This version of the page http://osnova.com.ua/help/17/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-21. The original page over time could change.
Установлення програми «Електронний конструктор уроку» | Видавнича Група «ОСнова»
Основа
Науково-методична література для працівників шкіл,
ДНЗ та батьків
Гаряча лінія0 800 505 212

Безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів

Кошик
  • Товарів: 0
Робоча кімната Увійти / Реєстрація

Як установити програму «Електронний конструктор уроку»?

Методичний комп'ютерний посібник «Електронний конструктор уроку»—це нова програма для створення уроків плюс конспекти і презентації до уроків по одному зі шкільних предметів для одного класу.

Диск містить програму «Електронний конструктор уроку» з упровадженими в ній розробками уроків, презентаціями, дидактичними матеріалами, ілюстраціями і прийомами роботи на уроці. Усі матеріали доступні для редагування після установки й активації програми «Електронний конструктор уроку. Версія 2.0 ».

Алгоритм установлення програми:

1) Уставте диск у CD \ DVD-привід. Запускається авторан.

Увага! Якщо диск не відкрився автоматично, необхідно відкрити вміст диска через «Мой компьютер —CD / DVD-дисковод» і запустити файл autorun.exe (Мой компьютер —Е: \ autorun.exe).

2) Натисніть на кнопку «Установка Програми з матеріалами», а потім —«Установка Програми».

Увага! Якщо на вашому комп'ютері вже встановлена програма «Електронний конструктор уроку. версія 1.0 », то перед установкою програми« Електронний конструктор уроку. Версія 2.0 », необхідно деінсталювати «Електронний конструктор уроку. Версія 1.0». Ваші папки з уроками залишаться на попередньому місці, і з ними можна буде працювати в новій версії програми.

3) Відкривається перше вікно «Мастер установки программы

4) Натисніть «Далее».

5) Ознайомтеся з умовами ліцензійної угоди, після чого поставте відмітку в полі «Я принимаю условия соглашения» і натисніть «Далее».

5.1) Для того щоб уникнути проблем з установкою, рекомендовано (але необов'язково) виконати дії, описані в наступному вікні.

6) У новому діалоговому вікні внесіть, будь ласка, коректну інформацію про себе. У разі виникнення проблем з установкою або роботою програми, ця інформація допоможе нам із вами вирішити їх.

7) У полі «Серийный номер» упишіть серійний номер диска, зазначений на внутрішньому боці коробки вашого диска. Наберіть код  так само, як він зазначений на коробці (разом із дефісами). Коли ви правильно введете серійний номер, кнопка «Далее» стане активною.

8) Натисніть кнопку «Далее». Після цього з'явиться повідомлення про відправлення запиту на отримання коду активації програми. Виберіть «Да». Якщо у вас немає інтернет-з'єднання, виберіть «Нет» і дотримуйте інструкцій у наступному повідомленні (буде проведений процес активації за телефоном, більш трудомісткий процес —краще підключити комп'ютер до Інтернету на час активації програми).

9) У новому діалоговому вікні виберіть папку, у яку ви хочете встановити програму «Електронний конструктор уроку» (Рекомендуємо: C: \ Program Files \ Електронний конструктор уроку). Натисніть кнопку «Далее».

10) Виберіть папку, у яку буде встановлена Бібліотека уроків і архів, і натисніть кнопку «Далее». Пам'ятайте про те, що максимально допустиме повне ім'я файлу (з назвами папок) не повинно перевищувати 256 символів. Тому рекомендуємо розміщувати папку з матеріалами в корені диска (Наприклад: C: \ ЕКУ \).

11) Виберіть папку, де будуть збережені ярлики програми (Наприклад, папка в меню Пуск «Електронний конструктор уроку ») і натисніть кнопку« Далее».

12) Якщо ви хочете створити ярлик програми на робочому столі, поставте галочку в полі «Создать значок на Робочем столе» і натисніть кнопку«Далее ».

13) У діалоговому вікні натисніть кнопку «Установить».

14) Ознайомтеся із запропонованою інформацією про встановлення програми. Якщо ви знаєте, що на вашому комп'ютері вже встановлено пакунок Net Framework, то можете вибрати «Не устанавливать. Net Framework». Якщо вам важко відповісти на це питання, то краще вибрати «Установить. Net Framework».

15) Якщо ви вибрали «Установить. Net Framework», то в наступному вікні вам буде запропоновано вибрати версію пакета. Net Framework. Якщо у вас встановлена версія Microsoft Office 2007 і вище, то слід вибрати установку пакета. Net Framework 4.0. Якщо версія Microsoft Office 2003, то слід вибрати установку пакету. Net Framework 2.0.

16) Поставте галочку в полі «Я принимаю условия лицензионного соглашения» та натисніть кнопку «Установить». Програма встановить на ваш комп'ютер додаткову програму Microsoft.Net Framework.

17) Якщо під час  установки пакету Net Framework виникає повідомлення про помилку,  не лякайтеся. Це просто програма повідомляє, що на вашому комп'ютері вже встановлена нова версія програми Microsoft.Net Framework, і це не вплине на коректну роботу додатка «Електронний конструктор уроку». Натисніть кнопку «Готово» або «Отмена».

19) Ознайомтеся з написаною інформацією й натисніть кнопку «Далее».

20) Поставте галочку в полі «Да, перезагрузить компьютер сейчас» і натисніть кнопку «Завершить».

Увага! Перезавантаження комп'ютера необхідне для коректної роботи програми.

Увага! У процесі установки можуть виникнути помилки, це пов'язано зі службовими програмами, запущеними на вашому комп'ютері.

21) Для запуску програми натисніть ярлик «Електронний конструктор уроку» на вашому робочому столі.

Для того щоб видалити (деинсталювати) програму "Електронний конструктор уроку" написніть "Пуск", оберіть "Панель управления" та категорію "Установка и удаление программ". Після цього знайдіть программу "Електронний конструктор уроку" та натисніть кнопку "Удалить".

З відділом технічної підтримки роботи програми «Електронного конструктору уроку» можна зв'язатися за телефонами:

(057)731-96-35
Київстар: 0961956819
Life: 0931661641
МТС: 0994379716