This version of the page http://pravda.if.ua/cat-1-p8.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-28. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Політика
Попередня сторінка Наступна сторінка

Аграрій Лукашенко зібрав небувалий урожай картоплі (фото, відео)29 серпня, 13:36 | Коментарів: 4

Президент Білорусі Олександр Лукашенко зібрав чималий урожай картоплі зі свого городу.

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко знову змінила свій образ.

Після заяви Макрона і Меркель Порошенко дав доручення армії29 серпня, 9:14

Президент Петро Порошенко заявляє, що доручив керівництву ЗСУ продовжувати дотримуватися оголошеного режиму тиші в зоні проведення АТО.

Меркель і Макрон закликали Порошенка і Путіна забезпечити перемир'я29 серпня, 7:51

Канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Франції Еммануель Макрон закликали Росію та Україну докласти більше зусиль для повного припинення вогню на сході України.

В Путіна з’явився новий "фаворит": ЗМІ назвали ім’я (фото)28 серпня, 16:30

Новим "фаворитом" президента Росії Володимира Путіна став міністр економічного розвитку країни Максим Орєшкін.

26 тисяч євро на мейкап: ЗМІ дізнались про витрати президента Франції Макрона28 серпня, 15:38

Президент Франції Еммануель Макрон опинився в центрі скандалу.

Як спонсор радикалів Рибалка у Сен-Тропе з жінками розважається (фото)28 серпня, 15:06

Депутат Сергій Рибалка, якого вважають спонсором Радикальної партії Олега Ляшка, побував на розкішному відпочинку на яхті в Сен-Тропе, де світився переважно в жіночому товаристві.

Яке розкішне майно приховує Володимир Путін: шокуюча вартість резиденцій (відео)28 серпня, 14:37 | Коментарів: 3

Господарю Кремля облаштували нову резиденцію для відпочинку, яка раніше була об'єктом культурної спадщини. За інформацією опозиційного російського телеканалу "Дождь", це далеко не єдиний розкішний маєток президента Росії.

Де живе Янукович: журналіст з’ясував адресу та показав фото28 серпня, 14:05

Журналіст Валерій Калниш визначив передбачуване місце проживання екс-президента України Віктора Януковича в Підмосков'ї. Зазначимо, що журналіст ґрунтувався на заяві співака Йосипа Кобзона про сусідство з Януковичем, а також – на даних картографічних сервісів.

Президент Вакарчук: музикант розповів про політичні амбіції28 серпня, 13:36

У День Незалежності в Харкові «Океан Ельзи» зібрав стадіон. Незадовго до виступу на «Металісті» лідер гурту Святослав Вакарчук дав прес-конференцію, під час якої зізнався, як скучив за сценою після майже двомісячної концертної перерви, і висловив надію, що його настрій співпаде з настроєм глядача. Так врешті й сталося — Вакарчук виходив на біс тричі. Гімн України на завершення концерту співали 30 тисяч голосів.

Журналісти знайшли нову дачу Путіна28 серпня, 13:04 | Коментарів: 1

У Виборзі люди з кримінальних кіл Санкт-Петербургу відбудували нову резиденцію для відпочинку президента Росії Володимира Путіна – Віллу Селлгрена.

Путін таємно зустрівся з кумом Медведчуком у Криму, – ЗМІ28 серпня, 12:35

Президент Росії Володимир Путін під час візиту до анексованого Криму минулого тижня провів закриті переговори з лідером руху "Український вибір", своїм кумом Віктором Медведчуком.

МЗС Росії сконфузилось з фотографією німецького солдата (фото)28 серпня, 11:02 | Коментарів: 1

Міністерство закордонних справ Росії опублікувало знімок німецького солдата часів Другої світової війни, на прикладі якого хотіли довести, що нацистську Німеччину і СРСР не можна ставити в один ряд.

Трамп опублікував у соцмережі світлину, на якій він "затемнює" Обаму (фото)28 серпня, 10:33

Президент США Дональд Трамп зробив у Twitter репост колажа одного з користувачів, на зображенні якого американський лідер "затьмарює" попереднього президента США Барака Обаму.

Волкер: РФ намагається "заморозити" конфлікт на Донбасі28 серпня, 9:17 | Коментарів: 1

Американсько-російські відносини будуть "кульгати", якщо не буде знайдено рішення по Україні.

Спецпредставник США по Україні Курт Волкер заявив, що адміністрація президента Дональда Трампа серйозно розглядає питання надання летальної зброї Києву.

Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань23 серпня, 16:46

Голова обласної ради Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань. З власними проблемами до керівника депутатського корпусу звернулося майже два десятки прикарпатців.

Путіна хочуть увічнити на купюрах рубля23 серпня, 15:38 | Коментарів: 2

Для подальшої консолідації російського суспільства і "підвищення рівня культури" населення Центробанку необхідно почати випуск банкнот з портретом президента Володимира Путіна.


Олег Гончарук: Залучення інвестицій в область – наш пріоритет у роботі23 серпня, 14:45 | Коментарів: 1

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук зустрівся із представниками австрійської компанії «HolzindustrieSchweighower», яка веде свою інвестиційну діяльність у лісопереробній галузі.

Кремль готується до великої війни, – Турчинов23 серпня, 11:34 | Коментарів: 3

Військові навчання Збройних сил Росії "Запад – 2017" матимуть значно більші масштаби, ніж офіційно задекларовано. Кремль перевіряє, наскільки ЗС РФ готові до великої війни із Заходом.

Олег Гончарук взяв участь у селекторній нараді щодо запобігання та протидії масовим пожежам в лісових масивах, на торфовищах і сільськогосподарських угіддях 23 серпня, 9:56

Під головуванням віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка відбулося засіданні оперативного штабу ДСНС України щодо заходів із запобігання та протидії масовим пожежам у лісових масивах на торфовищах та сільгоспугіддях.

Порошенко в США оголосить про необхідність миротворців на Донбасі23 серпня, 9:14

Президент Петро Порошенко має намір ініціювати введення миротворчої місії Організації Об'єднаних Націй на Донбас на сесії Генеральної асамблеї ООН в США у вересні.

"Ахметовська шавка" Ляшко, "сєпар" Саакашвілі і "лохи": політики посварились у мережі 22 серпня, 15:38 | Коментарів: 1

Міхеіл Саакашвілі й Олег Ляшко обмінялися люб'язностями у Facebook через заяву екс-губернатора Одеської області "прориватися" в Україну.

НАБУ зацікавилось Новинським: йому загрожує до 10 років ув'язнення 22 серпня, 14:05

Детективи проводять досудове розслідування у справі про незаконне збагачення екс-регіонала.

Скільки отримують чиновники Мін'юсту (документ)22 серпня, 12:35

У розпорядження журналістів потрапив документ Мін'юсту, в якому вказані зарплати керівництва Департаменту державної виконавчої служби.

Попередня сторінка Наступна сторінка