This version of the page http://www.isida.ua/uk/qas/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-31. The original page over time could change.
Питання — Клініка ISIDA Київ, Україна

Поставити питання

Вибрати файл Файл не вибрано
(. jpeg,. jpg,. png,. pdf,. doc)

Часи роботи

  • ISIDA Медмістечко

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 21:00
  • ISIDA Оболонь

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00
  • ISIDA Лівобережна

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00
  • ISIDA Печерск

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00

Вакуум-аспірація на 7й тижня вагітності

Ольга

Питання:

Доброго дня.
11.04.17 мені провели вакуум-аспірацію на 7й тижня вагітності (діагноз Анембріонія). Через який час після процедури є сенс приходити на огляд і які обстеження потрібно пройти? Хочу зрозуміти чи немає яких-небудь відхилень після вакуум-аспірації, коли і як варто почати підготовку до слід. вагітності.
Дякуємо!

27 квітня 2017 р.

Відповідь:

Доброго дня!
Якщо у Вас є якісь скарги, Вам необхідно звернутися в клініку без зволікань. Щоб переконатися, чи все гаразд і немає ускладнень після процедури, через 7-10 днів рекомендовано зробити УЗД органів малого таза і пройти огляд лікаря. Планувати вагітність бажано через 6 місяців. Скласти план прегравідарної підготовки Вам допоможе доктор при візиті в клініку.
Гарного дня!

27 квітня 2017 р.

Похитун Марина Василівна

Акушер-гінеколог

УЗД і огляд репродуктолога

Олена

Питання:

Добрий день, Світлана Вікторівна! Підкажіть, будь ласка, у Вас можна зробити тільки УЗД, а огляд у іншого лікаря? Дякуємо.

29 березня 2017 р.

Відповідь:

Доброго дня, Олено!
Як правило, в репродукції один лікар займається подружньою парою повністю і сам робить УЗД.
Чекаємо на Вас!

29 березня 2017 р.

Турбаніст Світлана Вікторівна

Репродуктолог

Завмерла вагітність на ранньому терміні. Які результати аналізів ми повинні мати на руках, прийшовши на консультацію до вас?

Тамара

Питання:

Доброго дня. Мені 35 років, чоловікові 39. Перша вагітність на ранньому (7-8 тижнів) терміні завмерла. Зробили в вашій клініці каріотипування матеріалу. Результат - триплоїдія. Зробили аналіз на каріотип пари, він в нормі. Скажіть, будь ласка, які результати аналізів ми повинні мати на руках, прийшовши на консультацію до вас. Дякуємо.

28 лютого 2017 р.

Відповідь:

Доброго дня.
До ваших аналізів бажано додатково мати спермограмму чоловіка.

1 березня 2017 р.

Хажиленко Ксенія Георгіївна

Репродуктолог

Які аналізи необхідно мати для консультації мамолога?

Наталія

Питання:

Добрий день Микола Володимирович! У 2005 році я була оперована з приводу фіброаденом обох молочних залоз. Через 6 місяців після операції - рецидив, який не лікований ні консервативно, ні оперативно по сьогоднішній день. Супутньо ендометріоз тіла матки, післяопераційного рубця. Часткова резекція лівого яєчника з приводу кіст. Чи можна до вас на консультацію? Які аналізи та інструментальні обстеження необхідно мати? На який день циклу можна приїхати? Дякую!

27 лютого 2017 р.

Відповідь:

Доброго дня! День циклу не має принципового значення. Візьміть всі обстеження, які маєте. УЗД зробимо у нас. Чекаємо!

27 лютого 2017 р.

Міненко Микола Володимирович

Мамолог

Як мені доносити малюка в строк?

Ольга

Питання:

Добрий день Ксенія Георгіївна!
У моїй довгій історії 11 спроб ЕКО в різних країнах. 10-а спроба - настання вагітності, але, на жаль, передчасні пологи на 25 тижні. 11-а спроба - вагітність, було накладено шов, але тим не менше відкрився зів, пролабування і передчасні пологи на 24 тижні. Дуже хочеться знову завагітніти і доносити малюка в строк. Що ви порадите? І на який день циклу мені до вас записатися?

22 лютого 2017 р.

Відповідь:

Добрий день, Ольга!
Щоб спробувати зрозуміти причину ІЦН, дивитися Вас бажано двічі: на 6-11 і 19-24 день циклу. Можливо, знадобляться додаткові аналізи в ці ж дні циклу. Рішення і рекомендації будуть прийняті після огляду.
Чекаємо Вас!

25 січня 2017 р.

Хажиленко Ксенія Георгіївна

Репродуктолог

Який краще робити протокол: довгий або короткий ЕКО?

Наташа

Питання:

Здрастуйте, Ксенія Георгіївна.
Мені 38,5 років і у мене низький АМГ. Чи не могли б Ви порадити, який краще робити протокол: довгий або короткий ЕКО при АМГ 4,5 pmol / L і 5ти фолікул (на 3-й день менструації)?
Буду дуже вдячна.

3 лютого 2017 р.

Відповідь:

Добрый день, Наталья!
Выбор протокола стимуляции зависит не только от уровня АМГ и количества фолликулов, но и от уровня ФСГ/ЛГ и состояния эндометрия, а также от результатов предыдущих стимуляций, если они были.

4 лютого 2017 р.

Хажиленко Ксенія Георгіївна

Репродуктолог

Гістероскопія перед проведенням ЕКО

Ірина

Питання:

Доброго дня!
Я вперше приїду на прийом для ЕКО, в якому циклі більш бажано?
На УЗД виявили поліп матки. Скажіть, при такому діагнозі обов'язкова гістероскопії перед проведенням ЕКО?

24 січня 2017 р.

Відповідь:

Ірина, добрий день!
На первинну консультацію Ви можете приїхати в будь-якому менструальному циклі. Якщо є поліп, то потрібно перед ЕКО зробити гістероскопію і його видалити.

25 січня 2017 р.

Турбаніст Світлана Вікторівна

Репродуктолог

Чи обов'язково приймати антибіотики?

Алина

Питання:

Добридень! Мене звуть Аліна, мені 19 років. Статевим життям почала жити з січня цього року. Двічі був цистит. Але в травні мене почали турбувати білі виділення, свербіж і неприємний запах. Через нестачу часу я не ходила до лікаря і пролечила сама молочницю: флуконазол (150мг), клотримазол. Все пройшло, але виділення так і не стали прозорими, як були до цього. Більш того через пару тижнів у мене порушилося сечовипускання (після завершення сечовипускання на кінчику уретри свербіж, пощипування, різі: вони можуть як проходити так і супроводжувати мене до наступного сечовипускання). У мене виявили диплококки внеклеточно і молочницю, я пролечилась (доксициклін, ністатіт, Гексикон, ревітакса) - молочниця пройшла, а порушення немає.
На даний момент результати показали: наявність позаклітинних диплококков і убоге кількість паличок Дедерляйна. Лікар призначив мені: кларитроміцин, Спорагал, мазь далацін і Гінофлор. У мене дуже слабкий імунітет, проблеми з шлунково-кишкового тракту і я б не хотіла труїти себе таким кол-вом антибіотиків, враховуючи, що лейкоцити в нормі, запалень ніяких немає. Також я прочитала свідчення цих антибіотиків і виявилося, що до моєї проблеми вони ніяким боком не відносяться.
Підкажіть, будь ласка, чи слід мені пити всі ці антибіотики, або ж можна обійтися лише Гінофлором? А якщо і пити антибіотики, то може якісь інші?

4 серпня 2016 р.

Відповідь:

Доброго дня, Аліно. Для вироблення тактики лікування потрібно дообстежитись: здати аналізи на бакпосів урогенітальний з чутливістю до а/б, на хламідії, мікоуреоплазмоз.

5 серпня 2016 р.

Данилків Олег Омелянович

Акушер-гінеколог

Тест на вагітність або ХГЛ при прийомі дюфастона?

Юлия

Питання:

Здрастуйте, я приймаю дюфастон з 16 по 25 день циклу за призначенням лікаря (мій цикл 28 днів) і планую вагітність.
Лікар сказав на 26-й день циклу зробити тест на вагітність і якщо він позитивний, то продовжувати приймати препарат, а якщо негативний, то кидати. Скажіть будь ласка, чи може тест на такому ранньому терміні показати вагітність? І чи можна зробити ХГЧ на 25-й день циклу, тому що він буде готовий тільки через добу. Дуже боюся не визначився, що вагітна і кинути приймати дюфастон! Дякую вам за увагу і відповідь!

1 серпня 2016 р.

Відповідь:

Добрий день! Юліє, яка б не була причина призначення Дюфастона (а ви її не вказали) - припинення прийому жінці, у якої діагностували вагітність, не може бути критичною і привести до переривання вагітності. Так що скасовуйте спокійно, а ось доцільність подальшого його призначення вже при вагітності - вирішуйте з лікарем.

9 серпня 2016 р.

Хажиленко Ксенія Георгіївна

Репродуктолог
Показати ще
Поставити питання
років разом