This version of the page http://nexpress.com.ua/uk/content/dokumenty (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-13. The original page over time could change.
Правила перевозки | Ночной экспресс

Прийняття відправлень для відправки у Києві - до 21:00Отримання - з 9:00 у вказанному відділенні

e-mail: info@nexpress.com.ua

(044) 248 50 44

Київ, вул. Уманська, буд. 6-Ф

  • Пн
  • Вт
  • Ср
  • Чт
  • Пт

з 9:00 до 21:00

  • Сб

з 9:00 до 18:00

  • Нд

вихідний   

Введіть символи з малюнку.
  • Укр
  • Рус
Викликати кур'єра (тiльки в Києві)
(095) 288 48 45
(093) 974 13 37
(096) 844 31 81

Документи

Нижче Ви можете ознайомитися з правилами перевезення, договорами та іншими документами, які потрібні для відправки та отримання вантажів. Також на сторінці надана інформація про тарифи та терміни доставки вантажів. Список використаних скорочень: ВД - вантажна декларація.

З вашого боку

З нашого боку

ВІДПРАВЛЕННЯ ВАНТАЖУ

При відправленні вантажу Ви повинні повідомити інформацію про відправника, одержувача, їх контактні телефони, вміст відправленого вантажу.

ОПЛАТА ПРИ ВІДПРАВЛЕННІ:

При оплаті по безготівковому розрахунку від Вас потрібна попередня оплата виставленого нами рахунку.
Номер ВД, по якій відправляється вантаж, Ви самостійно повідомляєте одержувачу.

Ви отримуєте номер ВД та оформлену ВД (підписану відправником) з витягом з правил перевезення вантажів.

ОПЛАТА ПРИ ВІДПРАВЛЕННІ:

При оплаті по безготівковому розрахунку від нас вимагається рахунок на оплату і, якщо Ви працюєте з нами вперше, договір на перевезення вантажів.
Після виконання послуг з перевезення, ми надаємо податкову накладну та акт-реєстр виконаних робіт. Накладна і акт-реєстр видаються один раз на місяць і датуються останнім днем місяця.

ОТРИМАННЯ ВАНТАЖУ

Для отримання вантажу, відправленого на ім'я приватної особи, необхідно мати при собі паспорт.
Для отримання вантажу, відправленого на ім'я організації, потрібно надати довірчий лист і паспорт.

ОПЛАТА ПРИ ОТРИМАННІ:

При оплаті по безготівковому розрахунку від Вас потрібна попередня оплата наданого нами рахунку.

З нашого боку з Вашим вантажем Ви отримуєте один екземпляр ВД на видачу, а примірник ВД, підписаний одержувачем, залишається у нас.

ОПЛАТА ПРИ ОТРИМАННІ:

При оплаті по безготівковому розрахунку від нас вимагається рахунок на оплату і, якщо Ви працюєте з нами вперше, договір на перевезення вантажів (за бажанням одержувача).

ПЕРЕАДРЕСАЦІЯ ВАНТАЖУ

Для того, щоб внести зміни в ВД необхідно:
       
- юридичним особам скласти лист з проханням про внесення змін до ВД і відправити на електронну адресу kiev.readdressing@nexpress.com.ua або ж по факсу (044) 245-47-32, (044) 520-56-55. Також можна звернутися до відділення Нічного експресу в Вашому місті;
 
- фізичним особам особиста присутність відправника з пред'явленням паспорта або водійського посвідчення в будь-якому відділенні Нічного експресу;
 
Якщо Ви змінюєте маршрут, відправленню присвоюється новий номер ВД, який Ви самостійно повідомляєте одержувачу.

Ми повідомляємо Вам новий номер ВД.

ІНШІ ДОКУМЕНТИ ПП "НІЧНИЙ ЕКСПРЕС":

    Договір на перевезення ПП "Нічний експрес" (працює на повному оподаткуванні) Договір на перевезення ПП "Нічний експрес "Північ" (працює на єдиному податку 5%) Ліцензія на перевезення вантажним транспортом Свідоцтво на знак для товарів та послуг Свідоцтво платника податку ПП "Нічний експрес" Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців «ПП Нічний експрес» (стор. 1) Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ПП "Нічний експрес" (стор. 2) Свідоцтво платника податку ПП "Нічний експрес" Північ " Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ПП «Нічний експрес «Північ» (стор. 1) Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ПП "Нічний експрес" Північ "(стор. 2) Правила перевезення Прайс-лист м. Київ ПП "Нічний експрес" Перелік поштоматів ПП "Нічний експрес" у відділеннях ПриватБанку Зразок листа на переадресацію вантажу для юридичних осіб Зразок листа на переадресацію вантажу для фізичних осіб Тарифи ПП Нічний експрес (Додаток до Договору 3) Терміни доставок з понеділка по четвер (Додаток до Договору 1) Терміни доставок в п'ятницю (Додаток до Договору 2) Контакти представництв ПП "Нічний експрес"