This version of the page http://te.20minut.ua/Kryminal (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-30. The original page over time could change.
Кримінал - 20 хвилин Тернопіль

Кримінал

«Де той Бог? І чому він не дивиться, що вони роблять з нами» - мама Іринки Мукоїди

Біля нічого клубу чоловік вдарив тернополянку ножем в сідницю

На лінію 102 зателефонувала тернополянка і повідомила, що біля нічного клубу невідомий чоловік вдарив її предметом, схожим...

Неповнолітній хлопець хотів поцупити 100 кілограмову корзину з оглядового колеса

Пізно ввечері 23 вересня дивний шум поблизу недіючого оглядового колеса в парку культури привернув увагу перехожого.

Шахрайка, яка розвела пенсіонерів майже на 100 тисяч, просилась під домашній арешт

Суд залишив міру запобіжного заходу без змін – обвинувачена в шахрайстві перебуватиме за гратами до 19 листопада. Відносно...

З ресторану "День і ніч" викрали ковані попільнички. Камера "спіймала" злочинців

22 вересня у період близько 15 години невідомі особи викрали дві ковані попільнички розташовані при в’їзді на територію ресторану...

На Тернопільщині чоловік руками і ногами забив односельця

Розпивання спиртних напоїв завершилося летально для одного з жителів Чортківського району.

Судять тернопільських наркоторговців, які продавали "сладості" через "Телеграм"

У Тернополі організована група осіб, що збувала наркотики через мережу «Телеграм» постане перед судом.

300 кілограмів яблук намагалися викрасти з приватного саду на Бучачині

В ніч на 28 вересня до Бучацьких правоохоронців звернувся директор одного з фермерських господарств району із заявою про крадіжку. За словами господаря на території саду охоронці упіймали крадія.

Молода тернополянка поцупила чужий велосипед. Гроші витратила на себе

Правоохоронці Тернопільщини викрили двох осіб причетних до крадіжок велосипедів. Жителі області залишали свої велобайки у легкодоступних місцях, чим і допомагали крадіям.

Сирота-студент, який стверджує, що його побила поліція, зараз на реабілітації

Андрій Жолобчук продовжує боротись за повноцінне життя. Хлопець ще не ходить, йому все ще важко говорити. Андрію потрібна тривала реабілітація та догляд

На Лановеччині свекруха і невістка вимагали з іноземця 1000 доларів

Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою – таку статтю правоохоронці інкримінують двом жителям Лановецького району.

На Тернопільщині чоловік вбив мешканку, яка приїхала із сусідньої держави

Алкоголь, сварка та нанесення тілесних ушкоджень стали причиною смерті шістдесятидвохрічної уродженки сусідньої держави. Жінка приїхала на територію України 21 вересня до знайомого з села Настасів Тернопільського району. В нього і зупинилася.

Півроку розглядають апеляцію «Доктора Пі» у Тернополі. Не просунулись ані на крок

Андрій Слюсарчук, засуджений за шахрайство, з вироком Львівського суду не погодився і оскаржив його. Засідання щораз переносять через клопотання. Сам «Доктор Пі» у засіданнях участі не бере.

Поліція розшукує тернополянина, якого підозрюють у згвалтуванні

Працівники Тернопільського відділу поліції просять допомогти розшукати 25-річного тернополянина Оприсека Назара Ярославовича. 

Злодій обікрав квартиру через кілька тижнів після смерті власника

Про те, що у квартирі, яка належала його покійному батькові, побували чужі, поліцейських повідомив кременчанин. Чоловік виявив зникнення мобільного телефону та декількох електроінструментів на суму близько двох тисяч гривень.

Свіжий випуск

№ 39 від 27 вересня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook