Skip to main content
  • Екстер'єр
  • Інтер'єр
  • Технології
  • Безпека
  • Галерея

Презентація

Новий седан Peugeot 301 відрізняється надійною конструкцією і стильним оформленням. В автомобілі застосовані кращі технічні рішення інженерів Peugeot, завдяки яким він стане вашим незамінним помічником.

Peugeot 301 – автомобіль, що відображає новітні стилістичні рішення компанії – має характерний дизайн і сучасний європейський стиль. Йому притаманні чисті, чіткі і вишукані лінії, завдяки чому ця модель може по праву вважатися видатним витвором дизайну. Своїми рельєфними лініями Peugeot 301 демонструє сильний і динамічний характер.

Головним завданням інженерів Peugeot було створення надійного і якісного автомобіля. Для того, щоб забезпечити готовність моделі 301 до їзди по українським дорогам особливу увагу було приділено забезпеченню експлуатаційної надійності і якості конструкторських рішень. Як результат автомобіль оснащений металевим захистом кузова у всіх комплектаціях, подвійним шаром ущільнювачів на передніх і задніх дверях, ізоляцією деталей, що вступають в контакт з навколишнім середовищем і збільшеним дорожнім просвітом.

Peugeot 301 вміє дивувати: модель має найбільший в своєму класі розмір колісної бази і довжину, а також є найширшим автомобілем у своєму сегменті, що гарантує не тільки стабільність на дорозі, але також і простір для пасажирів.

Запис до тест-драйву Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Екстер'єр

Седан Peugeot 301 підкорить вас своїм витонченим стилем, характерним силуетом і гармонійними лініями кузова, які разом створюють сучасний, надійний у експлуатації автомобіль. Сильні сторони цього седана підкреслені характерним оформленням передньої частини кузова, стрімким профілем, що натякає на просторий салон, а також приземистим силуетом, що обіцяє хорошу стійкість на дорозі. Хромоване обрамлення решітки радіатора і нижній частині бічних вікон додають шарму цьому автомобілю.

Для Peugeot 301 передбачені сталеві або литі колісні диски двох діаметрів на вибір:

  • 16-дюймові легкосплавні диски Spa
  • 15-дюймові легкосплавні диски Harvey
  • 15-дюймові ковпаки Hobart
  • 15-дюймові ковпаки Bore
Запис до тест-драйву Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Інтер'єр

Peugeot 301 приємно здивує вас просторим салоном і якісними матеріалами обробки. Для зручності водія і пасажирів зроблено все:

  • у комбінації приладів встановлено багаторежимний одноколірний екран, на який виводяться дані з бортового комп’ютера, кілометраж, а також покажчик включеної передачі
  • об’єм багажного відділення седана Peugeot 301 становить 506 л. Завдяки вдалій компоновці він доступний і досить місткий. Під підлогою багажника передбачена ніша для перевезення і зберігання необхідних і обов’язкових автомобільних аксесуарів, таких як запасні лампи розжарювання, знак аварійної зупинки і т. д.
  • передбачена система мікроклімату (кондиціонер повітря та обігрівач) в салоні двох типів: з механічним та автоматичним регулюванням. Обидві системи укомплектовані повітропроводами у тильній частині салону для поліпшення циркуляції теплого повітря.
  • для ще більшого комфорту передбачений підігрів передніх сидінь.
  • відкидна спінка заднього сидіння, що розкладається в співвідношенні 1/3: 2/3, проста у використанні. Щоб скласти будь-яку з частин спинки, досить натиснути на спеціальну кнопку. Для цього досить дії однієї рукою – швидко і просто.
Запис до тест-драйву Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Технології

Для седана Peugeot 301 передбачено спеціальне обладнання для водія, яке дозволить вам отримувати ще більшу насолоду від поїздок.

Для Peugeot 301 у виконанні Access і Active можна встановити автомагнітолу, що програє записи у форматі WMA і mp3. Вона оснащується лінійним 3,5-мм роз’ємом для підключення портативних пристроїв і двома динаміками. У виконанні Allure до списку базового устаткування входить автомагнітола з одноколірним екраном, 4 динаміками, пультом управління на кермі і USB-роз’ємом. Крім того, у виконанні Allure передбачена система бортового зв’язку по каналу Bluetooth®.

Модель 301 обладнана іноваційним нагрівальним елементом, вбудованим між двома шарами вітрового скла. Він обігріває зону склоочисників і запобігає їх примерзанню. Нагрівач активується одночасно з обігрівачем заднього скла.

Запис до тест-драйву Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Безпека

Великі знання інженерів Peugeot в сфері конструювання приводів пояснюють відмінну репутацію марки і в сфері керованості. Седан Peugeot 301 не є винятком з правил. Ви оціните відмінну керованість цього автомобіля як на серпантинах, так і на автострадах. Peugeot 301 не підведе вас і на міських вулицях! Завдяки електричному підсилювачу рульового управління, яке відрізняється високою точністю і швидкістю реакції, ви з легкістю зможете поставити автомобіль на стоянку або здійснювати поїздки по місту.

У всіх варіантах виконання модель Peugeot 301 комплектується подушкою безпеки водія. У комплектації Active і вище передбачена подушка безпеки для переднього пасажира. Крім того, у виконанні Active і Allure для автомобілів зі світлою оббивкою салону передбачені бічні передні подушки безпеки.

Модель 301 обладнана світлозвуковою індикацією відстебнутого паска безпеки на місці водія. Якщо водій почав рух, не пристебнувши пасок, пролунає звуковий сигнал.

На задніх бокових сидіннях Peugeot 301 можуть бути передбачені кріплення стандарту ISOFIX для безпечної установки дитячих крісел.

У разі екстреного гальмування, аварійні вогні включаються автоматично. Як тільки автомобіль починає прискорюватися, вони автоматично гаснуть.

Також електропідсилювач керма надасть вам ряд переваг:

  • Точність управління / Швидкий відгук
  • Зниження вібрації рульового колеса від поганих доріг
  • Маневреність в дорожньому потоці і при паркуванні автомобіля
Запис до тест-драйву Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики