This version of the page http://www.terrafood.ua/partnership/ukraine/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-04. The original page over time could change.
Сири, вершкове масло, спреди оптом від виробника | TERRA FOOD
Перейти на сайт групи компаній
Контакти
Партнерство в Україні
Дізнайтесь, чому масло "ФЕРМА" таке смачне

Партнерство в Україні

«ТЕРРА ФУД» — провідна компанія на українському ринку молочних продуктів. Ми завжди відкриті до партнерства та пропонуємо співпрацю в Україні за такими основними напрямками.

Дистрибуція продукції компанії

Сьогодні компанія «ТЕРРА ФУД» має розгалужену дистриб’юторську мережу, завдяки якій наша продукція представлена ​​в усіх регіонах країни. Ми прагнемо до подальшого ефективного розвитку і запрошуємо дистрибюторів до співпраці.

Знайти контакти найближчого до вас дистриб
ютора ви можете в розділі Дистриб'ютори.

Прямий продаж

Ми активно працюємо з усіма великими роздрібними мережами України. Наша продукція представлена ​​в мережах супермаркетів «Сільпо», «АТБ-маркет», «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна», «Фуршет», «Велика Кишеня», «Альянс Маркет». Запрошуємо рітейл-партнерів до співпраці. 

Виробництво продукції під власними торговими марками для роздрібних мереж

Один із напрямків нашої діяльності — виробництво власних торгових марок для роздрібних торгових мереж. Ми плідно співпрацюємо з такими лідерами українського рітейлу, як «Fozzy Group» і «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна».

Продаж промислової продукції компаніям-виробникам

«ТЕРРА ФУД» пропонує підприємствам промислову продукцію: технічний кислотний казеїн і суху демінералізовану сироватку.

З питань про можливості та умови партнерства та за додатковою інформацією прохання звертатися до нашого комерційного департаменту за телефонами, вказаними на сторінці Контакти.

Дізнайтесь, як «ТЕРРА ФУД» контролює якість своєї продукції
Гарантія якості продукції - фундамент виробництва компанії «ТЕРРА ФУД». Відповідальність за якість продукції несе кожен співробітник компанії на кожному етапі виробництва. Дізнатися більше...
«ТЕРРА ФУД» - сталий розвиток
Сьогодні «ТЕРРА ФУД» - абсолютний лідер у вітчизняному виробництві масла і спредів, компанія № 1 з продажу сиру в Україні. Дізнатися більше...