This version of the page http://1991.vc/team-item/mario-stumpo/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-29. The original page over time could change.
Mario Stumpo | 1991

Mario Stumpo

BmyBit

Mario Stumpo засновник та директор у крипто-трейдинговій компанії BmyBit.

Маріо є випускником Університету LUISS Guido Carli, де він отримав два диплом магістра, магістр права та магістр економіки. Він також навчався в Лондонській школі бізнесу та фінансів, де отримав свій третій ступінь магістра фінансів.

Захоплюючись числами та математикую, Маріо розпочав свою кар’єру в Римі, працюючи податковим радником для деяких провідних італійських компаній. Після відкриття для себе криптовалюти, він розробив кілька алгоритмів для торгівлі та прогнозування вартості валют. Цей інтерес призвів до створення власної FinTech and RegTech компанії BmyBit Ltd, яка : у базована у Лондоні.

У свій вільний час, Маріо підтримує свою улюблену футбольну команду “Ювентус”. Він також слідує  девізу “Vincere non è importante, è l’unica cosa che conta” – “Не важливо перемогти, це єдине, що має значення”.