This version of the page http://pravda.if.ua/news-130435.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-28. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Марія Савка: Стратегія розвитку Івано-Франківської області – дорожня карта, яка сприяє соціально-економічному зміцненню регіону

Марія Савка: Стратегія розвитку Івано-Франківської області – дорожня карта, яка сприяє соціально-економічному зміцненню регіону

Tweet
На цьому під час розширеного засідання робочої групи з координації розробки проекту Плану заходів з реалізації у 2018-2020 роках Стратегії розвитку Івано-Франківської області на період до 2020 року наголосила перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка. Метою проведення заходу стало обговорення календаря розробки Плану заходів на наступний період. Участь у засіданні взяли члени робочої групи, заступники голів РДА з економічних питань, начальники управлінь економіки.

Зазначалося, що цього року завершується період дії головного планувального документу Івано-Франківщини. Тож існує необхідність у розробці заходів із реалізації Стратегії розвитку Івано-Франківської області на період до 2020 року.

Зокрема, важливим є збір нових проектів і напрямків, які фінансуватимуться у наступні роки та сприятимуть соціально-економічному розвитку області. Підбиваючи підсумки Стратегії розвитку Івано-Франківської області, яка діяла у 2015-2017 роках, директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Жанна Табанець зазначила, що із 150 проектів, які впроваджувалися на Прикарпатті, 103 було реалізовано у рамках Стратегії. Передусім вони стосувалися розвитку соціальної сфери. Тож цього разу, на переконання членів робочої групи, варто акцентувати увагу на проектах розвитку, які сприятимуть економічному поступі області.

Під час засідання присутні обговорили критерії відбору проектів до Плану заходів з реалізації у 2018-2020 роках Стратегії, виокремили пріоритетні напрямки для їх впровадження.

Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації


30 серпня, 19:18  Версія для друку   Відправити другу   До закладок   Лист редактору

Якщо ви помітили помилку виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.



Коментарі:
Гість, 30 серпня, 23:52
Ну і мордяка в хабарниці
Відповісти

Додати новий коментар




Останні новини з категорії Політика:
Південний Судан та українська зброя. Що відомо про новий "збройний" скандал?
27 вересня, 16:30
Як дружина й діти привітали Порошенка з днем народження (фото, відео)
27 вересня, 15:38
Забув про власну дружину: Трамп знову насмішив соцмережі (відео)
27 вересня, 15:06
За які партії проголосує Донбас: красномовні дані (фото)
27 вересня, 14:37
Яка зарплата у гендиректора міжнародного аеропорту "Борисполя": стала відома сума
27 вересня, 14:05