This version of the page http://www.sk.ua/ua/pro-firmu (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-26. The original page over time could change.
Про фірму | Sayenko Kharenko

Про фірму

Sayenko Kharenko - одна з провідних юридичних фірм України, що пропонує повний спектр юридичних послуг. Фірма заслужила високу репутацію серед клієнтів за розробку інноваційних юридичних рішень в усіх основних галузях права.

Наша команда розробила ряд нових продуктів і структурувала значну кількість інноваційних трансакцій, зокрема у сферах фінансового права та ринків капіталу, які й надалі успішно використовуються, сприяючи розвитку провідних галузей економіки України. Клієнти Sayenko Kharenko зазначають, що головні переваги співпраці з фірмою - це практичність і ефективність юридичного супроводу, а також чітке розуміння стратегічних бізнес-цілей клієнтів.

Ми виступаємо юридичним радником найбільших міжнародних банків і фінансових установ, включаючи компаній з Fortune 500, промислових груп, міжнародних громадських організацій та індивідуальних інвесторів.

Професійний досвід фірми у таких сферах, як вирішення судових спорів, інтелектуальна власність, конкурентне право, корпоративне право та M&A, корпоративна безпека, міжнародна торгівля, міжнародний арбітраж, нерухомість, оподаткування, реструктуризація заборгованості, управління приватним капіталом, трудове право, фінансове право та взаємодія з державними органами, підтверджений найвищими позиціями у рейтингових таблицях проектів, нагородами та професійними рейтингами.