This version of the page http://priceua.com/anonsi/a_metallenergo/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-04. The original page over time could change.
Металл. Оборудование. Энергетика » Бизнес Досье ООО - За развитие Украинского бизнеса!
  • Все Базы данных
  • Разместить информацию о своей фирме
  • Базы с\х производителей
  • Каталог "Агробизнес Украины 2017" КУПИТЬ
  • Каталог ФИРМ Онлайн
  • Инструкция по работе с базой
  • Размещение рекламы
    • На сайте
    • В каталоге Агробизнес Украины - 2018
  • Выставки Украины
    • Анонсы выставок
    • Фото с выставок
  • Статьи партнеров
  • Контакты
Мы в соц. сетях
XI спеціалізована виставка «ЕЛЕКТРИКА 2015»

ВИСТАВКА 2015


XI спеціалізована  виставка «ЕЛЕКТРИКА 2015»

Час проведення: 25–27 березня 2015 р.

Місце проведення: Палац спорту «Україна», вул. Мельника, 18, м. Львів

Виставка "ЕЛЕКТРИКА 2015″ надає прекрасну можливість скористатися досвідом провідних виробників, ознайомитися з найсучаснішими технологіями для виробництва, передачі та розподілу електроенергії, найновішими енергоефективними освітлювальними технологіями та обладнанням для промислового, комунального, архітектурного та спеціального освітлення, промисловою автоматикою. Особливу увагу на виставці буде приділено енергозбереженню, автоматизації виробничих процесів, а також електронним компонентам.

На виставці також буде представлена продукція радіоелектронної, електротехнічної промисловості, приладобудування, промислових систем автоматизованого управління, засоби для передачі та розподілу електроенергії і системи енергозбереження.

Особливість виставки "ЕЛЕКТРИКА” полягає в можливості особистого спілкування керівників підприємств, обміну досвідом та професійному зростанню фахівців, можливості відслідковувати найновіші технології та інновації в галузі, досліджувати та вивчати ринок.

Відвідувачам виставка дасть можливість отримати повнішу інформацію про ринок, ознайомитися з новими продуктами та технологіями, отримати торговельну інформацію, налагодити контакти, порівняти та об’єктивно оцінити ринкові пропозиції.

Новітні технології, обладнання та матеріали, які будуть представлені на виставці, є могутнім чинником модернізації та технічного переозброєння промислових та будівельних підприємств, підвищення їх конкурентоспроможності. Виставка дозволить прогнозувати розвиток промисловості і впливати на процеси, що відбуваються у ній.

Виставка "ЕЛЕКТРИКА 2015″ – це місце зустрічі найкращих представників галузі, яка покликана допомогти підприємствам галузі одночасно реалізувати всі найважливіші завдання в одному місці.


V спеціалізована виставка «Метал. Обладнання. Інструмент 2015»

ВИСТАВКА 2015


V спеціалізована  виставка «Метал. Обладнання. Інструмент 2015»

Час проведення: 25–27 березня 2015 р.

Місце проведення: Палац спорту «Україна», вул. Мельника, 18, м. Львів.

Виставка «Метал. Обладнання. Інструмент – 2015» – це місце зустрічі провідних фахівців у галузі машинобудування  і русло потужного інформаційного потоку.

В період докорінних змін української економіки відчувається потреба в новому, більш сучасному устаткуванні та сучасних технологіях виробництва.  На виставці будуть представлені сучасні технології, які є найкращим чинником технічного переоснащення машинобудівної промисловості України.

Учасники та відвідувачі виставки «Метал. Обладнання. Інструмент – 2015» зможуть розширити торгово-економічні зв’язки та налагодити важливі партнерські відносини. Виставка має на меті ознайомити:

з сучасним обладнанням для виробництва та обробки металу,

виробництвом кріпильних елементів;

допоміжним технологічним обладнанням;

обладнанням для відновлення та захисту металевих поверхонь;

технологїєю з’єднання та захисту;

арматурою, фітингами, різноманітним інструментом та ін.

Сподіваємось, що виставка «Метал. Обладнання. Інструмент – 2015» стане важливим кроком на шляху підйому технічного рівня та підвищення конкурентноспроможності машинобудівної промисловості України.


Виставка «ЕЛЕКТРИКА 2014»
Подробнее о выставке можно узнать кликнув по картинке.
Виставка «ЕЛЕКТРИКА 2014»
Час проведення:26–28 березня 2014 р.
Місце проведення:Палац спорту «Україна», вул. Мельника, 18, м.

Львів Виставка "ЕЛЕКТРИКА 2014″ надає прекрасну можливість скористатися досвідом провідних виробників, ознайомитися з найсучаснішими технологіями для виробництва, передачі та розподілу електроенергії, найновішими енергоефективними освітлювальними технологіями та обладнанням для промислового, комунального, архітектурного та спеціального освітлення, промисловою автоматикою. Особливу увагу на виставці буде приділено енергозбереженню, автоматизації виробничих процесів, а також електронним компонентам. На виставці також буде представлена продукція радіоелектронної, електротехнічної промисловості, приладобудування, промислових систем автоматизованого управління, засоби для передачі та розподілу електроенергії і системи енергозбереження. Особливість виставки "ЕЛЕКТРИКА” полягає в можливості особистого спілкування керівників підприємств, обміну досвідом та професійному зростанню фахівців, можливості відслідковувати найновіші технології та інновації в галузі, досліджувати та вивчати ринок. Відвідувачам виставка дасть можливість отримати повнішу інформацію про ринок, ознайомитися з новими продуктами та технологіями, отримати торговельну інформацію, налагодити контакти, порівняти та об’єктивно оцінити ринкові пропозиції. Новітні технології, обладнання та матеріали, які будуть представлені на виставці, є могутнім чинником модернізації та технічного переозброєння промислових та будівельних підприємств, підвищення їх конкурентоспроможності. Виставка дозволить прогнозувати розвиток промисловості і впливати на процеси, що відбуваються у ній. Виставка "ЕЛЕКТРИКА 2014″ – це місце зустрічі найкращих представників галузі, яка покликана допомогти підприємствам галузі одночасно реалізувати всі найважливіші завдання в одному місці.