Головна » Послуги » Інтернет

Інтернет

Компанія «Датагруп» пропонує рішення - підключення по виділеній лінії. Для його створення наші фахівці використовують як свої волоконно-оптичні канали зв'язку, які гарантовано забезпечують високу швидкість доступу, надійність і стабільність даної послуги, так і орендовані канали зв'язку в місцях, де не можна підключити послугу, використовуючи канали зв'язку «Датагруп».

Для зручності наших клієнтів, ми пропонуємо всі існуючі варіанти підключення до Інтернету. Наші фахівці індивідуально обробляють кожен запит, враховуючи всі побажання і вимоги клієнта. Такий підхід дозволяє знайти найбільш оптимальне рішення для вас.

Для інтернет-провайдерів і операторів зв'язку компанія «Датагруп» пропонує високошвидкісне підключення операторського класу до мережі Інтернет. Кільцева топологія побудови магістральних каналів, наявність резервних каналів дозволяють забезпечити високу надійність послуги. Наша служба підтримки працює цілодобово, що дає нам можливість оперативно реагувати на проблеми які виникли і вирішувати їх в максимально стислий термін.

Компанія «Датагруп» постійно розвивається і впроваджує інноваційні рішення для забезпечення максимально надійного та якісного доступу до мережі Інтернет. Весь міжнародний трафік проходить на територію України по 3 незалежним маршрутам - через Польщу, Угорщину та безпосередньо, через кордон з Росією. По Україні трафік розподіляється по кільцевій топології.

Компанія «Датагруп» побудувала прямі пирингові відносини з великими міжнародними, російськими та українськими Інтернет-сервіс провайдерами. Пряме з’єднання з Укртелекомом дозволяє забезпечити обмін трафіком з національним провайдером безпосередньо, не використовуючи зарубіжних провайдерів.

Ви можете зв'язатися з нашими фахівцями, щоб дізнатися цікаву для вас інформацію. Отримавши доступ до мережі Інтернет від компанії «Датагруп», ви гарантовано відчуєте високу якість наших послуг.

Опис послуг