This version of the page http://pravda.if.ua/news-130020.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-21. The original page over time could change.
Правда.if.ua — На Прикарпатті громадський порядок на День Незалежності забезпечуватимуть 2000 правоохоронців

На Прикарпатті громадський порядок на День Незалежності забезпечуватимуть 2000 правоохоронців

Tweet

Під час проведення масових заходів в період з 23 по 25 серпня з нагоди відзначення Дня Незалежності України публічний порядок будуть забезпечувати працівники поліції, військовослужбовці Національної гвардії України та представники від громадських організацій. 

 


На цей період на забезпечення публічного порядку та безпеки дорожнього руху залучатиметься 1554 працівники поліції (в середньому за добу - 518), інформує прес-служба поліції області.

 

Також 270 військовослужбовців НГУ та 200 представників громадських організацій (Національний корпус, ГО «Самооборона», КП «Муніципальна варта», Обласна спілка учасників АТО), з числа яких буде створено піші наряди, автопатрулі, слідчо-оперативні та резервні групи.

 

Керівництво прикарпатської поліції закликає громадян у разі виявлення підозрілих предметів чи вибухових пристроїв терміново повідомляти на номер телефону "102", для того, щоб запобігти можливим терористичним актам у ці дні.


Піші наряди та групи реагування патрульної поліції будуть наближені до об’єктів критичної інфраструктури, історичних пам’яток та меморіальних комплексів, які відносяться до культурної та історичної спадщини держави з метою недопущення їх пошкодження, запобігання вчиненню актів вандалізму та припинення таких дій.


24 серпня, 10:46  Версія для друку   Відправити другу   До закладок   Лист редактору

Якщо ви помітили помилку виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.

Додати новий коментар




Останні новини по темі:
"Прикарпаття" вдома "порвало" "Карпати" (фоторепортаж)
20 вересня, 23:50
В Івано-Франківську відбудеться навчальний семінар щодо захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова в Україні
20 вересня, 14:46
«Матчдей». Сьогодні «Прикарпаття», на стадіоні «Рух», приймає львівські «Карпати» (анонс матчу)
20 вересня, 9:13
Поліція Прикарпаття посилює роботу з виявлення крадіїв кабелю
20 вересня, 8:15
Автомобіль поліції охорони втрапив у ДТП на вулиці Тисменицькій (фото)
19 вересня, 18:12