This version of the page http://pravda.if.ua/cat-1-p6.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-28. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Політика
Попередня сторінка Наступна сторінка

Трійка лідерів у рейтингу на наступного главу України залишаються Юлія Тимошенко, Петро Порошенко і Юрій Бойко.

Олег Гончарук провів черговий прийом громадян (фото)05 вересня, 11:56

Голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук провів прийом громадян із особистих питань. Основні проблеми, з якими зверталися громадяни, стосувалися сприяння виділення коштів для купівлі соціального житла, благоустрою сіл та ремонту доріг державного значення, відновленню газо- та електропостачання.

Заборони на в’їзд Саакашвілі в Україну немає – адвокат05 вересня, 9:43

СБУ, Національна поліція, Міністерство юстиції та Державна прикордонна служба України підтвердили відсутність заборони на в'їзд Міхеїла Саакашвілі в Україну.

Нардеп України Надія Савченко пригадала свою зустріч з ватажком "ДНР" Олександром Захарченком та ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким. Політик висловила думку, що ці терористи не є підконтрольними президентові Росії Володимирові Путіну.

Олег Гончарук: Маємо оперативно ліквідувати наслідки негоди та упередити виникнення аналогічних ситуацій04 вересня, 16:15

Про наслідки негоди, яка вирує на Прикарпатті, говорили сьогодні під час робочої зустрічі голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука з першим заступником голови ДСНС України Олегом Мельчуцьким. Долучилися до розмови начальник управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області Володимир Чернецький та начальник управління з питань цивільного захисту ОДА Володимир Стебницький, керівники профільних структурних підрозділів облдержадміністрації.

Колишній президент України Віктор Янукович, який в розпал Революції гідності втік до Росії, знову став батьком. Ще одного сина йому народила цивільна дружина Любов Полежай.

Мер Кличко в шкірянці і на дорогому байку катався нічним Києвом (фото, відео)04 вересня, 11:34 | Коментарів: 1

Міський голова Києва Віталій Кличко інспектував нові дороги у столиці на мотоциклі.

Повернення Саакашвілі в Україну: стала відома несподівана деталь04 вересня, 10:01

Наразі ще не визначені остаточні плани і точна дата повернення в Україну лідера партії "Рух нових сил", екс-голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі. Проте джерела в політсилі повідомили, що приїзд Саакашвілі в Україну може бути перенесено з 10 на 6 вересня.

Грицак - голові ФСБ РФ: "Зупиніться!"04 вересня, 9:17

Голова СБУ Василь Грицак звернувся до керівника ФСБ РФ Олександра Бортнікова із закликом припинити діяльність, яка може дестабілізувати ситуацію в РФ та дати привід російським військовим для початку повномасштабної кампанії проти України.

Туск: ЄС готовий посилити санкції проти КНДР04 вересня, 8:24 | Коментарів: 1

Євросоюз готовий посилити санкції щодо Північної Кореї і водночас закликає Пхеньян до поновлення діалогу щодо її програм з розробки ядерної зброї, зброї масового знищення та балістичних ракет.

ООН проведе засідання у зв'язку з ядерним випробуванням КНДР04 вересня, 7:51 | Коментарів: 2

Рада Безпеки США запланувала екстрену нараду після того, як Північна Корея провела випробування водневої бомби.

За участю Богдана Кобилянського відбулася виїзна нарада щодо створення Городенківської ОТГ 01 вересня, 18:31

В приміщенні районного палацу культури відбулася нарада з питань створення Городенківської ОТГ за участю заступника голови облдержадміністрації Богдана Кобилянського та представників структурних підрозділів ОДА, голови райдержадміністрації Романа Жичицького та голови районної ради Івана Мандича.

ОТГ Івано-Франківщини подали усі проекти для фінансування за рахунок субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури01 вересня, 16:15

1219 заявок на реалізацію інфраструктурних проектів об’єднаних територіальних громад, які фінансуються за кошти відповідної державної субвенції, погодила Комісія при Мінрегіоні станом на 30 серпня. Загальна вартість погоджених проектів складає 1,005 млрд грн, або 67% від запланованих коштів субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ на 2017 рік.

Відставка прем’єр-міністра Володимира Гройсмана лобіюється лідерами депутатської групи "Відродження" Віталія Хомутинніка.

Віталій Кличко вчергове сконфузився (фото)01 вересня, 14:05

Міський голова Києва Віталій Кличко знову вляпався. Цього разу він відзначився не обмовкою, а привітальною листівкою, яку надіслав екс-меру міста Красногорівка Сергію Легкоступу.

Порошенко написав Трампу листа і розповів про зміст01 вересня, 13:04 | Коментарів: 4

Президент України Петро Порошенко направив листа главі США Дональду Трампу у зв’язку з ураганом Харві, який вирує у штаті Техас. Український президент висловив слова солідарності та підтримки.

Замах на Порошенка: в СБУ назвали кількість спроб за весь президентський термін 01 вересня, 11:34 | Коментарів: 2

Cлужба безпеки України за фактом замаху на Президента України Петра Порошенка розслідує два кримінальні провадження.

Луценко готує підозри двом міністрам України01 вересня, 10:33

Генпрокуратура готує підозру міністру фінансів Олександрові Данилюку та міністрові інфраструктури Володимирові Омеляну.

ЗМІ порахували, яку шалену суму Порошенко витратив на армію з власної кишені01 вересня, 10:01 | Коментарів: 1

Ресурс Ukrainian military pages пише про те, що Президент України Петро Порошенко особисто витратив понад півмільярда гривень на допомогу українській армії.

США вимагають у Росії закрити консульство в Сан-Франциско01 вересня, 9:47

США вимагають у Росії закрити консульство у Сан-Франциско та два інші дипломатичні об’єкти у відповідь на "необґрунтовані дії" Росії.

З 1 вересня в повному обсязі вступила в силу дія Угоди про асоціацію між Євросоюзом та Україною.

Путін готується до наступу на Україну під прикриттям військових навчань, - експерт31 серпня, 16:30 | Коментарів: 6

Путін за рахунок навчань сформує ударне військове угрупування, яке «дасть йому можливість почати широкомасштабну війну проти України»

Міністр юстиції України Павло Петренко високо оцінив співпрацю з облдержадміністрацією31 серпня, 16:15 | Коментарів: 3

Таку думку Павло Петренко висловив під час зустрічі з головою обласної державної адміністрації Олегом Гончаруком у рамках робочої поїздки на Прикарпаття.

Питання протидії спробам незаконного захоплення земель та врожаю в області обговорили за участю Павла Петренка31 серпня, 15:56

Сьогодні під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки, за участю міністра юстиції України Павла Петренка відбулося засідання Регіонального оперативного штабу для захисту аграріїв від рейдерів. Участь у його роботі взяли керівник апарату ОДА Роман Маланій, начальник головного територіального управління юстиції в області Андрій Гайда, представники райдержадміністрацій, аграрних підприємств Прикарпаття.

Завдання на осінь. Чи з’їсть Банкова Тимошенко?31 серпня, 15:06

З чим головні партії входять в новий політичний сезон та чи є в них шанс виправити ситуацію на свою користь. Пише «Главком»

Попередня сторінка Наступна сторінка