This version of the page http://www.ukrpatent.org/cao-structure (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-22. The original page over time could change.
Головна сторінка | Державне підприємство 'Український інститут інтелектуальної власності' (Укрпатент)
проверка

 

 

 


Шановні заявники! Повідомляємо, що з 9 червня 2017 року кошти від сплати за державне мито та адміністративні послуги у сфері інтелектуальної власності повинні надходити за такими реквізитами >>>

 

Укрпатент реалізує проект створення Системи електронної взаємодії закладу експертизи з відповідними суб'єктами в процесах набуття й підтримання чинності прав інтелектуальної власності (СЕВ ЗЕС) та запрошує заявників, власників охоронних документів, представників заявників та власників (патентних повірених), третіх осіб, осіб, що звертаються до Укрпатенту в межах Закону України "Про звернення громадян" ознайомитися з Проектом положення про СЕВ ЗЕС та Проектом порядку роботи з електронними документами через СЕВ ЗЕС.

 

19.09.2017 Фахівці Укрпатенту взяли участь у роботі VІІІ Львівського бібліотечного форуму

13 – 16 вересня 2017 року в м. Львів у межах 24-го Міжнародного книжкового "Форуму видавців у Львові" відбувся VІIІ Львівський бібліотечний форум. Тема цьогорічного заходу – "Бібліотек@: від ідеальної до ефективної".

15.09.2017 Вітання з Днем винахідника і раціоналізатора

Шановні винахідники, новатори, представники виробничої, творчої та наукової спільноти! Від імені колективу Державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності» щиро вітаю вас із Днем винахідника і раціоналізатора – святом інтелектуальної еліти України.

Створюючи нові перспективні розробки, удосконалюючи попередні рішення, ви продовжуєте формувати науково-технічний ландшафт нашої держави. Втілюючи інновації в життя, ми отримуємо можливість зміцнювати економічний потенціал, дотримуватися світового вектора розвитку промисловості, збільшувати частку наукоємних виробництв. Плідна робота творчого розуму на благо країни надзвичайно важлива для кожного з нас.


Цього святкового дня я хочу побажати вам оптимізму, міцного здоров’я, сил та бажання й надалі примножувати інноваційні здобутки України. Мира й добробуту вам і вашим родинам!


З повагою,
Генеральний директор
Андрій В. Кудін

15.09.2017 До Дня винахідника і раціоналізатора: «Українці, які змінили світ»

З нагоди святкування Дня винахідника і раціоналізатора України співробітники відділу довідково-інформаційного фонду експертизи відділення нормативно-інформаційного забезпечення Укрпатенту підготували тематичну підбірку «Українці, які змінили світ». Пропонуємо згадати імена деяких наших співвітчизників, які своєю подвижницькою діяльністю прославили рідну країну, представили її на міжнародному рівні як батьківщину людей надзвичайно потужного інтелектуального потенціалу.

15.09.2017 Укрпатент вітає кращих співробітників

14 вересня 2017 року в рамках заходів до Дня винахідника і раціоналізатора України відбулося нагородження кращих співробітників Державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент). В урочистостях узяли участь заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Тітарчук та Генеральний директор Укрпатенту Андрій Кудін.

15.09.2017 В Укрпатенті відбулася інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?»

Не тільки в спортивних змаганнях проявили себе цього тижня працівники Державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент). 14 вересня відбувся турнір «Кубок Укрпатенту з гри "Що? Де? Коли?"». Участь в інтелектуальній битві взяли вісім команд – «САВА», «Why not», «2х2», «Неформальний Мадрид», «ФОРЦА», «Copyright», «Оптимісти», «Молодіжна команда».

14.09.2017 Неофіційний переклад міжнародного стандарту ВОІВ ST.26 українською мовою

У розділі «Стандарти ВОІВ» розміщено вперше здійснений неофіційний переклад українською мовою чинної редакції стандарту ВОІВ ST.26 "Рекомендований стандарт з представлення переліків послідовностей нуклеотидів та амінокислот з використанням XML (розширюваної мови розмітки)" ("Recommended standard for the presentation of nucleotide and amino acid sequence listings using XML (extensible markup language)".

11.09.2017 Про інтелектуальну власність для широкого загалу

Про актуальні питання права інтелектуальної власності розповідає директор з питань експертизи Укрпатенту Наталія Петрова в ефірі Центрального каналу у програмі "Хрещатик 26".

06.09.2017 Другий наглядовий аудит системи управління якістю в Укрпатенті

5 вересня 2017 року розпочався другий наглядовий аудит системи управління якістю Державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2008.

05.09.2017 Станом на 1 вересня до державних реєстрів внесено 508 633 охоронних документи на ОПВ

Станом на 1 вересня 2017 року (з 1992 року) до державних реєстрів внесено 508 633 охоронних документи на об'єкти промислової власності (ОПВ): 119 891 патент на винаходи, 118 947 патентів на корисні моделі, 35 259 патентів на промислові зразки, 231 383 свідоцтва на знаки для товарів і послуг з урахуванням розділених реєстрацій, 13 свідоцтв на топографії ІМС.

01.09.2017 Обсяг колекції CD-ROM та DVD у ФГК становить понад 33 280 дисків

Фонд патентної документації громадського користування (ФГК) призначений для забезпечення доступу широкого кола громадськості до патентної інформації, необхідної для вивчення та аналізу в процесі створення, правової охорони та використання об’єктів промислової власності. Cтаном на 31 серпня 2017 року загальний обсяг колекції CD-ROM та DVD у ФГК становить понад 33 280 дисків.

1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80  >>>


Головна сторінка
Версія для друку
© Державне підприємство "Український інститут інтелектуальної власності".
2004-2017 Всі права захищено.
При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.
розроблено компанією
Finport Technologies