This version of the page http://pravda.if.ua/news-126477.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-24. The original page over time could change.
Правда.if.ua — До Івано-Франківська прибули з почестями бійці добровольчого батальйону ОУН (фоторепортаж)

До Івано-Франківська прибули з почестями бійці добровольчого батальйону ОУН (фоторепортаж)

Tweet

На площі перед адмінбудівлею 7 липня урочисто зустріли бійців добровольчого батальйону ОУН. Віе прибув до Івано-Франківська на постійне місце дислокації.

 

Приблизно три десятки бійців приїхали на машинах, прикрашених чорно-червоними прапорами, на площу перед ОДА. Їх зустрічали під звуки маршу. Далі для них заспівала маленька Софійка Федорів, дует “Гламурчик”. Юні франківці принесли воїнам квіти.

“Хочемо низько поклонитися, подякувати нашим героям”, – сказав міський голова Руслан Марцінків.- Те що ми сьогодні можемо зустрітися у сонячному, мирному Івано-Франківську – це завдяки вам”.

Також бійців поздоровив почесний громадянин міста, ветеран дивізії Галичина Михайло Мулик.

Він подарував командирові батальйону свою книжку.

Андрій Долик, очільник обласної асоціації учасників АТО, також подякував добровольцям за те, що вже чотири роки захищають українську незалежність.

Олексій Колотов, командир батальйону, розповів, що батальйон перебував у Донецькому аеропорту, Пісках, Савур-Могилі.

“Влада не хоче бачити добровольців на фронті, робить все для того, щоб їх не було”, – заявив він.

Колотов вважає, що добровольці і волонтери зробили свою справу у 2014-ому році, а зараз більше може зробити армія, проте її мотивація є меншою, ніж у добровольців.

За час існування батальйону загинули шість людей, їх вшанували хвилиною мовчання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Джерело
07 липня, 22:42  Версія для друку   Відправити другу   До закладок   Лист редактору

Якщо ви помітили помилку виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.



Коментарі:
Гість, 08 липня, 6:18
Це навіть не смішно. Якісь зброд пересталілих алкашів. Мдаааа. Така армія точно Путіна тільки втішить. І ще символічно що їх ніхто не зустрічав. Канікули почалися, студентів не наведеш
Відповісти

Гість, 08 липня, 6:20
А на червоному мікроавтобусі з червонним прапором їхали комуністи
Відповісти

Гість, 08 липня, 6:33
Мдааа!Сборище идиотов которые и дальше занимаются бандитизмом в Украине!уроды!суд их ждёт "побратымив"
Відповісти

Гість, 08 липня, 6:42
Просто люди вже втомилися від військової тематики, тим більше що крім поразок цю війну нічим згадати. 70000 тільки військові втрати України. А скільки цивільних загинуло? І мільйони біженців. Порошенко і Ко міють відповісти за цей злочин
Відповісти

Гість, 08 липня, 7:16
Ну теперь вот по всему видно, что войну вы проиграли. После встречи наших президентов Украину передадут великому старшему брату. Мы русские великодушны и не будем наказывать майданутых свидомитов, но только воздадим возмездием бандеровским палачам, которые убивали и мучили людей в ваших концлагерях. Мы с товарищами решили приехать на церемонию здачи вашего города, когда ваш мэр бандеровец будет передавать ключи от бандерштата Захарченко. Потом церемония посрамления бандеровских знамен, как тогда в 1945 на Красной площади. Потом повешание военных преступников как в Киеве в 1946. Можете посмотреть кинохронику в интернете. Знатное будет зрелище, такое нельзя пропустить
Відповісти

Гість, 08 липня, 10:43
Ха-ха. Проснись и пой, не забудь таблетки принять. Кто тебя уже с утра от кровати отвязал?
Відповісти

Гість, 08 липня, 7:41
Смешно даже. И этой армией клоунов вы хотели остановить суперсовременное войско РФ космической державы??? Посмотрите на этих несчастных бомжей
Відповісти

Гість, 08 липня, 10:52
Не только хотели, но и остановили! А сколько ваших всяких разных спецназов в аеропорту Донецка положили и плевать мы хотели на то, что расея когда то благодаря Украине летала в космос. Сейчас куда летаете? Донецкий аеропорт - это наш украинский Сталинград, где украинские добровольцы и ВСУ указали лучшим представителям расейской оккупационной армии и ее местным прихвостням на место у сортира!
Відповісти

Гість, 08 липня, 12:32
Герої ці люди, і цього не заперечиш, вони це доказали. А подивіться на регіолальчиків, цих наркоманів Халамендів фафліснів і його псів йобаних сикливих, які мясо в людей забирають. На базарі такий собі бик Сява чи Сава мясо по команді патлатого сучари забирав в людей, байец напевно жосткий, побачим, хто ти насправді їбанашка)). Він живе десь біля Арсену, їздить на мерседесі W210 має ще 2 брата їбаната. Можна починати мстити за обіди людей. Рубай цю всю наволоч паршиву. Біля базару ходить чмо, яке в бабчиків кошти збирає, тіпа він там головний. Слухай мене блатна залупа, чи передай це повідомлення йому і бикам про якийх тут мова. Ми слідкуємо за всіма вами тобою сука. Навіть ваші йобані діти подохнуть і мамаші суки, бляді, що таке чмо привели на світ. СМЕРТЬ РЕГАМ! П.С. бланта залупа, ти не знаєш, звідки тобі прилетить і від кого, тепер твоє псяче життя буде, як пекло, і ніхто тобі не поможе. АМІНЬ!
Відповісти

Гість, 08 липня, 12:34
В мене може трохи не по темі оголошення. Я бізнесмен з Миколаїва. Ми з партнером співвласником фірми учора наштмпували футболки з зображенням Трампа і Путіна як вони потискають руки. В Миколаїві футболки розійшлися на ура 350 штук вчора за вечір і сьогодня зранку. Могли би і більше продати. Маємо замовлення ще з кількох обласних центрів. Може би і з Франківська хтось зацікавився? Від 1000 штук хороша знижка буде. Є 4 кольори, потім більше буде і кілька варіантів зображення
Відповісти

Гість, 08 липня, 13:00
Я замовляю 1000 штук. Має бути напис - Путін - )(..ло! Ла-ла-ла.
Відповісти

Додати новий коментар




Останні новини з категорії Фоторепортаж:
Маленькій прикарпатці потрібна допомога, щоб поїхати на обстеження в Ізраїль (реквізити)
24 вересня, 2:03
На Закарпатті розбився елітний спорткар на івано-франківській реєстрації (фото)
24 вересня, 1:17
Вірастюк, Узелков та Беленюк влаштували сюрприз паралімпійській чемпіонці (фото)
23 вересня, 23:56
З Італії до Франківська з підробленими штампами: росіянин намагався незаконно перетнути кордон (фото)
23 вересня, 22:16
77 років звитяги: Івано-Франківська бригада тактичної авіації святкує річницю (фоторепортаж)
23 вересня, 21:24