This version of the page http://te.20minut.ua/Osvita (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-20. The original page over time could change.
Освіта - 20 хвилин Тернопіль

Освіта

Тернополяни розповіли про те, чи будуть дарувати подарунки вчителям до Дня вчителя (опитування)

Як студенти поєднують навчання і роботу

Студентські роки – період, коли хочеться бути самостійним.  Підлітковий максималізм уже відійшов у минуле. І студенту хочеться...

Школа з Народним театром і басейном

«Родзинками» Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22 є шкільний Народний театр «Дивосвіт», у якому займається...

Пояснять, як написати креативний проект для свого міста

Безкоштовний тренінг: «Що таке громадський бюджет та як написати креативний проект для свого міста?» відбудеться 15 вересня...

Триває набір учнів у безкоштовні гуртки

До 15 вересня триває набір дітей в гуртки обласного центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді. Всі...

Про навчання дбають і вистави грають

Шкільний учнівський драмтеатр «Корифеї нового часу», розважально-спортивні квести, свято малюнків на асфальті, різноманітні спортивні гуртки є «родзинками» Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 21.

Військових та їх родини безкоштовно навчать підприємництву

Військовослужбовці Збройних Сил України, звільнені в запас, та їхні сім’ї мають можливість безкоштовно взяти участь в Україно-Норвезькій програмі, яка діє в ТНЕУ. Проект спрямований на те, щоб допомогти учасникам соціально адаптуватись та створити свій бізнес.

Дошкільнята можуть безкоштовно вчити англійську

Безкоштовні заняття з англійської мови для дітей уже другий рік поспіль проводять у центральній дитячій бібліотеці в Тернополі. Відвідати курси можуть діти віком від 3 до 5 років.

Мирослав Корицький у 15 років став студентом університету

Тернополянин пішов до школи у п’ять з половиною років, у 15 закінчив школу екстерном та вступив до вишу.

Чому в тернопільських школах об'єднують класи

В управлінні освіти кажуть, що вчителі готові працювати з великими класами - а це 36 дітей

Ким гордилися цього тижня тернополяни

Дітками-першокласниками, 11-класниками, а також уже студентами дуже горді тернополяни. Фото своїх дітей вони викладають у соцмережі. Додавайте фото своїх дітей у коментарях

Вчителі та учні школи № 20 ставлять вистави

Два шкільних театри «Грайлик» і «Овація», музей «Історія нескорених»  та музей історії школи, який відкриють з нагоди 35-річчя навчального закладу, спальня для першокласників, класики на підлозі в коридорі молодшої школи, свято однокашників, дні толерантності та кольорові дні, день українського строю, осінній вернісаж, весняний бал – все це вирізняє Тернопільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 20 з-поміж інших навчальних закладів міста.

Першокурсникам ТНЕУ вручили солодкі монети

День знань «Студентська молодь – майбуття держави» відбувся 1 вересня в Тернопільському національному економічному університеті на Майдані знань, що перед головним корпусом. На свято зібрались першокурсники, їхні батьки та вся академічна спільнота вищого навчального закладу.

Біля ТНЕУ встановили цікаві фотозони

Відтепер студенти Тернопільського національного економічного університету мають де робити фотосесії, які символізують їх альма-матер. Одразу три фотозони встановили біля центрального корпусу ТНЕУ напередодні Дня знань. 

У Чорткові свято Першого дзвоника проходить без чиновників. Міський голова дав доручення

Міський голова Чорткова Володимир Шматько прийняв рішення, що свято День знань і Першого дзвоника, це свято школярів, вчителів і батьків, а не чиновників.

Свіжий випуск

№ 37 від 13 вересня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook