This version of the page http://pravda.if.ua/news-122862.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-27. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Очільник САД Василь Буджак запевняє, що фірма сепаратистів не вигравала тендер на Франківщині

Очільник САД Василь Буджак запевняє, що фірма сепаратистів не вигравала тендер на Франківщині

Tweet

Керівник Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак спростовує інформацію про переможця торгів на дрібний ремонт прикарпатських доріг.

 

Як відомо, сьогодні 24 канал оприлюднив статтю під назвою "Півмільярда зарити в дороги, або Чому з українського бюджету фінансують бойовиків "ЛНР". У новині зазначається, що Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області визначила підрядника поточного дрібного ремонту автомобільних доріг і штучних споруд загального користування державного та місцевого значення в межах семи районів та Яремче.

 

Інформується, що підрядником стало ТОВ "Дорожнє підприємство Алькор" (м.Київ), що запропонувало найнижчу ціну – 81,99 мільйонів гривень. Журналісти 24 каналу наголошують, що компанія має прямий зв'язок з сепаратистами.

 

Натомість у коментарі кореспонденту "Бліц-Інфо" очільник САД в області Василь Буджак цю інформацію спростовує. Чиновник не береться говорити про зв'язки цієї фірми з сепаратистами, втім наголошує, що згаданий у статті тендер ще триває.

 

"Наразі на "Прозоро" відбулись торги, де ця фірма приймала участь і подавала найнижчу ціну. За Законом це ще не означає, що тендерний комітет акцептує її як переможця. Навпаки, триває вивчення документів. І сьогодні лише останній день подачі всіх необхідних документів в комітет. Після чого ще тиждень триватиме їх вивчення і дослідження. Видається, що хтось, розуміючи, що ця фірма не буде акцептована, вирішив випередити і вилити відро помиїв на Службу доріг, а ще посіяти розбрат у свідомості людей. Все за правилами інформаційної війни", - підкреслює Василь Буджак.

 

Нагадаємо, що Прикарпатські дороги ремонтуватиме співмешканка депутата-«регіонала»

 


17 травня, 23:44  Версія для друку   Відправити другу   До закладок   Лист редактору

Якщо ви помітили помилку виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.

Додати новий коментар




Останні новини з категорії Влада:
“Забудову центру міста потрібно заборонити», – директор Департаменту архітектури Івано-Франківська Орест Кошик
26 вересня, 19:28
У Франківську рейдова група розшукує тих, хто “косить” від армії
26 вересня, 18:47
Руслан Марцінків перевірить підрядників, які мають прибирати міжбудинкові та прибудинкові території
26 вересня, 16:24
Порошенко підписав закон "Про освіту"
26 вересня, 8:24
Десятки мільйонів гривень з держбюджету: чи виправдане утримання президентської резиденції, що на Прикарпатті?
25 вересня, 20:58