This version of the page http://te.20minut.ua/Polityka (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-26. The original page over time could change.
Політика - 20 хвилин Тернопіль

Політика

Тернопільська "Свобода" уже з головою

На Тернопільщині відбудуться вибори до чотирьох об’єднаних територіальних громад

Центральна виборча комісія оголосила з 9 вересня про початок виборчого процесу перших виборів об’єднаних територіальних громад,...

Чого чекати від антикорупційної реформи восени: ТОП-3 зміни

У липні індекс моніторингу реформ (іМоРе) склав +1.1 із можливих від -5 до +5. Певний прогрес відбувся в реформуванні енергетичного...

Сороколіта, Турського і Навроцького знову не впускають на сесію міськради

Сесія 18 серпня вже вкотре починається із сутичок під стінами міськради.  Тут зібралося багато людей – поліція, виборці,...

Як психотерапевт став нардепом

Щоб Україна нарешті стала незалежною, вона ще має пережити 14 років, як рівно 40 років Мойсей ішов через пустелю, вважає...

Свободівці тримають інтригу чи буде цирк на сесії у п’ятницю

У Тернополі вже півроку не можуть розпочати сесію міськради без цирку: бійки, крики, звинувачення, гості з інших міст, поліція, собаки, активісти, вибиті двері та перцевий газ.

Як у Тернополі депутати лаялися та ганьбилися на камери

Чергове засідання сесії 28 липня таки не пройшло без кофузів. Хоча окремі депутати обіцяли, що все має пройти спокійно, надії не справдилися. Ми зібрали найбільш показові сцени з «вистави» тернопільських політиків. Своїх героїв потрібно знати в лице, тим паче, що вони зовсім не соромилися і показували себе «у всій красі» перед камерами місцевих журналістів та громадських активістів.

Уряд реорганізує ДФС: ризики майбутніх змін

Кабмін взяв курс на повну реорганізацію державної фіскальної служби.

Депутати працюють до ночі. Сесія міськради б'є рекорди за тривалістю

Ще досі працює сесія тернопільської міськради, яка розпочалася зранку 28 липня. Депутати розлянули вже 328 питань. Залишилося ще 15.

Терпець урвався! Біля міськради палили торф, щоб депутати нюхали, як "пахнуть" котельні

Біля стін міськради на 16-й сесії була не лише нецензурна лексика, кров, перцевий газ, але й їдкий дим від підпаленого торфу. Тернополяни перестали вестись на пусті обіцянки мера і почали діяти більш радикальними методами.

Депутатів Сороколіта та Турського позбавили головування у комісіях

Екс-свободівців Івана Сороколіта та Ігоря Турського цього разу не лише не впустили у приміщення сесійної зали, а й позбавили головування у постійних депутатських комісіях.Таке рішення прийняла 16-та сесія міськради, яка відбулася 28 липня.

photo_camera Що творилось під міськрадою та на сесії

Уже вкотре у Тернополі сесію міськради не можуть розпочати без цирку: бійки, крики, звинувачення, гості з інших міст, поліція, активісти, вибиті двері, перцевий газ.  28 липня розпочала роботу XVI сесія Тернопільської міської ради. На порядку денному – понад 300 господарських питань. 

Депутата Назара Зелінку забрала швидка з сесійної зали (оновлено)

Депутату від «Самопомочі» Назару Зелінці стало погано в сесійній залі. Він поскаржився на біль у грудній клітці. Депутата забрала швидка. На сесії оголосили перерву.

photo_camera play_circle_filled Під міськрадою бійка, застосували газ, люди блюють, підпалили торф

Сесія міськради 28 липня знову починається із протистоянь. Зранку під стінами міськради зібралися представники «Свободи», які вже вкотре не хочуть впускати у сесійну залу депутатів Сороколіта, Турського і Навроцького, яких вигнали з партії.

У Тернополі депутати "озброїлись" та готові йти на сесію

У Тернополі депутати спробують зібратися на чергову сесію. Шістнадцяте пленарне засідання має відбутися 28 липня.

Свіжий випуск

№ 38 від 22 вересня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook