This version of the page http://nic.ua/uk/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-12. The original page over time could change.
Акції та новини

Замовте хмару — отримайте домен в подарунок!

До Дня системного адміністратора даруємо домен .biz.ua за замовлення хмари!Код купона на домен прийде в листі після оформлення замовлення. Акція діє тільки 28 липня.

Замовити хмару

Під час встановлення віртуальної машини оберіть ОС Windows — і керувати хмарою буде зовсім нескладно. Ліцензійний Windows Server включений у всі тарифи вище 2 ГБ ОЗП. Хмарний сервер відрізняється від звичайного хостингу тим, що ви самостійно налаштовуєте ПЗ і сервери. У хмарі можна:

  • працювати з документами компанії через зашифрований канал
  • розгорнути 1С
  • створити поштовий сервер
  • створити віддалений офіс

Активація хмари відбувається майже миттєво. Ви самостійно обираєте конфігурацію серверу — діють гнучкі тарифи, а оплата погодинна.

Дізнайтесь про інші переваги власної хмари й оберіть конфігурацію серверу тут.

28 липня 2017Акції

Всі замовлення зі знижкою 10%!7 червня—30 вересня

Отримайте знижку 10% за реєстрацію та продовження послуг з мобільних! Щоб взяти участь в акції, оформіть замовлення та натисніть «Застосувати знижку» в кошику.

Акція діє на домени (в тому числі трансфер), хостинг для сайту та торговельні марки до 30 вересня 2017 року. При використанні знижки бонуси не нараховуємо.

Зареєструвати домен

27 липня 2017Акції

Великі літні знижки!6—14 липня

На NIC.UA — літній розпродаж: даруємо великі знижки на реєстрацію доменів та хостингу.

Використовуйте коди купонів з цієї таблиці та заощаджуйте! Акція діє на нові замовлення доменів та хостингу до 14 липня. При використанні кодів ми не нараховуємо бонуси.

Зареєструвати домен

ПродуктЗнижкаКод купону
.сo​.​ua50%5uac5
.com​.​ua18%aucm2
.kiev​.​ua29%k35iev
.in​.​ua28%i82uan
.ua*23%ua67
.us56%congrats
.pro50%pr757
.info40%i43nf
.shop50%shop47
Хостинг NIC-M30%n8icm

* для реєстрації домену необхідна торговельна марка

6 липня 2017Акції

Про що не слід забути перед блокуванням Яндекса, Mail.ru та інших сервісів

Нещодавно президент України підписав наказ про санкції на деякі російські ресурси. Що робити, якщо ви користуєтеся сервісами під «цензурою»?

Якщо e-mail облікового запису NIC​.​UA знаходиться в доменах yandex​.​ru, yandex​.​ua, mail​.​ru, mail​.​ua, bk​.​ru, list​.​ru або обслуговується на пошті для доменів від Яндексу, змініть його через підтримку клієнтів. Це необхідно, щоб і далі отримувати важливі повідомлення і мати доступ до акаунту в разі втрати пароля.

Детальніше

19 травня 2017Новини

Реєструйте та подовжуйте домени — отримуйте знижку до 35%!5—30 квітня

До 30 квітня за реєстрацію та продовження доменів ми відправлятимемо вам на пошту великі знижки! Щоб запустити «хвилю» знижок, ловіть код BIZ5 на реєстрацію BIZ.UA. При реєстрації чи подовженні цього домену ми відправимо вам на пошту знижку 10% на реєстрацію .NET.UA та далі:

  • при реєстрації чи подовженні .NET.UA — знижка 15% на .IN.UA
  • домен .IN.UA дає знижку 20% на .KIEV.UA
  • з .KIEV.UA — 25% знижка на .ORG.UA
  • з доменом .ORG.UA — 30% знижка на .CO.UA
  • і найбільша знижка при реєстрації чи подовженні .CO.UA — 35% на .COM.UA!

Зареєструвати домен

5 квітня 2017Акції

Більше бонусів за реєстрацію доменів13—16 березня

З 15 березня ми підвищимо ціни на домени .com, .net, .org, .info, .biz, .name та .укр. Реєструйте домени до підвищення цін та заощаджуйте!

Щоб підвищення цін не засмучувало вас, до 16 березня включно ми даруємо додаткові бонуси за реєстрацію доменів:

Наприклад, якщо ви зареєструєте .info, 60% його вартості ми повернемо на бонусний рахунок. Бонусами можна сплачувати до 50% від вартості наступних замовлень.

Зареєструвати домен

13 березня 2017Новини

Квест до Дня всіх закоханих на NIC​.​UA (оновлено)14—15 лютого

Результати розіграшу ми опублікували на сторінці Facebook.

У День всіх закоханих на сторінках нашого сайту з’явилось п’ять маленьких символів ♥. Наприклад, на сторінці партнерської програми це виглядає так: «Партнерська ♥ програма». Знайдіть інші чотири символи та виграйте романтичну вечерю в вашому місті, а ще домени та хостинг для гіковських валентинок.

До 15 лютого, 18:00 за київським часом, скопіюйте текст з символами сердечка на нашому сайті та відправте на club@nic.ua. Символ може знаходитись на будь-якій сторінці сайту, в тому числі в особистому кабінеті.

Серед всіх, хто вчасно впорається із завданням, ми розіграємо: сертифікат на 1000 грн на романтичну вечерю в місті переможця, три українських домена, два українських хостинга.

Поки ви шукаєте сердечка, ловіть знижку 14% на нові замовлення на домени та хостинг з кодом HEART2017. Бажаємо успіхів в пошуку шляху до сердець ваших коханих :)

14 лютого 2017Акції

Кому дістався iPhone 7?

Серед усіх замовлень на NIC.UA з 23 грудня по 7 січня ми розіграли iPhone 7 — дізнайтесь ім’я переможця у цьому відео! Незабаром ми зустрінемось із фіналістом акції та опублікуємо фотозвіт із врученням призу.

Дякуємо всім, хто брав участь!

30 січня 2017НовиниАкції

Більше знижок в останні дні акції!6—7 січня

Використовуйте коди купонів, замовляйте домени та хостинг і вигравайте iPhone 7! Замовлення на трансфер доменів також беруть участь в розіграші.

За будь-яке замовлення з 18:00 6 січня до 18:00 7 січня ми надішлемо код купону для знижки на домени .SITE та .IN​.​UA.

Зареєструвати домен

6 січня 2017Акції

Більше знижок на домени та хостинг!5—6 січня

Використовуйте коди купонів, замовляйте домени та хостинг і вигравайте iPhone 7! Замовлення на трансфер доменів також беруть участь в розіграші.

Зареєструвати домен

5 січня 2017Акції
Завантажити ще