This version of the page http://te.20minut.ua/Dityam (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-26. The original page over time could change.
Дітям - 20 хвилин Тернопіль

Дітям

Солодкі сни немовлят показали на фотовиставці у "Бункермузі"

На Театралці діти показували свої таланти

День творчої дитини відбувся у неділю, 17 вересня на Театральному майдані. Тернопільська дітвора демонструвала свої таланти....

Матусям і дітям розповіли, що брати на перекус до школи

Про здорове харчування дитини розповіла кандидат медичних наук, лікар-педіатр Ольга Дудчак у ТВЦ «Атріум» у суботу, 16 вересня....

Юні тернополяни стануть детективами

Читання книжок-детективів: Сера Стіва Стівенсона «Агата Містері» (видавництво «Рідна мова») та «Детективи в Артеку» Андрія...

Йдемо в садочок без сліз: поради від тернопільських вихователів

Від місяця до півроку триває адаптація до дитячого садочка у малечі 2,5-3 років. Батькам важливо знати особливості цього...

У Подолянах дітям вибирали спортивні секції

Вдруге в Тернополі влаштували ярмарок спорту у неділю, 10 вересня. Понад 50 спортивних секцій було представлено на ярмарку. Відповідальні батьки прийшли разом зі своїм чадом, щоб вибрати для дітвори вид спорту, яким ті зможуть займатися. 

Книгарня «Є» запрошує на «Дитячу суботу»

Читання книжки Малгожати Стрековської-Заремби "Канікули з коровою, танком і злодієм" (видавництво «Школа») відбудеться в рамках «Дитячої суботи» – «Влітку ми не нудьгували!»  9 вересня о 16.00. На захід запрошують дітей 6-10 років.

Дитячі розваги до Дня міста Тернополя

З нагоди Дня міста цікаві розваги чекають на юних тернополян 25-27 серпня.

Записали аудіоверсію казки, щоб поповнити бібліотеку для незрячих

Казку  тернопільської письменниці та журналістки Валентини Семеняк "Хто загубив усмішку?" відтепер можна почути в аудіоверсії. Її записали у медіа лабораторії ПК "Березіль".

Чому батькам не варто купувати дітям спінери

На піку популярності серед дітей нині спінери-вертуни. Вони крутять їх на всіляких ділянках тіла. Однак фахівці попереджають батьків, що підробки часто травмують та шкодять здоров’ю їхніх чад.

Новий 38-й сезон Тернопільський театр актора і ляльки відкриє у вересні

Дві нові вистави покажуть юним тернополянам у новому 38-му сезоні в Тернопільському академічному театрі актора і ляльки. Це вистави «Мороз Морозенко» та «Василина».

Театр актора і ляльки закриває 37-й сезон

Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки закриває свій 37-й сезон у неділю, 23 липня. Діткам віком від чотирьох років о 12.00 та 14.30 покажуть веселу казку «Небилиці про Курочку Рябу» А. Макєєва.

Дітей навчать випікати двоколірні рогалики

Кулінарний майстер-клас для дітей відбудеться 23 липня о 13.00 у «Бункермуз». Його організовує один з центрів дитячого розвитку.

Запрошують на прем`єру накреативленого у КіноМайстерні «Тернополятко»

Два мультфільми, одну короткометражку, декілька відео і телесюжетів, а також екранізовану легенду Тернополя створили учасники КіноМайстерні «Тернополятко» на заняттях, що відбувались у школі №3 з поглибленим вивченням іноземних мов із 19 червня до 2 липня. Весь доробок юних тернополян покажуть в Українському Домі «Перемога» 16 липня о 14.00.

У "Місті професій" маленькі тернополяни вчилися заробляти перші гроші

На центральній алеї парку "Топільче" розгорнулося "Місто професій" для дітей у суботу, 8 липня. Тут гасять пожежі, розшукують міни, продають ковбаси, танцюють, зупиняють порушників, рятуюють людей. 

Свіжий випуск

№ 38 від 22 вересня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook