This version of the page http://pravda.if.ua/news-121726.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-22. The original page over time could change.
Правда.if.ua — В Івано-Франківську вшанували постраждалих під час операції “Вісла” (фото)

В Івано-Франківську вшанували постраждалих під час операції “Вісла” (фото)

Tweet

Вчора біля Лемківської церкви вшанували пам’ять українців, яких силою виселили з рідних земель під час операції “Вісла”. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив міський голова руслан Марцінків.

“Операція “Вісла”  забрала дім у тисячів українців. Й наш обов’язок – пам’ятати про цей період нашої історії. Хочу подякувати за той український стержень та український дух, який бережуть лемки попри все.
Цього року міська рада Івано-Франківську ініціює створення молодіжного табору, щоб впорядковувати могили українців на тих землях, які зараз належать Польщі. Колись, коли я був очільником Пласту, ми таким уже займалися. Тому вирішили відновити цю практику. Адже це наше право – зберігати пам’ять свого народу. Відповідне звернення вже направлено до уряду Польщі.”, йдеться у дописі.



Джерело
01 травня, 17:16  Версія для друку   Відправити другу   До закладок   Лист редактору

Якщо ви помітили помилку виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.



Коментарі:
Гість, 01 травня, 23:17
Долбойоби. Давайте провокувати загострення відносин з Польшою. Ніколи про переселення не говорили, аж тут ахуєть - річниця опереції Вісла. ДЕБІЛИ БЛЯЯЯЯЯТЬ!!!!!
Відповісти

Додати новий коментар




Останні новини з категорії Фоторепортаж:
Сьогодні вранці, в самому центрі «Братів», трапилася ДТП (фото)
22 вересня, 10:39
Івано-Франківському університету подарували унікальний прапор (фото)
22 вересня, 10:31
СБУ затримала двох суддів, які принесли хабара Холодницькому (фото)
22 вересня, 9:48
Криваве галицьке дербі. Як фанати Карпат влаштували сафарі на футболістів, щоб покарати за поразку в Івано-Франківську(фото+відео)
22 вересня, 8:31
У 94-річному віці померла найзаможніша жінка світу
22 вересня, 6:58