This version of the page http://itua.com.ua/websites_ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-30. The original page over time could change.
Створення і підтримка сайтів, просування: корпоративний сайт під ключ, інтернет магазин, сайт візитка.
Ua
  • Ru
  • Ua
Розробка сайтів

Створюємо сайти, які продаються і запам'ятовуються

Ставимо перед собою мету створити не просто красивий сайт для продажів, але і зробити його простим і зручним для кінцевого користувача.

Перетворимо ваші ідеї в реальні проекти, які приносять прибуток і мотивують відвідувачів здійснювати корисну дію.

ВИБЕРІТЬ СВІЙ САЙТ
Інтернет-магазин

Інтерактивний сайт з каталогом товарів і кошиком для формування замовлення. Можна безпосередньо працювати з базами даних на мільйони рядків, платіжними системами й бухгалтерією.

Детальніше
1C Bitrix (Бітрікс)

Сайт на Бітрікс «Бітрікс» – багатофункціональна CMS-система для створення сайтів і складних веб-рішень. Має безліч редакцій, які відрізняються кількістю вбудованих модулів (наприклад, версія «Бізнес» містить в собі весь функціонал «молодших братів»). Окремі модулі купують в маркетплейсі Бітрікс (є платні та безкоштовні рішення). Головна особливість CMS Bitrix – можливість доопрацювання і тонкої настройки будь-якого продукту під … Продовження

Детальніше
Корпоративний сайт

Ефективний спосіб заявити про свою компанію в інтернеті. Цілком розкриє всі аспекти роботи організації, а також розповість про послуги та продукцію фірми в B2B-сегменті.

Детальніше
Лендінг пейдж

Односторінковий сайт для малого і середнього бізнесу. Орієнтований на продажі невеликого асортименту товарів і послуг. Хороша адаптивність на мобільних пристроях, швидке завантаження, проста структура, мінімальна вартість і час на розробку.

Детальніше
Візитка

Аналог візитної картки – відмінна можливість розповісти про себе і показати свої роботи широкому загалу. Підходить для приватних осіб і малого бізнесу.

Детальніше
Каталог

Містить повний і докладний опис товарів і послуг компанії. Підходить для всіх видів бізнесу, особливо для медичних установ і продавців ексклюзивних продуктів.

Детальніше
Індивідуальний проект

Унікальний сайт для реалізації нестандартних ідей. Підходить для бізнесменів або креативних агентств, чиї послуги й товари дуже специфічні.

Детальніше
Готове комплексне рішення

Недорогий функціональний сайт під ключ з вже готовим дизайном і налаштованою панеллю адміністратора. Мінімум приготувань – максимально швидке введення в експлуатацію.

Детальніше
Потрібна
допомога
Додаткові послуги
Мобільна адаптація сайтів

Сайт не адаптований під мобільні пристрої? Ви втрачаєте продажі та лояльних клієнтів, адже 50% покупок відбуваються через мобільні телефони!

Детальніше
Композитний сайт

Унікальна розробка для Bitrix-платформ, істотно збільшує швидкість роботи сайту. Швидше сайт – вище конверсія!

Детальніше

Розробка сайтів

ITUA »вміє створювати неповторні сайти, що запам’ятовуються. Ми допоможемо не тільки зробити Вашу фірму впізнаваною серед безлічі інших, але і сформуємо нову клієнтську базу, яка приносить щоденний дохід.
Створення та розробка сайтів вимагає від фахівця індивідуального підходу до кожного проекту. Необхідно не тільки продумати, як він буде виглядати, але і чи буде він зручним і інформативним для простого користувача. Тільки таке створення сайтів під ключ зможе гарантувати Вам нових, а в майбутньому і постійних клієнтів.

Замовляючи розробку і просування сайтів у нас, Ви купуєте:

впізнаваність Вашої фірми, а також всієї продукції або послуг;

тільки якісну розробку сайту компанії;

постійне інформування клієнтів про товари і послуги в режимі 24/7;

зручне управління замовленнями фірми;

постійне нарощування клієнтів і відповідно збільшення доходів.

Професійна підтримка сайту також важлива, як і правильно сформований проект. Ми якісно проведемо його на всіх необхідних етапах від початкового створення до просування сайтів серед безлічі інших конкурентів за доступною ціною.

У нас Ви завжди можете замовити сучасні та вигідні / прибуткові проекти:

Створення сайту-візитки від 8900 грн.

Якщо Ви хочете максимально інформативно і коротко познайомити користувачів з Вашими послугами або категорією товарів – сайт-візитка, ціна якого не виходить за рамки норми, саме те, що Вам необхідно!

Наша веб студія в Києві допоможе не тільки швидко реалізувати задумане, а й здивує Вас наскільки інформативним його можна зробити. Створити сайт візитку – це означає придбати надійний рекламний інструмент для розвитку бізнесу. Як правило, він складається з однієї сторінки або більше, але не більше 10. Привабливий і строгий дизайн, а також чітка і приємна для сприйняття інформація про основний вид Вашої діяльності – неодмінно стануть Вашої хорошою візитною карткою.

Створення корпоративного сайту, всього від 14900 грн.

Прекрасне рішення, якщо Ви хочете познайомити клієнтів і зацікавлених людей з основним видом діяльності компанії. Створення бізнес сайту не тільки підніме престиж компанії, але і зробить доступною інформацію про послуги, товари для кожного потенційного або існуючого клієнта. За допомогою даного сервісу Ви зможете об’єднати внутрішню інформацію компанії, стане легше управляти єдиною базою клієнтів, існуючих проектів. Ефективний інформаційнийа зв’язок клієнтів, співробітників і партнерів можливий завдяки послузі «створення сайтів». Київ – величезне місто безмежних ресурсів і тому надає реальну можливість бути забезпеченим необхідною інформацією в будь-який час в будь-якому місці.

Створення сайтів магазинів (інтернет-магазинів) від 24900 грн.

Прекрасне рішення для збільшення продажів продукції або послуг і розширення клієнтської бази по всій території країни або навіть ближнього зарубіжжя. Створення інтернет магазину є розробкою повнофункціонального ресурсу різної структури, яка призначена для здійснення продажу.

Приблизно 70% покупок сьогодні люди роблять, не виходячи з дому. Тому правильно побудований інтернет-магазин приверне більше покупців, ніж звичайний магазин. Інформація, яка доступна до перегляду 24 години на добу, буде перевагою перед простим магазином. Покупець завжди зможе прочитати і дізнатися умови замовлення, доставки і ціну на основі представленої на сайті інформації.

Створення сайту-каталогу від 18900 грн.

Незамінне рішення якщо Ви хочете познайомити покупця з усім переліком товарів або послуг, що надаються. Наші фахівці допоможуть зробити створення сайтів в Києві або будь-якому іншому місті даного характеру максимально швидким і інформативним. Привабливий дизайн, що затримує на собі погляд, зручне навігаційне меню і простий пошук групи товарів або послуг – саме те, що буде козирем Вашої компанії. Як правило, дані каталоги краще робити для невеликих фірм, коли покупка товару здійснюється по телефону або в магазині. Розробка сайтів, Київ є центром творчих ідей, від команди професіоналів проходить по індивідуальним запитам, застосовуючи авторську систему управління.

Розробка тематичних, галузевих порталів, соціальних мереж від 85000 грн.

Одне зі складних завдань, яке виконує велику кількість поставлених завдань. Портал допомагає об’єднати в собі всю інформацію з корпоративного сайту, сайту-візитки і багатьох інших. Як правило, даний проект збирає всю інформацію з різних джерел за певним напрямом і дозволяє вже користувачеві зробити вибір на користь того чи іншого сайту. Сайт-портал вміщує в себе і різні новини, прогнози погоди, форуми і багато іншої інформації, яку шукають прості користувачі.

Увага! Тільки сьогодні, замовте створення сайту і ми, на Ваш вибір, зробимо безкоштовну базову SEOоптимізацію або SEO аудит Вашого сайту!

Що Вам це дає?

Базова SEO оптимізація після створення зробить просування сайту більш продуктивним. А підбір якісних маркетингових сніпетів зробить Ваш сайт привабливим для потенційних клієнтів.

SEO аудит виявить Ваші слабкі сторони і спрямує розвиток інформаційного ресурсу в потрібне русло. Чіткий і продуманий план дасть можливість успішно обійти конкурентів і впевнено розвивати Ваш бізнес.

Ми пропонуємо тільки перевірені методи від кращих фахівців «ITUA» Можливо, Вам не вистачає зовсім трохи для поліпшення справ в бізнесі.

Адже кожен з нас хоче не тільки успішно зайняти певну нішу в бізнесі, а й постійно нарощувати клієнтську базу і прибуток. Вам достатньо всього лише набрати в пошуковику «створення сайтів під ключ» або «створення веб сайту», замовити сайт і Ви завжди зможете скористатися нашими вигідними послугами. Продумане створення інтернет-магазину в Києві, Одесі, Харкові чи будь-якому іншому місті стане Вашою безпрограшної візитною карткою. Нам не важливо, де Ви перебуваєте, ми однаково відповідально підходимо до виконання замовленої роботи.

«Інформаційні технології України» – завжди на крок попереду!

Чому ми?
Веб-рішення
любої складності
11 років
на ринку
350 сайтів
реалізовано
Відправте заявку та отримайте безкоштовну консультацію!
Відправте заявку та отримайте безкоштовну консультацію!
Відправити запит