This version of the page http://btu-center.com/publication/detail.php?id=4076 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-17. The original page over time could change.
Стрес? Відтепер це не проблема!
UA RU EN

Стрес? Відтепер це не проблема!

 
 Стрес
– на сьогодні в аграрному виробництві це основна причина зниження, або втрати врожаю. З підвищенням інтенсивності виробництва в сільському господарстві зростає не лише вплив стресу на культури, але й збільшується кількість цих самих стресів – додались пестицидне навантаження, порушення в балансі живлення, а також зміна кліматичних умов вносить непередбачувані сюрпризи для господаря.
Програма "STOP СТРЕС" розроблена спеціалістами компанії БТУ-Центр яка дає можливість запобігти різноманітним стресам до їх

настання
, а також зняти негативний вплив на рослини в період стресу. Ця інноваційна програма базується на використанні біопрепаратів ОРГАНІК-БАЛАНС® , АЗОТОФІТ® та  ЛИПОСАМ® які мають сильну антистресову дію, завдяки комплексу фізіологічно активних речовин які сприяють відновленню ростових процесів.
Програму випробувано впродовж 2015-2016 років на різноманітних культурах на які діяли різні стресові фактори та показала достойні результати.

КОМЕРЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ
 Вид обробки   Препарат   Норма внесення, л/га
Сумісно з внесенням гербіцидів,
завчасно або на початкових
стадіях стресу
  ОРГАНІК-БАЛАНС®   0,5
АЗОТОФІТ®   0,3
  ЛИПОСАМ®   0,2




Публікації