This version of the page http://vip.volyn.ua/node/90354 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-03. The original page over time could change.
У Луцьку стартував джазовий фестиваль. ФОТО | Волинський інформаційний портал
  • 25.08.2017 19:38

У Луцьку стартував джазовий фестиваль. ФОТО

У п’ятницю, 25 серпня, у Луцьку стартував десятий Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2017».

 

Цьогоріч, протягом трьох днів, програма заходу тішитиме поціновувачів джазу незабутньою феєрію якісної музики від виконавців із восьми країн світу. Відтак, у самісінькому серці Луцька – на території Луцького замку зібралися «джазувати» чимало лучан та гостей міста. 

 

Почали «Art Jazz Cooperation 2017» із виступу молодого естрадно-джазового ансамблю із невеликого провінційного містечка Іваново, Білорусь - Minimal Groove Band. Другим на сцену вийде колектив Evgeniy Pugachov European Quartet - новий міжнародний джазовий проект створений в Берліні, до складу якого входить басист з Польщі Kuba Dworak, барабанщик з Канади Sly Juhas, саксофоніст з Польщі Slawek Pezda і гітарист з України, що нині проживає в Берліні Євгеній Пугачов.

 

 

Опісля присутні на заході гості джазуватимуть разом із Rodeo FM, раніше відомий як «Sweetheart of the Rodeo», який був заснований у 2004 році та швидко став улюбленцем американської сцени в Берліні.

 

 

До слова, виступ колективу на фестивалі «Art Jazz» стане дебютом для музикантів в Україні. Тому хлопці обіцяють гостям фестивалю спеціально підготовлену блюзову програму. Очікується виступ і від польського гурту «The Lions», яких вважають новаторами в музиці реггі.

 

 

До слова, «The Lions»  побували з концертами в Бразилії, Японії, Колумбії, Німеччині ,Швеції, Бельгії, Угорщині, Австрії, Чехії та інших країнах, сьогодні ж поляки джазуватимуть в обласному центрі Волині. Вкінці першого дня фестивалю планують розкрити творчий талант присутніх на фестивалі людей команда досвідчених творчих та амбіційних тренерів творчого музичного центру «Jam session» .

 

 

 

 

Відтак, десятий джазовий фестиваль зібрав чимале коло поціновувачів хорошої музики. В теплій та дружній атмосфері тихого серпневого вечора над замком Любарта лунали найпопулярніші класичні та авторські джазові композиції.

 

Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

«Мандрівний вішак» завершив подорожі особливими місцями Луцька
03.10.2016 09:06
Переглядів: 3
У замку Любарта відгримів пивний фестиваль
03.10.2016 09:29
Переглядів: 11
Гунчик назвав прізвища неповнолітніх контрабандистів
03.10.2016 09:49
Переглядів: 10
Опубліковане відео розстрілу 45 Героїв Небесної сотні. Є серед них і волиняни
03.10.2016 10:04
Переглядів: 2
Завантаження...

Коментарі 0

Орфографічна помилка в тексті:
Щоб повідомити автору про помилку, натисніть кнопку "Відправити повідомлення про помилку". Ви також можете надіслати свій коментар.