте, що, власне, спонукало вас стати викладачем, а саме істориком?  

– Викладачем я став, скоріше, за родинною традицією. Мої батьки були вчителями в школі, брат там працює і зараз. Скоріше за все, мені планувалася така сама доля.  Але все сталося зовсім по-іншому.  Я вступив до столичного вишу, де познайомився з дуже визначним і шанованим  істориком, професором Калакурою Ярославом Степановичем. Під його впливом я і став займатися науковою роботою.  Закінчивши аспірантуру, я вирішив спробувати попрацювати викладачем Київського національного університету культури і мистецтв. У результаті я тут вже 9 років!

– Враховуючи термін вашої роботи в нашому університеті і любов студентів, чи була для вас несподіванкою перемога у студентському конкурсі «Викладач року КНУКіМ»?

– Кажучи відверто, я навіть не знав, що такий конкурс проводиться. Коли мені зателефонували і сказали про якусь там перемогу, то я звісно запитав: «А приз за що?». Але  мені дуже приємно, що моя викладацька робота не пройшла безслідно, і самі студенти це оцінили. Адже оцінка студентства – найголовніша для мене! Я вважаю, що такі конкурси допомагають викладачам самовдосконалюватися!

– Володимире Івановичу, що ви порадите студентам та викладачам напередодні літньої сесії?

– Для викладачів існує декілька золотих правил: Ставитися до студента, як до себе самого; Пам’ятати про те, що твій предмет – не єдиний в університеті; Ніколи не принижувати студента. Найбільша проблема викладачів: вони забувають про те, що самі нещодавно були студентами. Про це потрібно час від часу згадувати, адже це дуже полегшує роботу.  Про своїх вихованців можу сказати одне: таких студентів, як у КНУКіМ, немає в жодному виші України. Вони дуже безпосередні і нам викладачам з легкістю вдається знайти з ними спільну мову. Я люблю спілкуватися з ними не лише в аудиторії, а й у метро, кафе чи просто на площі перед університетом. Хочу побажати студентам залишатися такими, як вони є, – кращими студентами країни! Ну і успіхів – адже на носі сесія!

У рамках голосування було організовано цікаву акцію-розіграш: студенти, які найактивніше підтримували переможця, отримали квитки на футбол.

Студенти-переможці Марина Бондарук, Анна Когівчак, Марія Поліщук, Леся Плющенко, Михайло Мишньов разом із «Кращим викладачем року» Володимиром Івановичем Пилипівим відвідали напружене протистояння ФК «Динамо» (Київ) та ФК «Металіст» (Харків). Воно відбулося в національному спортивному комплексі «Олімпійський». У студентів після матчу залишилися купа емоцій і незабутні враження, адже не може бути нічого кращого ніж спільний перегляд захопливого футболу з улюбленим викладачем!

– Це не перший мій похід зі студентами. Я куратор групи, тому часто разом із студентами відвідуємо різні заходи, в тому числі й футбольні матчі.  Тож, не дивлячись на те, що студенти спочатку відчували себе трішки некомфортно,  я досить швидко «розрядив» обстановку, довівши: викладач і студент на футбольному матчі – це просто друзі, – поділився своїми враженнями Володимир Іванович.

Вітаємо викладача Факультету культурології Володимира Івановича Пилипіва із заслуженою  перемогою у студентському рейтингу «Викладач року КНУКіМ».  Від імені студентів дякуємо Вам за невтомну працю, великий талант і любов до своєї професії.  Здоров’я, щастя та  натхнення Вам, шановний Володимире Івановичу!

Контакти
Email: abiturient_knukim@ukr.net
Тел.: (044) 285-44-03, 285-43-86
Факс: (044) 285-85-27