This version of the page http://zpl.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-08. The original page over time could change.
Заробітна плата

Вітаю на Вашому новому сайті!

Будь ласка, зробіть наступні кроки для настройки і початку використання Вашого сайту:

  1. Настройте Ваш сайт Зайшовши перший раз відвідайте секцію адміністрування, де Ви можете настроїти під свої вимоги усі аспекти Вашого сайту.
  2. Включіть додаткову функціональність Далі, продивіться список модулів і включіть можливості, які відповідають Вашим специфічним вимогам. Ви можете знайти додаткові модулі на сторінці завантаження модулів Друпалу.
  3. Налагодьте дизайн Вашого сайту Щоб змінити "вигляд та механіку" Вашого сайту, прогляньте секцію тем. Ви можете обрати одну з існуючих тем дизайну або завантажити додаткові теми з секції завантаження тем Друпалу.
  4. Почніть публікувати наповнення Нарешті Ви зможете створювати наповнення для Вашого сайту. Це повідомлення зникне після появи першої публікації на головній сторінці.

За повнішою інформацією зверніться до секції допомоги, або до онлайн підручників Друпалу. Також Ви можете звернутись за допомогою на форумі Друпалу, або переглянути велику кількість інших можливостей підтримки.

Актуальні новини:

  • 06:09
    ПРАЦЯ НЕПОВНОЛІТНІХ: ПРАВА, ГАРАНТІЇ, ОБМЕЖЕННЯ
  • 05:09
    Оподаткування ЄСВ подарунка
  • 05:09
    Акт на послуги з оренди
  • 05:09
    ДФСУ про електронний кабінет
  • 04:09
    Зміни в Інструкції про відрядження
Читайте №9, 2017

Кажуть, що в арабів є прислів’я: «Ніколи не соромся запитувати про те, чого не знаєш». Настав час і українським бухгалтерам при- думувати свої прислів’я на кшталт «Ніколи не соромся перепитати в ДФСУ про те, що знаєш». Взявши його за основу, можна буде створювати не менш корисні вислови: наприклад, «Ніколи не соромся перепитувати в ДФСУ, чи нараховувати ЄСВ на премію звільненого працівника» (с. 7); «Ніколи не соромся перепитувати в ДФСУ, в якому періоді оподатковувати донараховані суми індексації» (с. 84); «Ніколи не соромся перепитувати в ДФСУ, чи можна відшкодовувати витрати на проїзд у відрядженні на таксі» (с. 86) тощо. Жарти жартами, але завжди доцільніше отримати індивідуальну податкову консультацію, за наявності якої платника не можна притягти до відповідальності, якщо позиція ДФСУ зміниться. Але виникають ситуації, за яких і справді не соромно запитувати. Класичний приклад — застосування підсумованого обліку робочого часу. У КЗпП про нього лише одна-єдина згадка: про те, що допускається його запровадження, а особливостей практичного застосування стільки, що можна написати книжку, товщу за КЗпП. Відповіді на два найпоширеніших запитання, що стосуються цього виду обліку робочого часу, наведено на с. 16. Не дивно, що особливий інтерес становлять і такі запитання: «Якщо працівник працює 24 години, то це три робочих дні?», «Як визначати середню зарплату за підсумованого обліку робочого часу?». Відповіді на них — у статті на с. 49.

Залишайтеся з нами!
З повагою, головний редактор журналу
«Заработная плата»
Дмитро Кучерак

Прием и увольнение главбуха: процедурные вопросы

21
Галина Фольварочная, Дмитрий Кучерак

При увольнении главного бухгалтера предприятие обычно пытается одновременно решить вопрос о принятии на работу нового. В связи с этим возникают вопросы, как и когда уволить предыдущего работника, как передать дела и кому, нужно ли составлять акт передачи дел и каково должно быть его содержание, какова процедура принятия нового главного бухгалтера. Об этом и другом — в статье

Оплата труда в двойном размере: документы по оплате за сверхурочную работу

29
Станислав Соломонов

Заканчиваем публикацию материалов по вопросам оплаты труда в двойном размере. В статье речь идет о документальном оформлении внутренних нормативных положений и распорядительных действий по оплате труда в двойном размере за сверхурочную работу

Среднемесячная зарплата при суммированном учете рабочего времени

49
Станислав Соломонов

В нормативных положениях не указываются особенности расчета среднемесячной зарплаты за последние два месяца работы, в т. ч. как расчетной величины для начисления выплат и пособий, при суммированном учете рабочего времени. Этот вопрос и рассмотрен в статье

Новини від партнерів:

  • 28:02
    Анте

bottom menu

       

© 2016 Заработная плата