У Товаристві "Знання" України 1 вересня 2017 року врочисто відзначено День знань із врученням першокурсникам Університету сучасних знань (УСЗ), Київського коледжу УСЗ Значка Товариства "Знання" України, символічних Залікової книжки і Ключа від УСЗ, вітальної листівки Товариства. З нагоди свята Дня знань відбувся цікавий концерт, який вели студенти УСЗ Вікторія Негрішна та Іван Гайденко. Автори сценарію – Василь Кушерець та Василь Неволов. Режисер-постановщик – Юрій Перенчук. Ведучі зазначили, що метою вступу до вищого навчального закладу є реалізація запиту найвищих цінностей в особистому бутті, а також отримання навичок самостійно формувати реальність та виробити уміння концентруватися на проблемах та їх вирішеннях.

Детальніше...

Сучасні знання - це знання які адекватно відображають сучасний світ, швидко змінюється. Ми впевнені, що він змінюється за законами доброти, краси та любові, інших альтернатив немає. Разом зі світом змінюємося і ми завдяки накопиченню думок та досвіду численних розумів як найголовнішою ознакою повного й цілісного знання людини, яка досягає швидкого завоювання нового, сучасного знання.

Сучасні знання - це ті, що мають технологічне значення, виступають інтелектуальним капіталом як основним ресурсом держави і в них домінують духовні та соціокультурні смисли.

Детальніше...

23 серпня 2017 року у Зоряній залі Київського планетарію відбувся Урочистий вечір з нагоди Дня Незалежності України. Вечір розпочався з лекції голови правління Товариства «Знання» України, президента Університету сучасних знань, член-кореспондента НАПН України, доктора філософських наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України Василя Івановича Кушерця на тему: «Употужнення Української Держави».

Детальніше...

У конференц-залі правління Товариства "Знання" України відбулася цікава і змістовна зустрічз з головою НСПУ, відомим публіцстрм і громадським діячем Михайлом Сидоржевським на тему: «НІ – ПОСТУПКАМ ІМПЕРІЇ».Автор презентував майбутній свій роман про боротьбу за Незалежність, розповів про НСПУ, її шефство над зоною АТО, наснажив колег вірою у перемогу у боротьбі з агресором в Донбасі і Криму та корупцією, відповів на гострі запитання слухачів. Хор "Чумаки" привітав учасників зустрічі чарівними народними піснями.

Детальніше...

У Київському планетарії 10 липня 2017 року відбулося урочисте вручення дипломів молодших спеціалістів випускникам, які вивчали право, економіку, менеджмент, видавничу справу та редагування.

Детальніше...

Логічним продовженням конференції «Україна сьогодні: останні тенденції економічного розвитку» (відбулася 29 червня 2017 року у Товаристві «Знання» України) став круглий стіл «Економічне співробітництво між Україною та Республікою Словаччина: відкриття нових можливостей», який пройшов 30 червня 2017 року в офісі Юридичного бюро «Егоров, Пугінскій, Афанасьєв і Партнери». Круглий стіл було організовано Товариством «Знання» України спільно з Асоціацією «Український національний комітет Міжнародної Торговельної Палати» (ICC Ukraine) та Українсько-Словацьким Центром Партнерства.

Детальніше...

У Товаристві «Знання» України відбулася зустріч з поетом, членом Національної спілки письменників України, лауреатом багатьох літературних премій Петром Перебийносом.

Ведучим зустрічі був заслужений журналіст України, учений секретар правління Товариства «Знання» України Василь Василашко.

Петро Перебийніс видав більше 20 поетичних збірок. На його вірші написано немало пісень. Найбільш відомі його ліричні та поетичні твори «На світанку роси», «Пісня пам’яті», «Тінь янгола», «Пшеничний годинник», «Точний час» та інші. У його поезіях рідна природа, натруджені батьківські та материні руки, любов і кохання, Батьківщина, рідне слово.

Детальніше...

Шановні колеги!

Товариство «Знання» України, юридична компанія «EVERLEGAL», Центр зовнішньополітичних досліджень «OPAD» та Українсько-Словацький Центр Партнерства (УСЦП) висловлюють Вам свою глибоку повагу та мають честь запросити Вас узяти участь у Міжнародній конференції «Україна сьогодні: останні тенденції економічного розвитку», яка відбудеться 29 червня 2017 року в м. Києві (проект програми додається).

Детальніше...

У Києві 9 червня 2017 року під головуванням Президента Товариства «Знання» України, академіка НАН України і Національної академії педагогічних наук України, доктора філософських наук, професора Василя Кременя відбувся VII позачерговий з’їзд Товариства. На ньому розглянуто питання «Про організаційно-правовий статус відокремлених структурних підрозділів (місцевих осередків) Товариства «Знання» України» та внесення відповідних змін до Статуту Товариства «Знання» України».

Детальніше...

У Товаристві «Знання» України 30 травня 2017 року відбулася зустріч з політиком, громадським діячем, народним депутатом України, Героем України, членом Національної спілкп письмеників України, автором Акту про Незалежність України, лауреатом Національної премії імені Тараса Шевченка Левком Григоровичем Лук’яненком.

Детальніше...