This version of the page http://posydenky.lvivport.com/posts/2536490/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-01. The original page over time could change.
Їмо раціонально і худнемо, рекомендації, поради, досвід| Сторінка 52 | Дівочі посиденьки

Їмо раціонально і худнемо, рекомендації, поради, досвід

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Mirabellka, 18 Лютий 2013.

  1. labisqwee labisqwee.livejournal.com

    Трапилася мені цікава стаття, чергова уже, про те, яка важлива мікрофлора кишківника, як її легко зіпсути харчуванням, і як важко повернути до нормального стану, і як однаково інсулінозалежність і ожиріння впливають на кишківник. Раніше схожий дослід проводили на мишках і виявили, що мікрофлора кишківника також керує імовірністю народження в них потомства з аутизмом, і в зворотній бік - пересаджування здорової мікрофлори виліковує ознаки аутизму.
    Це все поки далеке від того, щоб застосовуватися у людей, але дуже промовисте. Бактерії в кишківнику, які прямо залежать від нашої дієти, керують набагато складнішими речима, ніж звикли думати. І замість пошуків всяких звивистих шляхів до схуднення варто триматися класики - різноманітної дієти, правильних жирів, руху і спорту.
    Це до теми, що не калоріями-цифрами єдиними биомолекула.ру: Почему так сложно похудеть, или Влияние кишечной микробиоты на метаболизм
     
    labisqwee, 28 Січень 2017
    #1021
    • Подобається x 1
    • Інформативно x 1
  2. бетменша Well-Known Member

    звітуюсь про 2 тижні без цукру) коротше, не зовсім я втрималась. перший тиждень ще сяко-тако, а потім почала фруктами зловживати. АЛЕ! до солодкого не скотилась) виняток - одна ложка цукру, яку випадково кинула в каву і вже вирішила, що нехай так буде)) Дуже цікаві відчуття були перший тиждень. Справжня ломка. Руки трусились, голова боліла, мозок ніц не варив) Потім воно пройшло, лишилась тільки психологічна залежність. Можу сказати, шо я собою пишаюсь, бо хоч і фрукти топтала, але ж не їла ті тонни цукру. Боже, як загадаю, скільки я того жерла). Тепер головне знов не почати) Щодо схуднення, то не дуже, бо я тільки солодке не їла, а решти не дотримувалась і вправ не робила. -1, 5 кг. До речі, про шкіру, то не помітила ніякого ефекту
     
    бетменша, 6 Лютий 2017
    #1022
    • Подобається x 8
  3. Jusi Ловець емоцій

    І я звітуюсь )) Вправи теж не завжди робила, але візьму їх на замітку і буду надалі робити, щоб до весни привести себе в порядок
    Теж інколи зловживала фруктами, але останній тиждень, ні-ні-ні )) Ломки в мене не було, тому що це вже не перша моя спроба, психологічна залежність майже відсутня, навіть коли коло мене їдять шоколадні цукерки, спокійно реагую. Але можливо я просто блокую це, ніби викинула все з цукру із свого світу, і взагалі його не помічаю.
    Почала яскравіше відчувати смаки, готувати собі різні страви. Колись я могла їсти аби що, бо знала, що насолоду буду отримувати від солодощів. Тепер кожну страву обдумую, як зробити смачнішою, кориснішою, і одержую від кожної трапези насолоду. Для мене це виявився не просто гастрономічний експеримент, а швидше навіть психологічний. Як все зв'язано ))
    Планую триматись цієї стратегії, мені так дуже комфортно.
     
    Jusi, 6 Лютий 2017
    #1023
    • Подобається x 6
    • мімімі x 1
  4. Vinnytska люблю....

    Цю хорошу людину знаю ще зі школи. Вона теж брала участь у марафоні. Їй 38, мама двох діток, одне народжене не так давно. Спортом займається для себе, скільки її пам'ятаю. Може, комусь буде мотивацією. Там ще є допис внизу, що на честь таких результатів і закінчення марафону побалує себе солодощами. Вона прекрасна)
     
    Vinnytska, 6 Лютий 2017
    #1024
    • Подобається x 7
  5. labisqwee labisqwee.livejournal.com

    От ще про "користь від солодкого" і про те, чим цукор відрізняється від здорової їжі: ЗАВИСИМОСТЬ ОТ САХАРА
     
    Останнє редагування: 21 Лютий 2017
    labisqwee, 21 Лютий 2017
    #1025
    • Інформативно x 1
  6. matematyka Active Member

    Дівчатка, ну так вже сталось що і я вже 2 тиждень без солодкого. Знімаю залежність, бо маю її ого-го яку.
    Але мене надихнула не Аніта, а швидше зацікавленість до правил харчування московського дієтолога О. Ковалькова. У нього теж перше правило по його системі - відмова від солодощів. Але він пропонує допомогти своєму організму препаратами з піколінатом хрому! У цьому відео є інформація про цукрозамінники та піколінат хрому. На 10-тій хвилині є пояснення.

    Ковальков рекомендує "Reglucol" - американський препарат (ціна відповідна!) Він так і розповідає, що по суті саме цей пепарат добре помагає зняти залежність від швидких вуглеводів.
    У нас в аптеці є препарати з хромом. Значно дешевші, але по ефективності результат дають не значний. І приймати потрібно у збільшеному у 2-3 дозуванні. Приймаючи їх, на солодке ніби тягнуло менше, але так захотілось борошняного. А по своїй суті мало б допомогти і від випічки відмовитись.
    Відносно себе можу написати, що відмовилась від цукру, але зразу ж добавила у раціон Кальцій+Магній, вітаміни групи B. Ще ніби рекомендують підвищити гемоглобін та покращити мікрофлору шлунка (це теж із порад дієтолога).
    І ще одна для мене важлива інформація - пониження цукру у крові. Ковальков рекомендує підвищувати цукор 1 яблуком можна із пшеничними висівками (вдень 2-4 яблука), натуральним капучіно без цукру або йогуртом без цукру.
     
    matematyka, 21 Лютий 2017
    #1026
    • Подобається x 4
  7. JinjerGirl New Member

    На дієти не сідала ніколи. Але коли вага почала рости (сидяча робота, перекушування солодощами) вирішила покінчити з солодощами і шкідливими перкусії. Трохи бодіфлекса і я почала втрачати зайве!
     
    JinjerGirl, 28 Серпень 2017
    #1027
    • Подобається x 1