This version of the page http://pravda.if.ua/news-126668.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-08. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Прикарпатські «надзвичайники» за добу рятували котів, собак та пташок

Прикарпатські «надзвичайники» за добу рятували котів, собак та пташок

Tweet

Прикарпатські «надзвичайники» за добу рятували котів, собак та пташок

Вчора у першій половині дня, о 10.30 годині, на ПЗЧ ДПРЧ-6 м. Калуш поступило повідомлення про необхідність надання допомоги по рятуванню собаки яка впала у яму та не може самостійно вилізти.

До місця виклику було направлено 1-ге відділення ДПРЧ-6 на АППД 2(3310)274 у складі 4- ох чол. За допомогою пожежного рукава собаку було витягнено, яму засипано.

У понеділок над вечір, о 17.27 годині, на ПЗЧ ДПРЧ-6 м. Калуш поступило повідомлення від жителів м. Калуш вул. Б.Хмельницького про необхідність надання допомоги щодо зняття кота, який знаходиться на дереві на рівні 5-го поверху та 2-ий день не може самостійно злізти.

До місця виклику було направлено 1-ше відділення на АППД-2(3310)274 та АД-30(131)Л21 у складі 5 чол. о/с. За допомогою автодрабини кота було знято з дерева.

Так само вчора ввечері о 20.50 годині, в ОКЦ У ДСНС в області поступило повідомлення, щодо надання допомоги по зняттю кота з дерева у дворі будинку по вулиці Лепкого. До місця виклику направлено 1-е відділення ДПРЧ-1. По прибуттю до місця виклику встановлено, що кіт перебуває на дереві на висоті 7м.

Під час встановлення висувної драбини кіт зліз самостійно.

У понеділок ввечері, о 19.38 годині, в ОКЦ У ДСНС в області надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по вул. Миколайчука в м. Івано-Франківську. До місця виклику направлено одне відділення ЧСПТ на АЦ-40(130)63Б у кількості трьох осіб на чолі з начальником чергової зміни.

По прибуттю до місця виклику проведено розвідку та встановлено, що із гнізда на дереві біля будинку випала пташка.

Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою трьохколінної висувнї драбині поставили пташку в гніздо. На місці знаходилась заявниця.


11 липня, 9:01  Версія для друку   Відправити другу   До закладок   Лист редактору

Якщо ви помітили помилку виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.



Коментарі:
Гість, 11 липня, 11:45
Собака ещё ладно , но остальное - бред сивой кобылы ! Выгнать немедленно начальника МЧС за несоответствие и вредительство , а также наказать других за разтрату госсредств . 5 пожарников выезжали снимать одного кота с дерева .... Раньше смеялись с молдован в анекдотах .... В Европе , даже в развитых капиталистических странах на такие заявки - никто не реагирует , там умеют считать деньги , поэтому и уровень жизни высокий...
Відповісти

Додати новий коментар


Loading...

Погода, Новости, загрузка...
Loading...

Погода, Новости, загрузка...



Останні новини з категорії Суспільство:
24 вересня в Івано-Франківську відбудеться день Верховинщини
08 вересня, 16:15
«Синьогора» продовжує приймати сім’ї учасників АТО
08 вересня, 15:55
Новий навчальний рік на Прикарпатті: проблеми та перспективи
08 вересня, 15:11
Через природну аномалію в Ужгороді розквітли дерева (відео)
08 вересня, 15:06
Студенти відзначали день фізичної культури і спорту (відео)
08 вересня, 13:56