Skip to main content
  • Екстер'єр
  • Інтер'єр
  • Технології
  • Безпека
  • Галерея

Презентація

Великий і просторий седан Peugeot 508 відкриває нову сторінку в своїй історії. Оновлена модель характеризується більш агресивним зовнішнім оформленням і модернізованими бортовими системами. Як і раніше, відмінна керованість – козир даної моделі.

Новий Peugeot 508 відрізняється стильним зовнішнім оформленням, в міру агресивним і по-справжньому сучасним. Силует автомобіля став більш чітким: капот отримав нову форму і став більш горізонально, а в центрі решітки радіатора, яка витягнулася вертикально, тепер розташована емблема Peugeot – лев. Бампер в задній частині також оформлений по-новому, надаючи автомобілю більш солідний вигляд.

Завдяки свіжому зовнішньому оформленню новий седан Peugeot 508 буде привертати увагу оточуючих, куди б ви не відправилися.

Сівши за кермо нового Peugeot 508 ви оціните роботу інженерів-конструкторів Peugeot в сфері керованості автомобіля. Вам напевно сподобається робота новітнього дизельного двигуна серії BlueHDi, який забезпечує автомобілю прекрасну динаміку і володіє низькою витратою палива.

Відмінне шасі в поєднанні з новітніми дизельними або бензиновим двигунами забезпечать вам незабутні враження від їзди.

У салоні нового Peugeot 508 високу якість використаних матеріалів та уважне ставлення до кожної деталі говорять про високий клас автомобіля. При компонуванні водійського місця і оформленні салону на чільне місце було поставлено комфорт для водія і всіх пасажирів. Управляти проекційним дісплеемi, відеокамерою заднього відаi, системою моніторингу «сліпих» зонiі навігаційної сістемойi можна за допомогою кольорового сенсорного екрану з діагоналлю 17,8 см.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Екстер'єр

Peugeot 508 – це великий седан бізнес-класу з привабливим оформленням, в якому поєднуються стиль, елегантність і динамізм.

Новий Peugeot 508 відрізняється виразним зовнішнім оформленням, у якому лінії кузова динамічні і суворі, але в той же час плавні і вишукані. У оновленій моделі радіаторна решітка має вертикальні ламелі, в центрі розміщено емблему Peugeot – лев. Крім того, капот розташований більш горизонтально.

Фари були повністю модернізовані, щоб забезпечити більш потужний світловий потік і підкреслити індивідуальність зовнішнього вигляду автомобіля. У них встановлені світлодіодні лампи ближнього і дальнього світла, що надають автомобілю більш експресивний вигляд, завдяки чому Peugeot 508 легко розпізнати у потоці автомобілів.

Переродження стилю зовнішнього оформлення Peugeot 508 очевидне і у задній частині автомобіля. Міцні і в той же час елегантні бампери мають змінену форму, що додає силуету автомобіля завершеності і натякає на свою основну захисну функцію. Якщо поглянути на автомобіль збоку або ззаду, відразу кидаються в очі три вертикальні лінії в задніх ліхтарях, збудовані в ряд. Молочний відлив в кожної вертикальної лінії підкреслює технологічну досконалість седана 508.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Інтер'єр

У салоні нового Peugeot 508 кожна деталь спроектована таким чином, щоб забезпечити максимально зручне управління автомобілем і затишну атмосферу.

Стильне оформлення салону нового Peugeot 508 простежується навіть у найменшій деталі і елементах декору. Сівши у автомобіль, ви насолодитеся високоякісним оздобленням салону, спроектованим для максимального комфорту водія і пасажирів. Досить кинути всього лише погляд на технічно досконале місце водія з проекційним дисплеєм,  з елегантно оформленою комбінацією приладів і сенсорним екраном з діагоналлю 17,8 см (7 дюймів), щоб відчути себе спокійно і розслаблено.

Ви буде оточені елементами декору і оббивкою, виготовлених з найякісніших матеріалів: хромовані, глянцево-чорні або матово-чорні вставки і шкіряна оббивка, – все це підтверджує приналежність нового 508 до світу елегантності, в якому немає місця зайвої пихатості.

У новому Peugeot 508 простір в салоні ретельно організовано. Тут ви знайдете безліч відсіків для перевезення і зберігання дрібних речей: речовий відсік у центральній консолі, бардачок з охолодженням, по два тримачі для чашок на передньому і задньому рядах сидінь, кишені для пляшок в кожних дверях, невеликий відсік під підлокітником і знімну попільничку.

На додаток до двозонного клімат-контролю у комплектації Allure ви можете замовити чотирьохзонну систему мікроклімату в салоні. Таким чином водій і всі пасажири зможуть незалежно від інших встановлювати комфортну для себе температуру.

Для більш зручної експлуатації в новому Peugeot 508 вантажна висота в багажному відділенні була зменшена. У просторому багажнику об’ємом 473 л ви зможете розмістити необхідні для поїздки речі.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Технології

Електронна система розпізнає радіоключ у вас в кишені або сумці і дозволяє відкрити автомобіль і запустити двигун. Для того, щоб відкрити або закрити автомобіль, досить легко доторкнутися до дверної ручки. Сівши у автомобіль, ви зможете запустити двигун, натиснувши на кнопку «Пуск-стоп». Натиснувши на кнопку знову, ви заглушите двигун.

Новий Peugeot 508 комплектується сучасними двигунами, включаючи дизельнийдвигун серії BlueHDi. Крім того, для нового Peugeot 508 передбачені новітні інформаційно-розважальна і навігаційна системи, керовані за допомогою сенсорного екрану з діагоналлю 17,8 см.

До новітньої серії BlueHDi відносяться дизельні двигуни, що відповідають стандарту Euro 6. У вихлопних газах двигунів даної серії на 90% зменшено зміст NOx, зменшений вміст CO2 і практично відсутні сажові частки (очищення до 99,9%). Крім того, зведені до мінімуму витрати палива.

Дволітровий двигун серії BlueHDi потужністю 180 л. с. агрегатується шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Витрата палива на змішаному циклі складає всього 4,3 л / 100 км, а вміст CO2 – всього 112 г / км. Завдяки таким показникам даний двигун є одним з кращих в своєму сегменті.

В даному двигуні з механізмом прямого вприскування і турбіною ідеально поєднуються високі технічні характеристики (максимальний крутний момент в 240 Н • м розвивається при 1400 об. / Хв, а максимальну потужність в 156 л. С. – При 6000 об / хв) і невисока витрата палива (7,1 л на 100 км в змішаному циклі). Зміст CO2 у відпрацьованих газах в змішаному циклі становить – 164 г / км.

Кольоровий сенсорний екран SMEG + забезпечить вам можливість швидкого доступу до управління бортовими системами. Сенсорний екран з високим дозволом працює в декількох режимах, завдяки чому користувачі можуть з легкістю отримувати доступ до інформаційно-розважальної та навігаційної систем, здійснювати дзвінки з підключеного через Bluetooth телефону, працювати з переносними носіями даних.

Новий Peugeot 508 комплектується цифровий звуковідтворювальної системою Arkamys, яка забезпечує збалансоване поширення звуку в салоні. 8 динаміківрозміщені таким чином, щоб найкраще звуковідтворення відчувалося на рівні вітрового скла. Таким чином водій і пасажири можуть насолоджуватися відмінною якістю звучання інструментів і виконавців.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Безпека

Новий Peugeot 508 оснащений найсучаснішими засобами активної і пасивної безпеки, щоб водій і пасажири відчували себе максимально комфортно та безпечно у кожній поїздці.

Передні та задні парктроніки за допомогою аудіовізуальних підказок інформують водія про відстань між автомобілем та іншими об’єктами поблизу. Сигнал від відеокамери заднього виду починає надходити на екран інформаційно-розважальної системи в салоні автоматично, як тільки включається задня передача. Таким чином у водія з’являється можливість бачити простір позаду автомобіля і безпечно маневрувати.

Завдяки чотирьом датчикам, розміщеним на передньому і задньому бамперах, система контролю «сліпих» зон забезпечує своєчасне інформування водія про наявність інших учасників дорожнього руху у «сліпих» зонах під час руху. Як тільки до неї заїжджає інший транспортний засіб, на бічному дзеркалі з тієї ж сторони загоряється помаранчевий світлодіод, щоб попередити водія.

Проекційний екран забезпечить вам доступ до найважливішої інформації під час їзди без відволікання погляду від дороги, що значно підвищує безпеку руху. Дані виводяться різним кольором на висунуту на рівні очей водія панель. Таким чином, у вас перед очима постійно буде актуальна інформація про швидкість руху і параметрах роботи круїз-контролю.

Коли у фарах включені лампи ближнього або дальнього світла і автомобіль рухається на швидкості менше 40 км / год, світло від передніх протитуманних фар освітлює внутрішню частину наближається повороту. Таке додаткове освітлення особливо корисно при їзді в місті, при проїзді перехресть, на серпантинах і при маневруванні на стоянці.

Електричне стоянкове гальмо працює в двох режимах: воно автоматично задіюється кожного разу, коли двигун глухне (або працює в холостому режимі), і автоматично відключається, коли водій натискає на педаль акселератора.

Система динамічної стабілізації (ESP) забезпечує новому седану Peugeot 508 відмінну керованість поряд з високим рівнем активної безпеки.

У даній системі в одне ціле об’єднана робота декількох технічних засобів: гальмівна антиблокувальна система (ABS), електронна система розподілу гальмівних зусиль (EBFD) і підсилювач екстреного гальмування (EBA). Завдяки цьому водій зберігає контроль над автомобілем в умовах погіршеного зчеплення з дорогою.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики