This version of the page http://te.20minut.ua/Pogoda (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-16. The original page over time could change.
Погода - 20 хвилин Тернопіль

Погода

Погода у Тернополі: 16 вересня, ясно, +23°

Погода у Тернополі: 15 вересня, ясно, +18°

З самого ранку небо у Тернополі вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів. Температура повітря коливатиметься...

Погода у Тернополі: 14 вересня, ясно, +24°

  У Тернополі хмари вранці розсіються та більше в цей день на небі не з'являться. Без опадів. Температура повітря коливатиметься...

Погода у Тернополі: 12 вересня, ясно, +21°

Небо у Тернополі цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора....

Погода у Тернополі: 11 вересня, ясно, +27°

Увесь день у Тернополі небо буде ясним, й хмари не затьмарять його до кінця дня. Без опадів. Температура повітря коливатиметься...

Погода у Тернополі: 1 вересня, ясно, +21°

  Ясному ранку у Тернополі прийде на зміну похмурий день, але ввечері хмари повинні розсіятися. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від +15° до +24°.

Погода у Тернополі: 9 вересня, ясно, +24

У Тернополі погода буде ясною, тільки ввечері на небі з'являться хмари. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від +8° до +24°.  

Погода у Тернополі: 8 вересня, хмарно, +19°

Тернополі очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від +10° до +19°.

Погода у Тернополі: 7 вересня, дощ, +16°

  У Тернополі хмарна погода буде триматися до самого вечора. Нічний сильний дощ вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися. Температура повітря коливатиметься від +12° до +16°.

Погода у Тернополі: 6 вересня, дощ, +14°

  У Тернополі хмарна погода буде триматися до самого вечора. З самого ранку йтиме дощ. Удень він може послабшати, проте до вечора знову набере силу. Температура повітря коливатиметься від +11° до +14°.

Погода у Тернополі: 5 вересня, дощ, +15°

Хмарна погода протримається у Тернополі увесь день. У другій половині дня очікується сильний дощ, який йтиме до самого вечора. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від +10° до +15°.

На Тернопільщині попереджають про сильні дощі та грози

4 вересня на Тернопільщині хмарна погода. Вночі по всій території області очікуються сильні дощі, місцями дуже сильні. Вдень часом дощі, місцями сильні.

Погода у Тернополі: 4 вересня, сильний дощ, +13°

  Хмарна погода протримається у Тернополі увесь день. З ранку і до пізнього вечора йтиме сильний дощ. Температура повітря коливатиметься від +11° до +13°.

Погода у Тернополі: 3 вересня, штормове попередження, дощ, +24° (оновлене)

У цілому у Тернополі погода очікується хмарна, лише ненадовго день порадує нас ясним небом. Вранішній дрібний дощ повинен закінчитися до обіду, а ввечері очікується дощ із грозою. Температура повітря коливатиметься від +15° до +24°.

Погода у Тернополі: 2 вересня, ясно, +26°

  Ранок та вечір у Тернополі будуть ясними, вдень очікується хмарність. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від +9° до +26°.

Свіжий випуск

№ 37 від 13 вересня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook