This version of the page http://www.0412.ua/news/1745155 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-26. The original page over time could change.
Стільниці з каменю у ванну кімнату - 0412.ua
Житомир
+15 °С Ясно, без опадів
Детальніше
Увійти Реєстрація

Стільниці з каменю у ванну кімнату

Ванна кімната має бути особливо затишною, чистою, мати привабливий вигляд. Це набуває принципового значення, тому що це місце задає настрій на весь день. А після закінчення важкого робочого дня тут вдається зняти втому, змити неприємні враження. Тут все повинно приносити задоволення, поверхня стільниці має бути приємною на дотик, та мати довгий строк служби. Це зумовило великий попит на стільниці зі штучного каменю. Стільниці з акрилового каменю та кварцового агломерату забезпечують дотримання гігієнічних норм, та технічних характеристик, які пред’являються до матеріалів ванної кімнати. Головною вимогою до матеріалу являється висока вологостійкість. Це зумовлено тим, що вологість у ванній кімнаті набагато перевищує її рівень у житлових кімнатах. З точки зору економії, можна користуватися у ванній кімнаті стільницями з вологостійких ДСП. Але якщо враховувати довговічність матеріалу, то вигода виявляється примарною.

Купити стільницю з каменю у ванну кімнату пропонує компанія Decorstone. Тут зможуть виготувати стільниці зі штучного акрилового каменю. До його складу входить мінеральний наповнювач, акрилові смоли та харчові барвники. Матеріал має не пористу й не гігроскопічну структуру, тому зовсім не всмоктує вологу, на ньому не залишають слідів кава та вино, різні барвники. На поверхні акрилового каменю не підтримується розмноження шкідливих мікроорганізмів. Матеріал не вступає в реакції з хімічними речовинами, має діелектричні властивості. Використання акрилового каменю надає можливість виготовлення виробів різної форми. Є можливість виготовити стільницю та мийку в одному кольорі, з використанням фасонних елементів. При цьому вироби не матимуть видимих стиків. Кварцовий агломерат знаходить застосування при виготовленні прямокутних стільниць. Матеріал характеризується підвищеною зносостійкістю, не вбирає вологу, агресивні, фарбувальні та жирні речовини. Він має високу стійкість до механічних пошкоджень та відмінну термостійкість. Недоліком матеріалу є неможливість виготовлення мийки. Це пов’язано з відсутністю можливостей для гнуття. Матеріал потребує фрезерування в процесі виготовлення різних виробів. В іншому – це ідеальний матеріал для стільниці у ванну кімнату. Мармур має невелику стійкість до дії агресивних рідин, граніт не має однорідного малюнку. З мармуру та граніту неможливо виготовити мийку. Тому основним матеріалом при виготовленні стільниць для ванної кімнати залишаються композитні матеріали – акриловий камінь та кварцовий агломерат. Стільниці зі штучного каменю не створюють проблем при догляді. Серветка та розчин будь – якого мийного засобу забезпечують ідеальну чистоту у ванній кімнаті. Вартість кожної одиниці виробів зі штучного каменю вираховується індивідуально. Не можна зважати лише на погонні метри або квадратуру, тому що частіше за все використовують нестандартні форми при виробленні стільниць. Саме тому для визначення реальної ціни стільниці слід звернутися до кваліфікованих працівників компанії.

Стільниці з каменю у ванну кімнату від компанії Decorstone відрізняються високою якістю виготовлення, що забезпечується високим рівнем технічного забезпечення виробництва, використанням якісного професійного інструменту та витратних матеріалів компанії Festool. Високий професіоналізм та досвід працівників компанії Decorstone забезпечують втілення самих сміливих дизайнерських рішень. Ванна кімната зі стільницею зі штучного каменю забезпечить затишок та гарний настрій в оселі.

10 дуже добре
Автор
10
( 1 оцінка )
Актуальність
10
( 1 оцінка )
Виклад
10
( 1 оцінка )
9 переглядів у вересні
Я рекомендую
Держгеокадастр Житомирщини за місяць передав у власність учасникам АТО 382 земельні ділянки
17:26, Вчора
У Житомирі презентували систему велопрокату
16:54, Вчора
Закінчується будівництво мосту через річку Ірша в селі Рижани
16:20, Вчора
Нічия: як ФК «Полісся» зіграли з ФК «Львів»
16:15, Вчора
У Житомирі розпочато підготовку до зимового періоду
16:03, Вчора
На Радомишльщині відбулось відкриття «Повстанського хутору»
15:27, Вчора
23 райони отримали «Кришталеві мальви» до Дня Житомирської області
15:05, Вчора
Землевпорядники Житомирщини опрацювали понад 89 тисяч заяв з питань ведення кадастру
14:21, Вчора
У Новограді-Волинському занедбали полігон для відходів
14:15, Вчора
Ще новини
Оголошення
драм фотобарабан  xerox 013R00588 для xerox CopyCentre /CC-C2128 CopyCentre /CC-C2636 CopyCentre /CC-C3545 WorkCentre Pro /WCP-C2128 WorkCentre Pro /WCP-C2636 WorkCentre Pro /WCP-C3545 900 грн.
17.09.17
Пальцы сепаратор отделения вала нагрева тефлона фьюзерного модуля печки Xerox wc c118,  m118, m118i, wc 123, 128
17.09.17
Картриджи samsung SCX-4200, картриджи samsung SCX-4220 новые на 3000 стр. 650 грн. Китай заводской не хуже оригинала
22.09.17
Шторки стекляные для ванной и душевой
21.09.17
Розмістити оголошення у цьому блоці Додати
Підприємства Житомира
Хорошівський центр зайнятості
ТОВ "ПОЛБІОРЕС" (Полісся Біо Ресурс)
+380(67)945-90-09, +380(73)945-90-09
MyLan - интернет-провайдер
+380 (412) 55-24-25
Додати підприємство