Skip to main content
  • Екстер'єр
  • Інтер'єр
  • Технології
  • Безпека
  • Галерея

Презентація

Оновлений PEUGEOT Partner Tepee був істотно модернізований як зовні, так і всередині. Автомобіль порадує вас новим обладнанням у салоні і сучасної моторної гамою.

Для оновленого Partner Tepee передбачені найсучасніші зразки техніки: новий кольоровий сенсорний екран з діагоналлю 17,8 см з функцією «Mirror Screen» , що дозволяє дзеркально відображати екран смартфона на сенсорному екрані, відеокамера заднього виду, передній і задній парктронік, система Grip Control.

Моторна гамма складається з трьох дизельних двигунів, що забезпечують витрату палива на рівні не вище 5,7 л / 100 км в змішаному циклі.

Оновлений PEUGEOT Partner Tepee – універсальний автомобіль з полегшеним доступом в салон. Зокрема, у широкій задній двері вікно може відкриватися окремо. Багатофункціональний дах Zenith забезпечить у салоні надзвичайно затишну атмосферу.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Екстер'єр

В оновленому PEUGEOT Partner Tepee поєднується виграшна комбінація стильного зовнішнього оформлення із заслуженою репутацією надійного автомобіля, що робить його одним з найбільш вдалих автомобілів для виїзду на природу.

Тепер, як ніколи раніше, стиль оформлення оновленого Partner Tepeeрозкриває характер цього автомобіля: надійний, що відповідає сучасним вимогам навіть в дрібницях. Передня частина автомобіля була повністю переглянута: радіаторна решітка витягнулася в висоту, в її центрі розташована емблема PEUGEOT, підносячись над акуратним бампером. Іншими словами, Partner Tepee з безсумнівною елегантністю уособлює нові стилістичні рішення марки Peugeot.

Схильність моделі Partner Tepee до пошуку пригод особливо проявляється в комплектації Outdoor. Чорний, незафарбований передній бамперпідкреслює міцність і надійність автомобіля. Він так і запрошує вас відправиться у далекі подорожі по дорогах з будь-яким типом покриття. Хіба хтось зможе встояти перед такими виразними, експресивними рисами? Фари елегантно вписані в кузов автомобіля, денні ходові вогні зі світлодіодними лампамиакуратно розміщені нижче в бампері.

Доступ у салон Partner Tepee простий з усіх боків: бічні зсувні двері дозволяють максимально широко відкрити дверний отвір, щоб потрапити в салон було простіше, задні двері відкриваються вгору на широкий кут, забезпечуючи вільний доступ у багажне відділення. У разі, якщо автомобіль стоїть на стоянці у малогабаритному місці, щоб отримати доступ в багажне відділення ви зможете скористатися відкидним склом, щоб не відкривати двері повністю.

У комплектації Outdoor для оновленого Partner Tepee на даху передбачені поздовжні рейлінги, на яких можна встановити поперечні планки і перевозити багаж масою до 80 кг.

Нові 16-дюймові восьмиспицеві легкосплавні диски серії Managua допоможуть вам підкреслити завзятий характер оновленого PEUGEOT Partner Tepee.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Інтер'єр

В оновленому PEUGEOT Partner Tepee практичність поєднується з комфортабельністю і полегшеним доступом в салон. Інженери-конструктори постаралися на славу, щоб забезпечити максимальну зручність для водія і пасажирів. Оновлений Partner Tepee ще ніколи не був таким просторим і комфортабельним!

Сидячи за кермом оновленого Partner Tepee, водій зможе отримати насолоду від широкого кола огляду. Положення керма можна відрегулювати по висоті і вильоту, на передніх сидіннях передбачені підлокітники, важіль КПП зручно розташований на центральній панелі. За додаткову плату в комплектації Access можна передбачити кондиціонер, а в комплектації Outdoor – двозонний клімат-контроль.

У салоні оновленого Partner Tepee крім зручного компонування вас порадує сучасна електронна апаратура. Посередині передньої панелі може бути встановлений великий кольоровий сенсорний екран з діагоналлю 17,8 см (7 дюймів). З його допомогою ви отримаєте доступ до основних систем: бортового комп’ютера, радіоприймача, що працює в діапазонах AM / FM, програвача компакт-дисків, системи бортового зв’язку по каналу Bluetooth та навігаційної системи.

У комплектації Access сидіння другого ряду мають спинку, розділену в співвідношенні ⅓: ⅔.В комплектації Outdoor на задньому ряду передбачено три незалежних сидіння зі складаними спинками. При необхідності сидіння другого ряду можна повністю демонтувати.

Багатофункціональний дах Zenith оновленого Partner Tepee має стильне, оригінальне оформлення. Вона дозволить вам дивитися на небо через чотири великих вікна, завдяки яким у салоні створюється легка, невимушена атмосфера. У даху встановлені три повітроводи з вентиляторами і освіжувач повітря, за допомогою яких пасажири на другому ряду сидінь зможуть контролювати циркуляцію повітря в своїй частині салону.

Рartner Tepee порадує вас просторим салоном з добре продуманими місцями для зберігання дрібних речей. У передній частині салону над вітровим склом розташовані сонцезахисні козирки і плафони освітлення. Там же ви знайдете полицю для речей, i з якої легко діставати дрібниці. За кермом знаходиться речовий відсік об’ємом 4 л, в якому можна зберігати рукавички. У тильній частині салону під ногами пасажирів другого ряду є додаткова ніша об’ємом 14 л для зберігання речей. При замовленні даху Zenith у пасажирів з’явиться можливість зберігати речі в центральному відсіку з прозорою базою, розташованому під дахом.

У Partner Tepee передбачено дуже містке багажне відділення, яке з легкістю можна пристосувати для різних потреб. Обсяг багажника під полицею багажника становить 675 л. Якщо завантажувати вантажі до стелі, то цей обсяг вже становить 1350 л. Для перевезення громіздких речей досить скласти спинки задніх сидінь, що збільшить обсяг для перевезення багажу до 3000 л!

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Технології

Отримати даний насолоди від поїздок на оновленому PEUGEOT Partner Tepee вам дозволить новітня електронна апаратура в салоні. Оновлений PEUGEOT Partner Tepee – автомобіль, який йде в ногу з часом, пропонуючи найсучасніші можливості для підключення зовнішніх портативних пристроїв: систему бортового зв’язку по каналу Bluetooth, USB-порт і функцію «Mirror Screen».

Завдяки функції «Mirror Screen» за допомогою сенсорного екрана з діагоналлю 17,8 см, встановленого на передній панелі, ви зможете користуватися додатками, встановленими на вашому смартфоні. Для того, щоб поліпшити читабельність і забезпечити повну безпеку під час використання в автомобілі, сумісні програми представлені з інтерфейсом, який спеціально адаптований для використання під час їзди.

Починаючи з базового варіанту виконання для Partner Tepee передбачена радіопідготовка (антена + проводка). Аудіосистему з 4 динаміками з можливістю програвати звукозапису у форматі mp3 ви знайдете в списку стандартного устаткування у комплектації Outdoor. При бажанні в цих варіантах виконання ви зможете замовити іншу аудіосистему, яка включає бортову систему зв’язку через Bluetooth і USB-роз’єм.
Якщо ваш телефон обладнаний можливістю роботи по каналу Bluetooth, ви зможете під’єднати його до бортової системи і розмовляти, не знімаючи рук з керма.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Безпека

Сучасні технічні засоби оновленого PEUGEOT Partner Tepee забезпечують безпеку водія і пасажирів.

Відеокамера заднього виду задіюється автоматично при включенні задньої передачі. Вона дозволяє водієві візуалізувати траєкторію руху автомобіляна сенсорному екрані з діагоналлю 17,8 см (7 дюймів) і здійснювати маневрування більш безпечно. Встановлені на передньому і задньому бамперах датчики паркування дозволять виявляти непомітні з місця водія перешкоди на шляху автомобіля при маневруванні на стоянці. Устаткування може бути поєднане з відеокамерою заднього виду, щоб поставити автомобіль на стоянку було ще простіше!

У комплектації Outdoor за додаткову плату може бути передбачена система Grip control, яка забезпечує кращу керованість на дорозі завдяки новаторській протибуксувальній системі. За допомогою поворотного перемикача на передній панелі водій зможе вибрати необхідний в конкретний момент режим їзди: «Сніг», «Бруд», «Пісок», «ESP вкл.» Або «ESP викл.», Щоб забезпечити краще зчеплення з дорожнім покриттям.

Система допомоги при рушанні в гору Hill Assist на короткий час утримує затиснутими гальма автомобіля, коли ви намагаєтеся рушити з першої або задньої передачі, стоячи на схилі з більш ніж 5% ухилом. Таким чином, у вас буде в запасі кілька секунд, щоб перенести ногу з педалі гальма на педаль газу.

Круїз-контроль дозволить вам підтримувати постійну швидкість автомобіля без необхідності тиснути ногою на педаль акселератора. У свою чергу обмежувач швидкості дозволить вам запрограмувати максимальну швидкість, вище якої автомобіль не буде розганятися, як би ви не тиснули на газ.

З метою підвищення безпеки та поліпшення видимості на дорозі, передні протитуманні фари висвітлюють внутрішній радіус повороту, коли автомобіль рухається на швидкості до 40 км / ч. Таке додаткове освітлення особливо корисно при їзді в місті, проїзді перехресть, на серпантинах і під час маневрування на стоянці.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики