This version of the page http://ua.redtram.com/pages/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-26. The original page over time could change.
Залучення цільового відвідувача на сайт за допомогою новинного пошукового трафіку Редтрам

Про компанію

RedTram – пошукова система новин, що дозволяє користувачам швидко знаходити в Мережі найсвіжішу інформацію на будь-яку тему, що їх цікавить. Швидкий пошук новин за допомогою RedTram можна здійснити, використовуючи пошукову стрічку.

  • Якісний відбір інформації

    Для того, щоб потрапити в каталог RedTram джерела ретельно вивчаються щодо якості та оперативності надання ними новин.

  • Багатомовність

    На сьогодні RedTram є багатомовним ресурсом, що транслює анонси новин англійською, французькою, німецькою, італійською, іспанською, польською, українською та російською мовами. У процесі розвитку проекту поступово збільшується кількість мовних версій RedTram.

RedTram – це проект, що динамічно розвивається. Кількість оброблених джерел новин на різних мовних версіях постійно збільшується, розширюється спектр наших рекламних послуг та сервісів для користувачів сайту.

Новинний інформер – це стрічка найбільш популярних новин для Вашого сайту. Новини на будь-яку тему, що містяться в інформері, дозволять зробити контент Вашого ресурсу більш цікавим та корисним для користувачів. Такий інформер новин легко вбудовується в архітектуру будь-якого сайту та гармонічно поєднується з його дизайном.

RedTram Goods – це товарна система on-line, що дозволяє рекламодавцям вигідно продати, а власникам сайтів – заробити.

Головний принцип бізнесу компанії RedTram – задоволення потреб користувачів Інтернету, які шукають найсвіжішу та високоякісну інформацію.

Місія компанії RedTram – робити інформацію доступною!

Почати рекламуватися

Запрошуємо до співпраці

У вас є Інтернет проекти з актуальними новинами, ви зацікавлені в розміщенні новин на власних майданчиках, тоді будемо раді почати співпрацю.

Ми відкриті для співпраці і завжди готові обговорити цікаві ідеї та пропозиції.

Напишіть побажання і запитання, а ми підберемо вигідні варіанти співпраці і відповімо на питання.

Питання по співпраці:

Задати питання
Оновити капчу