This version of the page http://knukim.edu.ua/novunu/noviy-rik-u-zlagodi/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-01. The original page over time could change.
Новий рік у «Злагоді»
  • Факультет
    кіно і телебачення
  • Факультет
    готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
  • Факультет
    дизайну і реклами
  • Факультет
    журналістики і міжнародних відносин
  • Факультет
    музичного мистецтва
  • Факультет
    хореографічного мистецтва
  • Факультет
    економіки, права та інформаційних технологій
  • Факультет
    режисури і шоу-бізнесу
  • Факультет
    культурології
  • Факультет
    дистанційного навчання
  • Кафедра
    індустрії моди
  • Кафедра філософії
  • Кафедра іноземної філології
  • Наукова
    бібліотека
  • Спортивний клуб
  • Департамент міжнародного співробітництва

Новий рік у «Злагоді»

Дата: 26.12.2014 | Рубрика: Новини

Новий рік для дітей з центру соціально-психологічної реабілітації «Злагода» почався раніше, ніж зазвичай. Із прийдешніми святами їх привітали студенти Київського національного університету культури і мистецтв. Як розповідає молодь, така акція не є разовою – подібні заходи відбуваються щорічно у багатьох дитячих будинках, дитсадках і школах Київської області.

«Дітям, а особливо якщо це вихованці дитячого будинку, найбільше потрібно відчувати нашу любов. Їм так хочеться уваги, свята, подарунків. Про це всі знають, але часто забувають, на жаль. Сподіваюся, наші щорічні традиційні дитячі розважальні заходи стануть для когось стимулом продовжувати робити добро. Сьогодні ми завітали до Білої Церкви. Тут, у «Злагоді», наші студенти – часті гості, бо вони взяли під своє крило цей заклад ще 5 років тому», – наголосив Вадим Осаула, голова Студентського парламенту вишу.

У дитбудинку «Злагода» на сьогодні займаються 45 діточок із неблагонадійних родин віком від 5 до 12 років. Сім’я – це той особливий колектив, який відіграє у вихованні дитини найважливішу роль, головний фактор, що впливає на становлення її особистості. Звичайно, жоден вихователь дитячого будинку не може дати дитині батьківської любові та уваги, які б вона могла отримати в родині. Михайло Поплавський завжди зазначає: «Чужих дітей не буває» та постійно опікується проблемами студентів-сиріт Університету культури, залучає молодь до соціально значущих акцій. «Вірю, що діти об’єднають Україну. Вони – наше майбутнє. Їхній добробут має стати для українців ідеологією, на це повинен спрямовуватися головний вектор гуманітарної політики», – наголошує Поплавський.

Так силами студентів Університету культури та завдяки ректорату нашого навчального закладу було зібрано кошти, на які придбали для діток корисні та смачні даруночки.

КНУКіМівці підготували вихованцям «Злагоди» міні-виставу, поставлену за авторським сценарієм студентів Кафедри режисури естради і масових свят. Те, як дітвора раділа казковим героям, а особливо прудкій Білочці, неможливо описати!

Разом зі своїм казковим кумиром дітки водили хороводи, грали у веселі рухливі ігри. Малеча розповідала, як їй живеться в «Злагоді», ділилася своїми успіхами, показувала свої декоративно-прикладні вироби.

Завдяки старанням студентів-дизайнерів, на обличчі кожної дитинки оживали метелики, кружляли сніжинки, усміхалися сонечка… Через боді-арт гомінка дітвора перетворилася на кішечок, мишок, спайдер-менів, драконів….

Незвичайним для діток став майстер-клас із декорування ялинкових іграшок. Кожен міг нанести свій креативний візерунок – від казкових мотивів до патріотичних шедеврів.

На цих ялинкових прикрасах вихованці «Злагоди» відобразили свої бажання: мати велику заможну родину, добре навчатися, бути щасливими в новому році.

Із рук студентів дітлахи отримали солодкі подарунки, райдужні мильні бульбашки та улюблену гру – величезний настільний футбол.

Вдячні за турботу, вихованці дитячого центру розповідали гостям віршики, співали пісеньки. Після вистави дітлахи довго не відпускали Білочку й обіймалися зі студентами-майстрами. Вся атмосфера святкової зали була наповнена теплотою і бажанням зробити малечу хоча б на дві години щасливішою.

Втім новорічні презенти чекали не тільки дітей, а й виховний колектив центру. Подарунки від Київського національного університету культури і мистецтв передав Вадим Осаула. «Даруємо вам цю цифрову фотокамеру, щоб ви могли фіксувати не лише у своїй пам’яті, а й відображати у світлинах, кожну подію, кожну маленьку перемогу, кожен щасливий момент життя дитбудинку. Сподіваємося, що цей фотоапарат закарбує ще багато вражень з яскравої діяльності центру, які залишаться й іншим поколінням», – зауважив голова студпарламенту.

В. о. директора реабілітаційного центру «Злагода» Наталія Коляда подякувала Університету культури за те, що в такі бентежні часи студентський і науково-педагогічний колективи піклуються про дітей: «Найважливіше – це увага. Що потрібно цим дітям більше, ніж увага? Їм треба, щоб з ними гралися, говорили, слухали їх. Як добре, що ви пам’ятаєте про те, що діти – наше майбутнє». Керівник передала привітання з Новим роком співробітникам та вихованцям КНУКіМ і побажала натхнення, успіхів та звершень у 2015 році.

Університет культури переконаний: для того, щоб в нашому світі стало більше щасливіших дітей, нам всім треба стати трішки добрішими і навчитися допомагати тим, хто потребує цієї допомоги.

Контакти
Email: abiturient_knukim@ukr.net
Тел.: (044) 285-44-03, 285-43-86
Факс: (044) 285-85-27