This version of the page http://1991.vc/team-item/gadomskyi/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-29. The original page over time could change.
Дмитро Гадомський | 1991

Дмитро Гадомський

Адвокат, CEO в Axon Partners

Дмитро Гадомський

Займається ІТ-юриспруденцією все своє свідоме адвокатське життя. У різний час працював з Ciklum, BlaBlaCar, Sony, Microsoft, Honeywell, Melexis, Intel, Teradata, Hosting Ukraine, Datas, Wishround та іншими компаніями, які так чи інакше зв’язані з ІТ і Діджитал.

Про що з ним можна поговорити? Як і де створювати технологічний бізнес. Укладення акціонерних угод, опціонів. Проведення корпоративної реструктуризації. Юридичний супровід угод M&A.

Життя до Axon Partners: Deloitte, Arzinger, Juscutum, НаУКМА І ще дещо, що ви повинні знати: Викладач НаУКМА, голова юридичного комітету Львівської IT кластеру, співкерівник ІТ-комітету Асоціації правників України. У 5-ці кращих юристів України в сфері ІТ за версією Ukrainian Law Firms 2014, 2015, 2016. Відзначений Legal 500 2016 як юрист наступного покоління в IP.

Кіноман, любитель слухати джаз, тобто після 6 вечора і грати в футбол.