This version of the page http://pravda.if.ua/news-123442.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-14. The original page over time could change.
Правда.if.ua — П’яні рибалки завдають клопоту прикарпатським рятувальникам

П’яні рибалки завдають клопоту прикарпатським рятувальникам

Tweet

П’яні рибалки завдають клопоту прикарпатським рятувальникам

Черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері порушень Правил судноплавства та Правил охорони життя людей на водних об’єктах не зафіксовано. Проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил риболовлі під час нересту з 2 громадянами, які рибалили в забороненому місці.

Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в м. Галичі на р. Дністер не допущено до відпочинку 3 рибалок, які вживали спиртні напої. З ними проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах та відправлено з території водойми.

Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції в м. Коломия на міському озері не допущено до відпочинку в небезпечному місці 7 рибалок. З ними проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах.


26 травня, 9:58  Версія для друку   Відправити другу   До закладок   Лист редактору

Якщо ви помітили помилку виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.

Додати новий коментар


Loading...

Погода, Новости, загрузка...
Loading...

Погода, Новости, загрузка...



Останні новини з категорії Суспільство:
Конфлікт через директора: в ОТГ на Коломийщині батьки домоглися свого
13 вересня, 23:07
На базі Національного заповідника "Давній Галич" відбулося виїзне засідання консультативної ради з питань місцевого самоврядування (фото)
13 вересня, 22:28
З обласного бюджету на утримання обласного госпіталю ветеранів війни спрямовано понад 10 мільйонів гривень, ще півмільйона – з місцевих бюджетів
13 вересня, 21:30
На Городенківщині вживають заходів щодо непоширення захворювання свиней на африканську чуму
13 вересня, 20:25
На Прикарпатті оголошено штормове попередження
13 вересня, 20:20