This version of the page http://te.20minut.ua/active_competitions (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-02. The original page over time could change.
Конкурси | Тернопіль - 20 хвилин

Фотоконкурс

"Моє особливе весілля"
person 0 0 visibility 559 chat_bubble 0

Весілля – найважливіша подія у житті кожної дівчини. Тому наречені намагаються зробити його незабутнім. Газета РІА плюс та сайт 20.minut.ua оголошують про старт фотоконкурсу “Моє особливе весілля”. Якщо ваше весілля було незвичайним або мало оригінальну тематику, надсилай фотографії та залиш свою історію. Переможці отримають сертифікат на 2 000 грн. від стоматології PREMIERDENT.

Умови конкурсу дуже прості:

  • Учасники мають бути жителями Тернополя
  • Фотографія та розповідь обов'язково мають відповідати тематиці фотоконкурсу “Моє особливе весілля”

 

Як взяти участь:

Для того, щоб завантажити фото, потрібно просто натиснути синю кнопку "Взяти участь", розташовану справа. Далі відкриється форма, за допомогою якої можна завантажити фотографію та свої дані.

Звертаємо увагу:

Фото потрапляє на конкурс не одразу, а після модерації (перевірки відповідності змісту фото до конкурсу) адміністратором сайту

Голосування за найкраще фото розпочнеться  4 жовтня. Та триватиме до 10 жовтня

Як проголосувати:

Найкращу світлину обиратимуть користувачі сайту! Щоб проголосувати за  фотографію, яка сподобалося найбільше, необхідно обрати свого фаворита та натиснути на кнопку «Проголосувати».

 

Всі учасники
Популярне у Тернополі
Біля Катедри під пісні Rammstein билися хлопці та танцювали напівголі дівчата Відфестивалили: Тернопіль прибирають після останнього в році гастрономічного фесту Чи триматимуть далі під вартою підозрюваного у вбивстві Ірини Мукоїди Мамою чужих дітей, яких забрали у циганки, виявилась інша циганка Дівчинка, яку мама закопала в лісі, народилася живою
Свіжий випуск

№ 39 від 27 вересня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook