This version of the page http://onu.edu.ua/uk/geninfo/alumni (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-02. The original page over time could change.
Асоціація випускників

Асоціація випускників та друзів Одеського національного університету імені І.І. Мечникова

Звернення випускників

Наш університет є одним зі старіших вузів в Україні. Зараз він займає 4 місце у рейтингу вищих учбових закладів нашої країни. Більше століття славні випускники університету служать народу, науці, державі. Серед них державні та політичні діячі, лідери науки, культури, освіти, суспільно-соціальної діяльності. 
 
Ми пишаємося, що вчилися саме тут, де до нас в тих же аудиторіях сиділи винахідники противогазу, вакцини від сибірської язви, чуми и холери, першого в світі кіноапарату, вітчизняних транквілізаторів та багато інших. 
 
Створена у 2014 році Асоціація випускників та друзів Одеського національного університету імені І.І. Мечникова об’єднує випускників усіх факультетів різних років навчання. Ми запрошуємо приймати активну участь у житті університету, щоб сприяти його розвитку, підвищенню рейтингу, конкурентоздатності.
 
Тих, чия доля та кар’єра склались завдяки ОНУ імені Мечникова; тих, хто пишається бути жителем міста, де є такий університет; тих, хто хоче дати своїм дітям гідну освіту на рідній землі – запрошуємо до співпраці з Асоціацією випускників та друзів ОНУ імені Мечникова.
 
Про прийняття участі в роботі  Асоціації – за телефонами:
 
(067) 484 68 95 Володимир Серотюк
(066) 393-48-52 Олеся Рогульська
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 
 
 
 

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Тел. приймальної (38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top