This version of the page http://iec-expo.com.ua/uk/dortekhekspo-2015.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-03. The original page over time could change.
VI Спеціалізована виставка «ДОРТЕХЕКСПО - 2015» Київ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38(044) 201-11-61

  • Звіт
    • Тематика виставки
    • Перелік учасників
    • Фотозвіт
    • Підсумки 2014

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
VІ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ ДОРТЕХЕКСПО - 2015
XIII МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ КОМУНТЕХ - 2015

10 - 13 листопада в Києві, в Міжнародному виставковому центрі (Броварський пр-т, 15, ст. метро «Лівобережна») відбувся захід, присвячений комплексному вдосконаленню та розвитку дорожньо - транспортної інфраструктури - VІ Спеціалізована виставка «ДорТехЕкспо - 2015», яка щорічно проходить на одному майданчику з Міжнародною спеціалізованою виставкою «КомунТех».

Інтеграція українського господарства у світову економіку вимагає модернізації дорожньої галузі в цілому, що в свою чергу потребує постійного утримання автомобільних доріг та вулиць в належному стані, впровадження найсучасніших засобів безпеки дорожнього руху, застосування автоматизованих систем управління транспортними потоками тощо.

Саме поєднання цих тематично споріднених виставок - «ДорТехЕкспо» та «КомунТех» дає змогу комплексно представити техніку, обладнання, матеріали для міського господарства та вулично - дорожньої мережі зокрема.

Ідучи в ногу з нагальними вимогами часу, учасники представили різноманітну продукцію, створену з урахуванням останніх світових тенденцій: для економного використання енергоресурсів - світлодіодні світлофори та освітлювальні прилади, прилади звукового оповіщення для людей з обмеженими можливостями, апаратно - програмні комплекси для автоматизації управління дорожнім рухом, антиожеледні реагенти для використання в міській межі та на автомагістралях для боротьби з ожеледицею в зимовий період. Серед новинок техніки - дорожній автомобіль КрАЗ для розчищення доріг від снігу та одночасного посипання їх антиожеледним покриттям.

Спецтехніка для утримання автодоріг
успішно демонструвалась на стендах підприємств:

«АвтоКрАЗ, «Констракшн Машинері», «Агромаркет+», «Truck - Volvo», «Будшляхмаш», «Глобус - Авто», «Амкодор - Укроспецмаш» та інших. Представлені зразки викликали інтерес у відвідувачів виставок, серед яких - керівники міських адміністрацій, автодорів, комунальних підприємств, а також інженери та механіки експлуатуючих організацій.

Розробки для управління дорожнім рухом,
інтелектуальні системи керування, інноваційне програмне забезпечення

на своїх стендах представили вітчизняні виробники та представництва: «Атілос», «Росток - Елеком», «Сварко Трафік Системс ГмбХ».

Вперше на експозиції був представлений
Проект Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН):

«Трансформація в напрямку енергоефективного освітлення», спрямований на створення умов для прискорення переходу до сучасних енергоефективних технологій освітлення в муніципальному секторі, що має призвести до економії електроенергії в масштабах країни. Працюючи у 170 країнах світу, ПРООН пропонує рішення та глобальне бачення проблем з урахуванням специфіки місцевого розвитку та допомагає країнам розбудувати спроможність протистояти кризам, розвивати та підтримувати економічне зростання. Партнерство ПРООН з національними, регіональними та місцевими установами вже стало каталізатором прийняття законів та стратегій для інтеграції України до світових процесів.

Перелік учасників

Відвідавши виставки «ДорТехЕскпо» та «КомунТех», у відвідувачів також була можливість ознайомитись з широким спектром продукції, представленої на спеціалізованих виставках, що в цей же час розташовувались під дахом Міжнародного виставкового центру: XIІІ Міжнародний водний форум «AQUA UKRAINE» (водопідготовка, водопостачання, водовідведення, очищення стічних вод, інженерні мережі), VIIІ Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність. Відновлювана енергетика» (енергоефективні та енергозберігаючі технології в енергетиці, промисловості, будівництві, ЖКГ, АПК), V Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо» (житлове, промислове будівництво, матеріали і конструкції), ІІІ Спеціалізована виставка «Екологія підприємства» (поводження з промисловими та небезпечними відходами, очищення промислових викидів, екологічний моніторинг), XIІ Міжнародна агропромислова виставка «АГРОФОРУМ» (сільгосптехніка, сучасні технології в рослинництві, тваринництві, птахівництві).

На цьогорічній масштабній експозиції вищевказаних виставкових заходів площею майже 13000 м2 свої розробки та досвід для різних галузей народного господарства продемонстрували більш, ніж 350 підприємств та організацій, представивши продукцію Австрії, Азербайджану, Бельгії, Великобританії, Греції, Данії, Італії, Казахстану, Китаю, Литви, Німеччини, Польщі, США, Угорщини, України, Франції, Чехії, Швейцарії.

Виставки «ДорТехЕкспо» та «КомунТех» вкотре стали демонстраційним майданчиком новітньої продукції та техніки для потреб дорожньої галузі. Використання цих розробок безумовно має сприяти якісному утриманню доріг, дорожніх споруд, елементів облаштування дороги: підтриманню їх технічного стану, своєчасному проведенню необхідних сезонних дорожніх робіт, вдосконаленню сфери забезпечення безпеки руху.

Цільова аудиторія відвідувачів – керівники органів державної та виконавчої влади, зокрема профільні фахівці відповідних департаментів Київської міської державної адміністрації, керівний склад столичних і регіональних дорожніх та комунальних служб, шляхово - експлуатаційних управлінь, представники малого та середнього бізнесу, зарубіжні фахівці свідчить про важливість, актуальність та високий професійний рівень вищезазначених заходів.

Галузева приналежність компаній відвідувачів, %

Дорожня галузь

32,6

Будівництво та проектування

17,2

Машинобудування

18,8

Забезпечення об’єктів дорожньої інфраструктури

16,5

Центральні та місцеві органи влади

4,3

Наукові та учбові заклади

3,5

Громадські організації

3,9

Інше

3,2

 

Тематика, що цікавить відвідувачів, %

Дорожньо-будівельна техніка та технології

26,6

Комунально-прибиральна техніка

20,3

Підйомно-транспортне обладнання

18,3

Матеріали для будівництва автодоріг

12,6

Засоби безпеки дорожнього руху

10,6

Освітлювальне обладнання для доріг, вулиць, автомагістралей

7,5

Інше

4,1