This version of the page http://uaib.com.ua/about_uaib/structure.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-16. The original page over time could change.
Органи управління УАІБ | УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ІНВЕСТИЦІЙНОГО БІЗНЕСУ
ukr ENG
 
Головна Про Асоціацію Структура УАІБ

Органи управління УАІБ

Вищим органом УАІБ є Загальні збори, які проводяться не рідше одного разу на рік. В період між Зборами керівними органами УАІБ є Рада Асоціації, яка обирається Загальними зборами терміном на два роки. Виконавчим органом Асоціації є Дирекція.

Для виконання своїх функцій Асоціація також має Ревізійну комісію, Дисциплінарний комітет, а також інші спеціалізовані комітети і комісії.

УАІБ тісно взаємодіє з органами державного регулювання у сфері інвестиційного бізнесу, зокрема, згідно Меморандуму про взаємодію між УАІБ та Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку, Угоди про взаємодію між УАІБ та Фондом державного майна; представники УАІБ входять до складу Координаційно-експертної Ради при ДКЦПФР та Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг.

З 2000 року діє Угода про створення Координаційно-експертної Ради саморегулівних організацій фондового ринку УАІБ, Першої фондової торгової системи (ПФТС), Професійної асоціації реєстраторів та депозитаріїв (ПАРД).

Розвивається співробітництво з Національною асоціацією недержавних пенсійних фондів України та адміністраторів недержавних пенсійних фондів, Українським товариством оцінювачів, Товариством фінансових аналітиків, налагоджена співпраця з Українським інститутом розвитку фондового ринку, Міжнародним інститутом бізнесу, Київським інститутом інвестиційного менеджменту.

УАІБ є одним із засновників Координаційно-експертної Ради об”єднань підприємців. До складу якої входять більше 50 недержавних організацій.

 

Рада УАІБ
Дирекція УАІБ
Дисциплінарний комітет УАІБ
Ревізійна комісія УАІБ
Регіональні представництва УАІБ
Інвестувати легко
Біржові курси фондових бірж України
 
Основні цифри
Кількість КУА 297 на 31.08.17
Кількість ІСІ 1 198 на 31.08.17
Кількість НПФ* 60 на 31.08.17
Кількість СК* 6 на 31.07.17
Активи, млн. грн. 242 177 на 31.07.17
Активи – за даними звітів 275 КУА щодо 1151 ІСІ, 54 НПФ та 6 СК.
* З активами в управлінні КУА